Debuutsingle van kantoorslaaf Floortje op komst

Floortje SmitHet heeft even geduurd, maar de debuutsingle van Idols-runner up Floortje komt er aan. Over drie weken ligt Wake Up in de winkels, waarvan het videoclipje volgende week al moet gaan draaien. Persbureau Novum meldt dat ze hierin een kantoorslaaf speelt die de auto van haar baas steelt. Een ideetje van Floortje Smit zelf.

Fans hebben even moeten wachten op de single, aangezien Idols in maart tot een ontknoping kwam. Wel zo prettig, want nu heeft Floortje de tijd gehad om echt wat te maken van haar album. In tegenstelling tot Raffaëla, wiens debuutalbum vol covers maar een matig allegaartje is geworden. "Als ik niets heb met een liedje, kan ik het niet zingen", zegt de Almeerse zangeres.
Het duo Fluitsma & Van Tijn tekende voor de productie, maar Idols-platenmaatschappij BMG niet voor het contract. Daarom zal The Entertainment Group het schijfje uitbrengen. Het album in wording is volgens Floortje pop die lekker in het gehoor
ligt met een randje van rock, dus ‘niet alleen computergeluiden’.

Ik weet niet of dat heel verstandig is. Bij Idols kwam ze het best uit de verf met mainstream pop a la Mariah Carey en Do. Dat rockrandje klinkt pittig, maar heeft ze dat ook in zich?

Hopelijk kan ik Wake Up snel in de rubriek Hit of Shit kwijt, eens kijken hoe de bezoekers van NLpop er dan over denken. Ik ben benieuwd!

Zie ook:
- Hit of shit: Floortje – Wake Up (met video)
- Floortje naar het WK Lingerie
- De geheimtaal van Raffaëla, Floortje en Ellen
- BMG verwijdert website Floortje
- Floortje brengt plaat uit via management

facebook share facebook share

173 Reacties // Reageer

173 thoughts on “Debuutsingle van kantoorslaaf Floortje op komst

  1. Ashley

    Floortje en Rafaella. Getsieee allebei even stom!! I love Hind!!

      /   Reply  / 
  2. Robin

    Ben benieuwd, Zal wel eenn saaai nummertje worden…
    Raf is altijd nog BETER dan saai en gewone Floortje…

      /   Reply  / 
  3. Floorriefan

    Nou Raffaela laat anders op dit moment niks van zich horen wat wel logisch is natuurlijk. ze is zwanger Maar ik wens Floortje in ieder geval wel heel veel succes! de single wordt vast heel leuk.

      /   Reply  / 
  4. Floorriefan

    oh ehh sorry ff over Raffaela ze is niet meer zwanger ze is net bevallen:p haha

      /   Reply  / 
  5. Thomas

    Floortje is ook zeker goed, dus laat maar komen!
    Thomas.

      /   Reply  / 
  6. Ronald

    SHIT. het is een Idolsprodukt. dat heeft nooit kwaliteit voortgebracht.

      /   Reply  / 
  7. Mamamia

    Eh pardon, Ronald? bedoel je dat het geproduceerd wordt door Fluitsma en van Tijn of doel je op Floortje zelf?

      /   Reply  / 
  8. ilse

    Wow, je hebt haar nauwelijks afgezeken.. BRAVO.. Ik ben niet zozeer een groot fan meer (wat ik wel was).. maar ik ben benieuwd

      /   Reply  / 
  9. san

    floortje moest winnen maar ja rafaella kan ook wel singen

      /   Reply  / 
  10. Herman

    Haha Ilse, wie weet komt dat genadeloze oordeel wel als ik het clipje in Hit of Shit kan gebruiken. Tot die tijd verdient ze het voordeel van de twijfel. en wie weet is het een geweldig nummer en hang ik zelfs de vlag voor haar uit.

      /   Reply  / 
  11. Robin

    De enige ster die ooit uit Idols voortgekomen is is Hind. Ze is en blijft een topper. En Floortje vind ik maar saai.

