Edsilia Rombley viert 20-jarig jubileum in Carré

Nieuwe single met Re-Play • Unieke show in mooiste theater van NL

In 1996 won Edsilia Rombley als 17-jarig meisje de Soundmixshow met haar uitvoering van de Oleta Adams-song I Just Had to Hear Your Voice. Ze won daarna ook de Europese Soundmixshow; haar doorbraak was een feit.

Een jaar later werd Edsilia vierde op het Eurovisie Songfestival met Hemel en Aarde, wat haar grootste hit genoemd mag worden. Het nummer piekte op de tiende plek in de Single Top 100 en stond 18 weken in de charts.

Daarna volgden zeven soloalbums, een reeks singles, zeven theatershows, en sinds 2012 maakt Edsilia deel uit van gelegenheidsformatie Ladies of Soul.

Op dit moment heeft Edsilia trouwens een nieuwe single uit met R&B-groep Re-Play. De clip bij Wat Je Doet Met Mij wordt nu opgenomen, je kan figureren, maar de single is al beschikbaar in download- en streamingdiensten.

Op vrijdag 12 mei viert Edsilia Rombley haar 20-jarig jubileum in het iconische Koninklijk Theater Carré. Check carre.nl voor laatste kans kaarten.

Edsilia: ‘Ik vind het zo bijzonder. Juist in Carré, waar ik ademloos naar anderen heb gekeken, waar mijn liefde voor theater begon en ik keer op keer geïnspireerd raakte, mag ik, alles wat ik heb meegemaakt de afgelopen 20 jaar, samenbrengen in een eigen show. Het is echt een ontzettende eer.’

Edsilia Rombley & Re-Play - Wat Je Doet Met Mij

Loading ... Loading ...

Video: Wat Je Met Mij Doet (live)

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Edsilia Rombley viert 20-jarig jubileum in Carré

  1. Johan van de Velde

    Misschien dat de studioversie van dit ‘wat je doet met mij’ iets beter klinkt, maar wat ik zo hoor is bijzonder zwak.

    Geen liedje van niveau. Tekst noch muziek.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>