Laatste kans om te stemmen voor de Top 2000 van 2013

Radio 2 pakt uit met speciale Stemfinaledag-uitzending inclusief BN’ers

Laatste kans om te stemmen voor de Top 2000 van 2013, want vanavond sluiten de virtuele stembussen! Om extra aandacht te trekken voor dit moment zendt Radio 2 de hele dag live uit vanuit het Top 2000 Café bij Beeld en Geluid.

Te gast zijn onder meer Albert Verlinde, Angela Groothuizen, Wilfred Genee, Guus Meeuwis, Joop van den Ende, Sasha de Boer, Gordon en Hans Klok. Zij komen langs en motiveren hun eigen favoriete songs voor de jaarlijst.

Vorig jaar werden er meer dan 3 miljoen stemmen uitgebracht, en ze doen er alles aan om daar overheen te komen. Hoofd Stembureau vandaag is Hans Schiffers die met de statistici elk uur updates verstrekt over het stemmen.

Publiek is ook welkom in het Top 2000 Café bij Beeld en Geluid in Hilversum de live-uitzending bij te wonen. De Stemfinaledag duurt tot 20.00 uur.

Meer informatie en link om te stemmen: radio2.nl/top2000

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Laatste kans om te stemmen voor de Top 2000 van 2013

  1. ted rutten

    geweldig na al de jaren dat er jeugd als ik is welke dit nog kunnen waarderen/

      /   Reply  / 
  2. Aldert Reinink

    Stem voor Top 2000:
    Am. Rapsody van Mercury

      /   Reply  / 
  3. dick metselaar

    begin de site eerst maar eens met uileg hoe het een en ander werkt al die jaren heb ik kunnen stemmen vorig jaar ging het al moeilijk maar ik begrijp er nu helemaal niks meer van dus ik kan niet stemmen

      /   Reply  / 
  4. Erna Koops

    Deze keer ook niet kunnen stemmen. na 4x met versturen eruit gegooid zijn. Het versturen ging dus niet als je het aanklikte, heb ik de moed opgegeven. Jammer, want ik had graag als eerbetoon voor mijn man die aan kanker overleed, Metallica´s Nothing else matters een paar plaatsen hoger gezien. Een geweldig nummer, een geweldige liefdesverklaring. Niets doen er meer toe. Volgend jaar betere site maken.

      /   Reply  / 
  5. Geluidsapparatuur Amsterdam

    Ik heb het idee dat deze klassieke lijst ook onder de jongere luisteraars populair blijft. Zou mooi zijn als zo’n goudhaantje blijft bestaan!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>