      /   Reply  / 
  12. Anne

    Nee Robin, de enige ster die uit idols is voortgekomen is Jim.
    Hind heeft geen platencontract en geen optredens.
    Jim heeft een platencontract voor onbepaalde tijd en is volgeboekt tot juni 2007.
    2 gouden albums en een paar gouden singles.

      /   Reply  / 
  13. Mamamia

    Klopt Anne, Hind was al een ster vóór ze meedeed (en is het nog steeds) en Jim is het geworden door idols en daarna toen zijn carriere een dip kreeg door een dansprogramma.

      /   Reply  / 
  14. Anne

    Hind zit in een gigantische dip,dringt het niet tot je door??

      /   Reply  / 
  15. Mamamia

    Dat maakt het nog niet dat zij geen ster meer is. Hind redt het wel. Let maar op. Zonder televisieprogramma’s zoals Dancing with the Stars, maar op eigen kracht.

      /   Reply  / 
  16. Anne

    Droom maar lekker verder.

      /   Reply  / 
  17. Mamamia

    ojee, je bent Jimfan zeker. Nu heb ik je beledigd.

      /   Reply  / 
  18. Robin

    Helemaal mee eens mamamia. Hind is een topper. En Anne ze is bezig emt een nieuw album dus heeft ze neit zoveel tijd om op te treden. Zij besteeds wel aandacht aan haar album in tegenstelling tot Jim. En floortje is supersaai vind ik.

      /   Reply  / 
  19. Anne

    Oh jee Hindfan zeker, heb ik je nu beledigd??
    Ze heeft gewoon niet waargemaakt wat iedereen van haar verwachte.
    Ik weet dat het zeer doet, maar het is nu eenmaal zo.
    Je hebt mij niet beledigd hoor, het zijn gewoon de feiten.
    By the way, Marco Borsato is ook bekend geworden door de soundmixshow.’
    Maar dat wil niemand meer weten.
    Soms moet je geluk hebben, misschien mag hind wel een keer meedoen aan dancing with the stars.
    Oh nee, daar is ze te goed voor
    Wat was ook al weer haar laatste top 40 hit, ik kom er maar niet op.

      /   Reply  / 
  20. Geesje

    @ Mamamia
    Hind was zeker geen ster voor idols, nee erger nog na het meedoen aan de soundmixshow wilde zelfs geen platenmaatschappy met haar in zee, waarom denk je dat ze aan idols meegedaan heeft? BMG laat haar niet voor niets vertrekken, En was ze direct na Idols ook al niet door Joop van de Ende afgewezen voor een musical van Walt Disney waar ze nog tijdens Idols auditie voor heeft gedaan.

    @Anne ik ben het helemaal met je eens, en Jim had al een nieuwe Platenmaatschappy voor zijn contract bij BMG afliep.

      /   Reply  / 
  21. Mamamia

    Nee, ik moet je teleurstellen. Ik ben geen Hindfan. Maar ik vind haar wel heel goed. Ze heeft wel waargemaakt wat iedereen van haar verwachtte. Ze is er niet slechter op geworden, eerder beter. Iedereen ontwikkelt zich, ook Hind. En ja, Marco Borsato is bekend geworden door de soundmixshow. Dat weet iedereen. En Hind en Jim door idols, dat weet ook iedereen. Daar is niets mis mee, wat wil je er eigenlijk mee zeggen? Ik hoop trouwens niet dat Hind mee gaat doen aan Dancing with the Stars, ik hoop dat ze op haar eigen kracht doorgaat met haar carriere. Zij heeft dat niet nodig, ze heeft genoeg doorzettingsvermogen.

