TMF Awards België: Anouk, Marco en Tiësto

TMF AwardsNederland maakt opnieuw grote kans op een Belgische TMF Awards. Drie Nederlandse artiesten zijn maar liefst vier keer genomineerd voor het evenement: Marco Borsato dreigt opnieuw te worden uitgeroepen tot beste zanger internationaal, Tiësto staat genomineerd in de categorie dance en Anouk pakt twee nominaties voor beste zangeres internationaal en beste live-act internationaal. Gaat het dan weer een Hollands feestje worden?
Want deze drie artiesten sleepten vorig jaar ook al veel prijzen in de wacht. Anouk was zelfs de winnares van de avond met de award voor beste zangeres, beste album en beste videoclip. Ze verzegelde al haar nominaties.

TMF België en Nederland doen dit jaar samen met de TMF Awards. Op vrijdag 13 oktober is de Nederlandse uitreiking in de Music Hall in Amsterdam, zaterdag 14 oktober verhuist het feestje naar het Antwerpse Sportpaleis.

Zie ook:
- Ontwerp jij de nieuwe TMF Award?
- TMF Awards 2006 minder spectaculair
- TMF Awards cashen in oktober

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>