Eerste namen Vrienden Van Amstel LIVE! 2017

#VVAL • Voorverkoop 20-jarige jubileumeditie 2018 begint vandaag

Als we het over de Vrienden van Amstel LIVE! hebben dan is het altijd goed om eerst te melden dat de komende concertreeks al lang volledig uitverkocht is. Maandag werden de eerste namen uit de line-up voor dit jaar onthuld.

Douwe Bob en dj Nicky Romero maken hun debuut op het muziekfestijn in de Rotterdamse Ahoy. Daarnaast zijn Marco Borsato, Golden Earring, Nick & Simon, VanVelzen, Rowwen Hèze, Diggy Dex, BLØF en Typhoon bevestigd.

Tot nu toe dus alleen nog mannen, maar volgende week worden meer namen toegevoegd. Daar zullen toch vast ook wel vrouwelijke acts bij zijn.

Xander de Buisonjé is gestopt als gastheer. Zijn rol wordt overgenomen door Nick & Simon. ‘Toen we werden gevraagd om gastheren te worden van de grootste kroeg van Nederland, hoefden we geen seconde na te denken. De Vrienden van Amstel Live is écht een uniek evenement’, aldus het duo.

De shows van deze 19de editie vinden plaats op 19 t/m 23 en 25 t/m 28 januari 2017. Dat komt neer op zo’n 125.000 bezoekers in de Rotterdamse Ahoy.

Meer nieuws! De voorverkoop van kaarten voor 2018 begint vandaag om 10.00 uur. Dan gaan de eerste 25.000 tickets exclusief via amstel.nl in de verkoop. Hier is een speciale actiecode voor nodig die je vindt op kratten Amstel bier.

De reguliere kaartverkoop voor de jubileumeditie start vervolgens op 19 januari. Deze shows vinden plaats op 20 t/m 22 en 24 t/m 29 januari 2018.

Video: Aftermovie VVAL 2016

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>