      /   Reply  / 
  22. Geesje

    Mamamia
    Weet je wel wat je wilt ik lees in een eerdere reactie van je dat je toch duidelijk zegt dat Hind al een ster was voor idols, en Jim het geworden is door idols en nu zeg je weer dat zowel Hind als Jim door idols bekent geworden zijn, beetje vreemd vind je zelf ook niet wij wisten het al maar jij schijnt het toch echt even vergeten te zijn geweest.
    En wat is er mis met het meedoen aan DWTS de populairste artiesten van Nederland lenen zich zelfs voor een real liveshow niet eenmaal maar nu krijg je ook nog een tweede versie van, nee dan ben je lekker bezig! die hebben dat ook niet meer nodig maar ze zullen kosten wat kost zorgen dat ze in de picture blijven
    Iedereen heeft een duwtje in de rug nodig in deze harde bisniss en kansen grijpen als je ze aangeboden krijgt ook Hind anders redt je het niet. Maar ik geloof niet dat ze van het toneel zal verdwijnen want ze zingt goed al is het totaal niet mijn smaak en ken ik ook niemand die er wel van gecharmeerd zijn
    Dan lees ik ook nog als Hind een tijd lang niets nieuws uitbrengt is ze aan het werk voor een nieuw album en neemt daar de tijd voor, en als Jim door het overstappen van de ene maatschappy naar de andere die hem dan alle tijd geeft om aan een nieuw album te werken in 2005 en hem aanbied de mogelijkheden om zijn horizon te verbreden dan zit zijn carriere in een dip dat is met 2 maten meten. Ja hij doet er dingen tussen door die hij ook geweldig vind om te doen daar heeft hij nooit een geheim van gemaakt maar tussendoor is hij altijd blijven werken aan zijn muziek met liedjes schrijven om straks in 2007 met een goed album te komen waar hij 100% tevreden mee is
    Zo dat was het wel het ging hier over Floortje die ik het beste wens maar ik vrees het ergste, die hebben we immers ook al in de soundmix gezien en toen is er ook geen platenmaatschappy opgestaan

      /   Reply  / 
  23. Mamamia

    Ik blijf er nog steeds bij hoor! Hind was al een ster vóór idols en ze is bekend geworden dóór idols. Dat is een heel verschil.
    Niets mis met DWTS, dat programma is een uitkomst voor artiesten die niet op eigen kracht verder kunnen of willen met hun carriere. En verder moet je toegeven dat Jim uit de picture was en na zijn overwinning bij DWTS ineens wel overal te zien en te horen is! Gelukkig voor Jim, ik gun hem het heus wel dat succes dat hij ineens krijgt. Je schrijft wel dat hij aan een nieuw album werkt, maar dat kan helemaal niet. Daar heeft hij echt geen tijd voor hoor. Hij doet te veel andere dingen ipv aan zijn muziekcarriere werken. Als hij dat geweldig vindt om te doen is dat helemaal goed. Misschien blinkt hij straks ergens in uit waar hij mee verder gaat. En natuurlijk, jij vreest weer eens het ergste voor een andere zangeres die ook goed kan zingen. Floortje. Het zal ook niet zo zijn. Alleen voor Jim vrees jij niet het ergste. Nou, ik ben wel positief over Floortje. Ze is verder heel gewoontjes enz, maar ze kan écht zingen. En dát is heel belangrijk.

      /   Reply  / 
  24. Anne

    Hey,nu zeg je het zelf.
    Jim is daar veel te druk voor.
    Dus wie heeft het meeste succes?

      /   Reply  / 
  25. Marieke

    Uhh… sorry hoor, maar een beetje off-topic. Maar Jim is wel degelijk druk met een nieuw album. Ja, dat doet hij ook nog. Naast opnames voor BOKS, de film Afblijven, repetities voor Grease en optredens is hij ook nog bezig liedjes te schrijven en demo’s te beluisteren. Hij is niet vies van hard werken en hij heeft prima avonden en zondagen vrij om daar aan te werken. Hij hoeft niet maanden vrij te zijn om dat te doen. Op iedere vrij uur kun je er mee bezig zijn. Ik bedoel… Jan Smit neemt toch ook geen maanden vrij om aan zijn album te werken? Die doet zo’n 15 optredens in een week en brengt dan ineens gewoon een album uit.

    Zijn laatste top10 hit Dapper en Sterk is overigens de eerste van een Nederlands talig album dat gaat komen. Hind daarentegen wordt geprezen door een klein groepje en ze kan ook best zingen, maar daarmee ben je nog geen succesvolle artieste.

