Giel zoekt Beste Singer/Songwriter van NL

Update na aflevering 2: Rogier, Mattanja & Angela ronde verder in DBSSW
Update na aflevering 1: Douwe Bob en Nielson door uit eerste aflevering DBSSW

Vanaf 25 juni op Nederland 3: De Beste Singer/Songwriter van Nederland.

In zijn radioshow op 3FM maakte Giel Beelen vanochtend bekend dat hij op zoek gaat naar het beste, nieuwe singer/songwritertalent van ons land. Na een zoektocht van tien afleveringen hoopt Giel de Beste Singer/Songwriter van Nederland aan te kunnen wijzen.

Hij wordt daarbij onder meer geholpen door professionals uit de muziekindustrie en 3FM-dj’s. De winnaar verdient naast de titel ook gegarandeerde air- en stagetime.

Giel: ‘Het programma geeft nieuwe talenten de kans zichzelf te zijn en te groeien door hulp van bekende Nederlandse singer/songwriters. Het gaat echt over muziek maken’.

Aanmelden kan op debestesingersongwriter.nl

‘De Beste Singer/Songwriter van Nederland’ wordt vanaf 25 juni tien weken lang op maandagavond om 20.30 uur uitgezonden op Nederland 3 door VARA en BNN.

facebook share facebook share

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Giel zoekt Beste Singer/Songwriter van NL

  1. BoycotIdols

    In tegenstelling tot de grote shows als The Voice, heeft Giel het vaker juist gehad wat betreft echt talent. Menig talent is doorgebroken na het verschijnen in de show van Giel.
    Go Back To The Zoo, Moss, Handsome Poets, Triggerfinger, Caro Emerald bijvoorbeeld. Na aandacht door Giel doorgebroken.

      /   Reply  / 
  2. Max

    Het Amsterdam Songwriters Guild wenst alle deelnemers veel succes!

      /   Reply  / 
  3. David

    Hoezo moet je nederlander zijn bij deze show en niet bij The Voice of Holland of als je deel van de jury bent? Jammer !
    Gr.
    David

      /   Reply  / 
  4. Lorraine

    Als je benieuwd bent naar het talent, kan je het ook first-hand bijwonen! 23 juni is de eerste publieksopname, en daar kan je bij zijn! Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden via bijwonen.vara.nl voor ‘De Beste Singer-Songwriter Van Nederland’.

      /   Reply  / 
  5. jan eggink

    wat een talent was er weer eens, blij verrast….,,,,behalve na de uitkomst,weet dat giel het heel moeilijk heeft,maar heb nog een paar keer naar wyke geluisterd,moest even voor het slapen gaan,wel eens vaker na het kopen van een goeie cd van een top-artiest,de ode aan de vriendin,mooi, puur,vol passie,uit het hart,gevoel hebben we allemaal wel eens,maar zouden we het allemaal ook zo kunnen verwoorden,worden we blij van maar gaat hij ook nog voor die andere lok,ga een beetje op alle fronten twijfelen aan giel…,,,,
    wyke toch onwijs,al zou je geen engels kunnen zou je nog kippevel krijgen en haar begrijpen,zou ze nog beter gitaar moeten leren spelen ofzo,volgens mij een top muziekant in de dop,stel nog beter gitaarwerk ofzo…,,
    probeer maar eens aan iemand te vertellen wat je denk en voeld,dat is al moeilijk
    me engels is bad,maar wist wat ze bedoelde en voelde en was geloof ik niet de enigste
    telleurgesteld en verrast verblijf ik

      /   Reply  / 
  6. Anneke

    Jammer genoeg dit programma niet vanaf het begin gezien maar nu pas 2 keer. Wat een talent, wat een mooie rakende teksten, wat een gevoel wordt hier door alle deelnemers in gelegd. Beautiful van Douwe Bob, zo mooi, zo vol eigen ‘verse’emotie en onmacht tegen iets onvermijdelijks.
    Een fantastisch programma!

      /   Reply  / 
  7. Eva

    Nielson tot nu toe de succesvolste. Zijn Beauty & The Brains is platina geworden.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>