Anouk dubbel genomineerd voor Belgische TMF Award

In Nederland mogen de TMF Awards dan een jaartje overslaan, bij onze Zuiderburen gaat het evenement gewoon door. Op 11 oktober worden daar de beeldjes voor de beste artiesten verdeeld en ook dit jaar zijn er Nederlandse kanshebbers. Anouk is zelfs twee keer genomineerd; een keer als Best Female International en een keer als Best Live International.

Ook Within Temptation maakt kans op een prijs; Best Live International. Sharon en haar mannen moeten het dus opnemen tegen Anouk. De andere kanshebbers zijn Fall Out Boy en Panic at the Disco.

Anouk heeft qua vrouwelijke concurrenten Rihanna, Avril Lavigne en nieuwkomer Kat Deluna te dulden. Anouk geniet grote bekendheid in België; haar album Who's Your Momma behaalde er de gouden status en ook Live in Gelredome verkoopt goed.

Opmerkelijk is dat Anouks aanwezigheid voor het feestje nog niet is bevestigd. Wel zal Kane van de partij zijn voor een optreden. Maar die zijn dan weer niet genomineerd.

Zie ook:
- TMF Awards slaat jaartje over
- Anouk, Kane en WT eens niet genomineerd voor MTV Award

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>