Genomineerden voor de Zilveren RadioSterren 2013

De Avro maakte vrijdag de genomineerden voor de Zilveren RadioSter bekend. De prijs wordt uitgereikt in de categorieën man en vrouw.

Mannen

Voor het achtste jaar op rij is Edwin Evers (538) genomineerd voor de Zilveren RadioSter voor mannen. Gerard Ekdom (3FM) is voor de vijfde keer genomineerd, en Bert Haandrikman (Radio 2) voor de eerste keer.

Edwin won de prijs al drie keer. Gerard twee keer, waaronder vorig jaar. Giel Beelen is dit jaar niet genomineerd, maar won de prijs ook al twee keer.

Vrouwen

Bij de vrouwen is het een uitsluitend 3FM-feestje. Claudia de Breij, Roosmarijn Reijmer en Annemieke Schollaardt zijn de genomineerden. Claudia won de prijs al vier keer, Annemieke één keer. Vorig jaar won Kristel van Eijk van Q-music.

De stembussen voor alle prijzen zijn inmiddels gesloten. De winnaars worden op donderdag 14 november onthuld tijdens het grote RadioGala.

Dan wordt ook de belangrijkste prijs, de Gouden RadioRing voor het beste programma, uitgereikt. De genomineerden voor de Ring worden afzonderlijk bekendgemaakt. De eerste is inmiddels onthuld: Somertijd van Radio Veronica.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Genomineerden voor de Zilveren RadioSterren 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>