    Ik vrees voor Floortje hetzelfde. Maar ben benieuwd.

      /   Reply  / 
  26. Remko

    Hind en Boris hebben voor hun tweede album meer dan een jaar gehad om eraan te werken. Als dat een kwalificatie is voor succes dan werkt dat blijkbaar niet want het album van Hind is gewoon geflopt en voor dat van Boris vrees ik het ergste gezien het debacle van zijn eerste singel van dat album.

    Hind heeft ook twee programma’s nodig gehad om door te breken. Eerst de soundmixshow en later nog een keer idols. Hind is op dit moment helemaal nergens in haar carriere en Jim heeft na twee programma’s het vreselijk druk…. dus wie is hier nu een ster??????

    Dus ik gun Floortje meer de carriere van Jim dan van Hind en ik denk dat een heleboel oud idolletjes graag de carriere van Jim zouden willen hebben.

      /   Reply  / 
  27. ashley

    hind is een superster

      /   Reply  / 
  28. Anne

    Waarom ben je in godsnaam 2 jaar nodig voor een goed album?
    Volgens mij geeft dat meer aan dat je geen inspiratie hebt.
    Je kent het spreekwoord toch wel?
    Wat goed is komt snel.
    En dat klopt in bijna alle gevallen.

      /   Reply  / 
  29. Mamamia

    Ik denk dat niemand graag de carriere van Jim zou willen hebben. Jim is helemaal niet bezig met zijn zangcarriere en om Hind maar weer eens als voorbeeld te nemen: zij wil wel een zangcarriere. Dus wie heeft daarin het meeste succes? Juist, dat is Hind. Jim is er helemaal niet honderd procent mee bezig. Waarom 2 jaar nodig voor een goed album? Nou, als je alles zelf wilt schrijven dan duurt dat even wat langer dan als je een album vol covers wilt aan gooien. En helemaal als je je eigen muziekstijl aan wilt houden en niet commercieel wilt gaan doen. Ik las ook iets over Boris zijn eerste single. Die is helemaal niet gepromoot. Dat gaat als het goed is wel gebeuren met zijn album.
    Hind(en Boris) komt er wel hoor. En Floortje ook, zolang zij maar niet de kansen aan gaat nemen dat niet met haar muziekcarriere te maken heeft. Dat zou zeer dom zijn.

      /   Reply  / 
  30. Anne

    Laat haar eerst maar eens zien dat ze een platenmaatschappij krijgt die haar muziek uit wil brengen.
    Dat zal nog een hele klus worden.
    En niemand wil de carriere van Jim hebben?
    de meesten zouden er een moord voordoen.
    Wat een wanhopige reactie zeg.
    En Hind wil inderdaad een zangcariere, maar ze heeft hem nog steeds niet.
    Zelfs niet na 2 programma’s.
    Ze is niet voor niks gedumpt door BMG, dat gaat ook zeker met Boris gebeuren, ze kunnen gewoon niet aan de verwachtingen voldoen.
    Hind is zelfs tijdens haar chat nog mensen aan het oproepen om toch alsjeblieft een fanclub voor haar te beginnen, nou hoe wanhopig ben je dan?
    En zeg me niet dat het niet waar is, het is overal terug te lezen.

      /   Reply  / 
  31. Remko

    @Mamamia

    Kom op zeg. Jim niet met zijn zangcarriere bezig. Onder welke steen leef jij. Straks 180 voorstellingen Grease zingen is niet zingen natuurlijk. En als dat niet zingen is waarom probeerde Hind dan destijds wel bij Joop in een musical te komen? Overigens is Jim druk bezig met voorbereidingen voor een theatertour en een nieuw album dus heel erg bezig met muziek. Als Artiest akn het ook wel eens goed zijn vooe je ontwikkeling om je te verbreden en te kijken of je dingen uit een gedeelte uit het vak kan gebruiken voor de andere kant.

