Domper! Uitreiking TMF Awards niet live op tv

De TMF Awards zullen dit jaar niet live op tv worden uitgereikt. De beeldjes worden op 4 juli uitgedeeld aan de winnaars tijdens het TMF Awards Festival. Wie daar niet bij aanwezig was, moet wachten tot 11 juli voordat de uitreiking bij TMF is te zien. Dat is uniek, alleen de allereerste TMF Awards in de toenmalige kantine van TMF is verder niet live uitgezonden. Het zoveelste struikelblok van het evenement.

Want eerst was er de verkleining van het evenement (van Ahoy’ met internationale topacts naar de veel kleinere HMH met bijna alleen maar Nederlandse artiesten), toen het overslaan (eerst van april naar oktober, nu van oktober naar juli) en nu dus het schrappen van de live uitzending op televisie.

De reden valt eenvoudig te verklaren: naar de vorige live uitzending keken slechts iets meer dan 100 duizend belangstellenden. Verder is het veel duurder om het evenement met drie podia vanuit Rotterdam te verslaan dan een registratie vanuit een bestaande popzaal. Zeker nu de kredietcrisis ook in Hilversum toeslaat, is het dan moeilijk om het evenement te bekostigen.

De TMF Awards hebben dit jaar wel weer wat internationale namen op het affiche staan, zoals de Black Eyed Peas en Agnes. De Jeugd van Tegenwoordig heeft vorige week verstek laten gaan wegens een optreden in België dat de voorkeur geniet. Ilse deLange en Dio zijn favoriet, zij hebben de meeste nominaties op hun naam staan.

facebook share facebook share

15 Reacties // Reageer

15 thoughts on “Domper! Uitreiking TMF Awards niet live op tv

  1. Joran

    Jammer, ik had er anders zeker voor klaar gezeten.

      /   Reply  / 
  2. refluS

    1 grote flater…….

    ze moeten terug naar het oude format ook qua dagelijkse tv…
    en zeker weer terug naar AHOY! Zoals het vroeger was, een megagroot spektakel!!!

      /   Reply  / 
  3. BoycotIdols

    Gelukkig. Kunnen ik en anderen ook misschien weer eens naar een muziekzender kijken zonder B-artiestjes tegen te komen die een nietszeggend prijsje winnen.

      /   Reply  / 
  4. bart

    nee, al die loze programma’s die weinig tot niks meer met muziek te maken hebben zijn boeiend. dan toch liever die B-artiestjes, dat is nog muziek.

      /   Reply  / 
    1. BoycotIdols

      en waar heb je het dan over?

        /   Reply  / 
      1. bart

        ballen jongens
        license to drive
        iets met free running ofzo
        de eindeloze herhalingen van de op vakantie met .. shows die vermoedelijk binnenkort ook weer beginnen
        met willy de stad uit

        allemaal niks met muziek te maken, sinds het verdwijnen van the box is er gewoon regelmatig geen muziek op tv terwijl we toch twee muziekzenders hebben.

          /   Reply  / 
  5. kevin

    had me er wel op verheugd jammer maarja het begon al met reaction dat veranderde in een goedkope kijkditnou dat helemaal niet goed georganiseerd

      /   Reply  / 
  6. klaas

    leek mij wel logisch dat er vorige jaar weinig mensen naar keken want het was ook niks kon net zo goed naar jetix kijken maar dit jaar is het wel vet met de black eyed peas en andre toffe artiesten en het is nog eens buiten dus vindt het wel jammer

      /   Reply  / 
  7. melissa

    tmf bestaat niet meer voor mij het is gewoon niks meer

      /   Reply  / 
  8. MASIS

    TMF heeft zijn beste tijd achter de rug. Vanaf nu is het alleen maar bergafwaarts helaas….

      /   Reply  / 
  9. ilse

    Ben het helemaal met jullie eens het is net een amateur zender kijk maar naar kijkditnou ahahha

      /   Reply  / 
  10. Willem

    He Sukkels,

    Als jullie het niet live uitzenden, zet het dan ook niet op de teletekstprogrammering.

    Losers

      /   Reply  / 
  11. ronald

    TMF moeten ze verbannen,alleen maar de zelfde muziek dag in dag uit,als of er niets anders bestaat dan rnb en rap,en dat het niet live gaat heeft alleen met centjes te maken,maar zetten ze wel de sms balk live neer,om even de jeugd uit te zuigen kwa geld (70cpb)want die sturen toch wel crap berichtjes. dus bezuinigen en ook nog eens zakken vullen.Te triest

      /   Reply  / 
  12. jos

    gaaaaaaaaaaaaaaaaaaap

      /   Reply  / 
    1. ronald

      waarheid is hard i know

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>