Rigby viert vijfjarig bestaan met jubileumalbum

Lancering op 24 oktober met een unieke jubileumshow in Tivoli

Rigby bestaat alweer vijf jaar, en de mannen laten dat niet onopgemerkt voorbijgaan. Er komt een speciaal jubileumalbum en een uitzonderlijke show.

Op het album Island On Mainland staan van ieder van de vorige drie Rigby-album drie nummer die opnieuw zijn gearrangeerd en opgenomen. Daarnaast ook drie gloednieuwe tracks om de toekomst mee in te luiden!

Island On Mainland is opgenomen op Texel, het eiland waar Rigby een bijzondere band mee heeft. Ook wel hun ‘tweede thuis’ genoemd.

De plaat wordt op 24 oktober 2013 gelanceerd. Dan wordt het vijfjarig bestaan gevierd met een eenmalige show in Tivolo Oudegracht. Island On Mainland wordt dan in zijn geheel met een 14-koppige band gespeeld.

Rigby aangevuld met strijkers, backingvocalisten, een percussionist en een extra gitarist. Een gebeurtenis die je als fan zeker niet mag missen.

‘De al bekende liedjes brengen we nu meer ‘aangekleed akoestisch’ en in een andere vorm als waar de liedjes ooit bekend in zijn geworden. We kijken er ontzettend naar uit om het hele nieuwe album eenmalig zo uitgebreid te vertolken’, aldus frontman Christon Rigby.

Tickets voor de show 12,50 euro, check tivoli.nl

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Rigby viert vijfjarig bestaan met jubileumalbum

  1. Yoshi

    Christon heet geen Rigby van zijn achternaam

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>