Nielson door na afl 1 Beste Singer-Songwriter (video)

Update na aflevering 2 klik: Rogier, Mattanja & Angela ronde verder in DBSSW

Vanavond werd aflevering 1 van De Beste Singer-Songwriter van Nederland uitgezonden. Douwe Bob Posthuma en Nielson zijn door naar de volgende ronde. Nielson viel ons deze eerste aflevering het meest op. Hij zong als enige Nederlandstalig en zijn liedje heeft een hele positieve vibe. Het was eigenlijk meteen al duidelijk dat hij door moest.

De 22-jarige Nielson (Niels Littooij) begon zijn carrière aan de Herman Brood Academie. Hij stond onder meer in het voorprogramma van The Opposites. Tot 2011 maakte Nielson deel uit van de popgroep Zirkus Zirkus. Na het uit elkaar gaan van die formatie ging hij weer solo verder. Nielson schrijft positieve en energieke Nederlandstalige popliedjes.

Bekijk alle optredens terug op debestesingersongwriter.nl

Nielson – Beauty & the Brains

facebook share facebook share

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Nielson door na afl 1 Beste Singer-Songwriter (video)

  1. Pingback: Vanavond: De Beste Singer-Songwriter van Nederland | NLpop

  2. Peter

    Meneer Nielsson maakt echt geen muziek. Hij was een van de slechtsten gister avond. Wat een oppervlakkigheid van de jury leden. En het Nederlandse volk volgt Giel Beelen weer door water en vuur. Ik roep iedereen op nu echt eens een eigen mening te krijgen hoor, want deze meneer Nielsson is absoluut niet de beste singer-songwriter van NL. Er zijn duizenden anderen als hij, dat kan ik je verzekeren.

      /   Reply  / 
  3. Marcus Lucas Auteur

    Als ik het format goed begrijp dan gaan er de eerste 3 afleveringen steeds 2 door naar de volgende ronde. Als er geen herkansingsronde of iets dergelijks is ingebouwd kunnen we over 2 weken een poll doen met de 6 overgebleven kandidaten.

      /   Reply  / 
  4. Bart

    Ik ben benieuwd wat boycotidols hier van vind! Hij is nogal fan van Giel Beelen en zijn manier van zoeken van talent. En notabene de 1e winnaar is een jongen uit een (bij elkaar gezocht ) kinder popgroepje ha,ha. Giel Beelen doet dus eigenlijk wat al die andere talentenjachten ook doen. Alleen net even op een andere manier. Ik kan me niet voorstellen dat hier wel een echte ster uit komt. Maar we wachten het af.

      /   Reply  / 
    1. BoycotIdols

      Jij maakt er van dat ik fan ben van Giel zijn manier.
      Echter, door zijn (en dat van zijn team) toedoen zijn wel al verschillende mensen doorgebroken itt tot bijv. mensen uit The Voice enzo.
      Giel kijkt naar meer dan een vage term als ‘iemand heeft de Xfactor’
      kijkt echt naar de muzikaliteit van iemand, niet naar hoe iemand het best verkoopt.

        /   Reply  / 
      1. Johan van de Velde

        Gelukkig gaat verkoop en muzikaliteit best wel eens hand in hand.

          /   Reply  / 
      2. Bart

        o.k. ben ik met je eens. Maar ik benieuwd wat er nu gaat gebeuren nu het wekelijks ” als een soort talentenjacht ” op t.v. komt. Ik denk dat het deze kandidaten hetzelfde vergaat als bij de rest. Wat vind je er dan van dat iemand uit een kinder-popgroep nu doorgaat. Je eerste reactie zou zijn. Zo iemand kun je niet meer serieus nemen! Vind je dat in dit geval ook?

          /   Reply  / 
  5. Tanja

    Nielson was echt een van de beteren! Viel direct op terwijl de rest er niet direct uitsprong (op wyke en douwe bob na). Nielson’s energie was echt geweldig! Weinig soortgelijke Nederlandstalige muziek. Hij zal wel niet voor niets door MTV zijn geselecteerd voor Zirkus Zirkus. Tijd voor een opstapje jongen! Echt FANTASTISCH gedaan. Trending topic op Twitter enz….

      /   Reply  / 
  6. Roos

    Geweldig! Heel leuk en vernieuwend!

      /   Reply  / 
  7. Pingback: Rogier, Mattanja & Angela ronde verder in #DBSSW | NLpop

  8. Pingback: Giel zoekt Beste Singer/Songwriter van NL | NLpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>