Waylon kaal voor 7000 euro (video)

Waylon heeft 7.000 euro in het laatje gebracht voor Serious Request. Hoe? Door zijn karakteristieke kuif van zijn kop te laten scheren. Vannacht konden luisteraars/kijkers bieden en dat leverde dus uiteindelijk deze flinke som geld af. Het kaalscheren gebeurde vanmorgen in alle vroegte. Waylon zal het wel koud hebben, zo zonder petje.
Waylon treedt vanavond nog op tijdens het slotfeest van Serious Request 2009. Dat wordt live op Nederland 3 uitgezonden. Kun je meteen goed kijken naar zijn nieuwe look. Staat hem zeker niet verkeerd!

Bekijk de video met het scheren:

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Waylon kaal voor 7000 euro (video)

  1. Pingback: Waylon scheert kuif af voor Serious Request | Nlpop

  2. Geesje

    Als het zo is als op deze foto is hij niet kaal te noemen. Gemilimeterd is een beter woord voor dit kapsel. Er staat zeker 2a 3 milimeter nog op.
    Hij wordt er niet bepaald aantrekkelijker van, wat sommige mannen wel hebben.

      /   Reply  / 
  3. thea

    Waylon je bent wie je bent, dat haar groeit wel weer en het geld is mooi binnen. Je toont karakter, trots op een bijkerk.

      /   Reply  / 
  4. Lars

    Waylon heeft bij top2000 a gogo op nl3 eerste afl. volgens mij, gewoon lang haar? het zou een pruik kunnen zijn maar daar leek het niet naar.

      /   Reply  / 
    1. BoycotIdols

      Misschien eerder opgenomen?

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>