6de rigter! live met Caro, Nick & Simon, Alain Clark en meer

Voor de zesde keer vindt vandaag rigter! live plaats, een muziekevenement ter nagedachtenis aan 3fm-deejay Wim Rigter. De opbrengst van rigter! live gaat volledig naar het goede doel. In 2009 heeft de avond €45.000,- opgebracht, dat net als dit jaar ten goede komt aan Kika.

De line-up is zeker de moeite waard. Wat te denken van Acda en de Munnik, Nick & Simon, Caro Emerald, The Hype, Van Dik Hout, Alain Clark, Go back to the Zoo, Tim Knol en Anita Meijer?

De formule van de avond blijft ongewijzigd: iedereen speelt twee eigen nummers plus een klassieker uit de zogeheten Arbeidsvitaminencollectie. “Het is belangrijk voor het publiek om te weten dat we ondanks onze verhuizing naar de Philharmonie in Haarlem, waar we erg blij mee zijn, niets aan het concept veranderen. De foyer van de Philharmonie wordt door tientallen vrijwilligers zodanig omgebouwd, dat het een echte concertzaal wordt, zonder seating uiteraard”, aldus Monique Rietveldt, initiatiefnemer van rigter! live.

De avond wordt ter plekke gepresenteerd door Viggo Waas en Frank Lammers. De live registratie op 3fm zal worden gepresenteerd door Gerard Ekdom en Giel Beelen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>