TMF Awards 2006 minder spectaculair

TMF AwardsIk heb mezelf hier al een paar keer afgevraagd waarom de TMF Awards dit jaar in de Music Hall wordt gehouden. Vandaag kwam het antwoord van de muziekzender. "We hebben bewust voor een kleinere locatie gekozen, omdat de
afgelopen jaren de nadruk te veel op het spektakel kwam te liggen. We willen nu
de focus op de muziek en de HMH staat bekend om de goede akoestiek", aldus TMF. Minder spektakel dus. Betekent dat geen waterval meer bij Kane, geen vuurwerk meer of geen spectaculaire artiesten als Robbie Williams of Kylie Minogue?

Ik denk zelf het laatste. De HMH heeft een veel kleiner podium waar dus ook veel minder gedaan kan worden. De laatste keer dat ik de bij de TMF Awards was, waren er twee podia en een plek waar de prijzen werden uitgereikt. Terwijl de ene artiest optrad, kon zodoende de andere worden omgebouwd. En omgekeerd.

Overigens ben ik het met TMF eens dat de HMH een veel fijnere zaal is voor geluid. De Ahoy’ blijft toch een galmbak. Ik heb althans nog niet de ideale plek gevonden voor een goede akoestiek.

Ook nieuw dit jaar is dat de ticketverkoop via internet gaat. Geen slaapzakje meer dus voor het postkantoor. Misschien wel een logische zet, gezien het interactieve karakter van de zender.

Zie ook:
- TMF Awards cashen in oktober
- Nlpop voorspelt: TMF Awards België en Nederland smelten samen
- Ontwerp jij de nieuwe TMF Award?

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “TMF Awards 2006 minder spectaculair

  1. ed

    als het geen mooie show wordt, dan zal ik het ook een stuk minder leuk vinden. echt een stap achteruit tmf! En wie zit er trouwens op akoestisch muziek te wachten?? ongelofelijk, doe wat de jeugd wil! die willen een mooie show met populaire artiesten!

      /   Reply  / 
  2. Ruud

    TMF weet wat ze doen

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>