Magere Hollandse oogst op TMF Awards België

TMF AwardsEn ook de Belgen hebben hun jaarlijkse TMF-feestje er op zitten. In een uitverkocht Sportpaleis in Antwerpen werden bijna 20 beeldjes uitgereikt – voor elke categorie een nationale en internationale award. Hoewel Nederland in de vorm van Anouk, Tiësto en Marco Borsato meermalen was genomineerd, wist alleen Anouk de nominatie te verzilveren. Zij won in de categorie ‘best live act international’. Anders dan vorig jaar mag zij zich niet meer de beste vrouwelijke internationale artiest in Vlaanderen noemen.

Ook Marco Borsato is niet meer de beste internationale zanger en Tiësto legde het af tegen Bob Sinclair in de categorie beste dance act internationaal.

Evengoed ging de dj niet met lege handen naar huis. Hij kreeg de Totally TMF Award for Outstanding Achievement in Music. Een soort oeuvre-prijs, maar dan anders. Voor een artiest die helemaal het TMF-gevoel uitstraalt. Tja, wat je er mee kan? Geen idee. Maar Tiësto kwam in elk geval niet voor niks naar België toe.

Voor de TMF Awards hadden België en Nederland dus twee aparte feestjes. Straks bij de MTV Awards zullen we moeten concurreren. Want daar maken we alleen kans in de categorie ‘Best Dutch/Belgian act’.

Zie ook:
- TMF Awards België: Anouk, Marco en Tiësto
- Hit of shit: TMF Awards 2006

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>