    En dat er geen promotie is gedaan voor dat album…. aan wie ligt dat nou???? Als BMG dat niet doet dan moet het management zorgen dat je in de picture komt. Misschien had ze mee moeten doen aan DWTS?

      /   Reply  / 
  32. Sandra

    Dat is wel het beste advies voor Floortje… vooral niet de kansen grijpen die je krijgt.. pffff…

    Overigens is het met promotie zo, dat de platenmaatschappij/management de single van de artiest aanbiedt (pluggen), maar als de media het niet wil promoten (in zijn/haar programma op tv/radio of blad) ja dan lijkt het of er geen promotie is gedaan, maar dan wil de media het gewoon niet promoten (achter de schermen is er wel hard gewerkt, maar dan lukt het dus gewoon niet). Maar als er vraag naar is door het publiek, wordt het echt wel opgepakt hoor, maar dat was dus niet het geval.

    Maar goed, Floortje heeft nog een lange weg te gaan. Hopen voor haar dat het een grote hit wordt.

      /   Reply  / 
  33. Mamamia

    Die platenmaatschappij krijgt ze wel. Geen twijfel mogelijk. Nee, niemand wil de carriere van Jim als je zanger(es) bent en je in dat vak helemaal wilt geven en er helemaal voor wilt gaan. Als muziek je leven is, heb je geen behoefte aan de dingen die Jim allemaal aan het doen is. Hind heeft al een muziekcarriere, hoe zou je het dan willen noemen wat ze aan het doen is? Hind en Boris zijn beiden niet commercieel bezig en BMG past niet bij hen. Hind moet een platenmaatschappij zoeken dat wel bij haar past. Het is belangrijker dat je scoort en niet hoe hoog je scoort. Hind is helemaal niet wanhopig bezig om fans op te roepen om een fanclub voro haar te beginnen. Ik heb de chat ook gelezen hoor! Ze zei dat het haar leuk lijkt dat er een fanclub is. Ze was verbaast dat er al begonnen was aan een fanclub, dat wist ze niet. Ze wil er heel graag aan meewerken. Dit is heel wat anders dan wat jij beschrijft! Je bent overal een drama van aan het maken terwijl er helemaal geen drama is!

      /   Reply  / 
  34. Mamamia

    Als je serieus aan een muziekcarriere wilt gaan beginnen, ga je niet dansen, acteren, inspreken en zo meer. Lijkt me niet erg logisch. Je pakt dan de kansen aan die met je carriere te maken hebben. Dat is pas slim. En natuurlijk heb je promotie nodig voor je single en album! Zonder begin je toch nergens. Als mensen niet van het bestaan weten van de single of album en er nooit iets van gehoord hebben, dan wordt er ook niets verkocht. Als er ergens een concert is en niemand weet dat dat concert er is, dan komt er niemand opdagen. Dat is precies hetzelfde.

      /   Reply  / 
  35. Sandra

    Hoe kom je er bij dat Boris en Hind niet commercieel bezig zijn?? Voor hun is het ook hun werk, en dus moet er brood op de plank komen en dus moet het commercieel zijn. Commercieel bedoeld is het absoluut, dat het niet zo commercieel interessant is, dat is een probleem, wat duidelijk door de platenmaatschappij gezien is, alleen door de fans nog niet.

      /   Reply  / 
  36. Mamamia

    Als jij de muziekstijl van Hind en Boris commercieel vindt… Ik vind van niet. De muziek van bijv. Jan Smit en Marco Borsato is dat wel.

      /   Reply  / 
  37. Anne

    En die zijn heel serieus hoor.
    En Jan smit speelt een rolletje in OBM, Marco Borsato in ZOOP.
    Die mensen worden daar allemaal voor gevraagt, Hind en Boris komen daar niet voor in aanmerking, omdat dat totaal niet interresant is voor de producers.
    Ze willen iemand met naam bv Jan Smit Marco Borsato en ook Jim.
    Dat is het verschil tussen een ster zijn en er graag een WILLEN zijn.

      /   Reply  / 
  38. Anne

    OBM is natuurlijk ONM.

      /   Reply  / 
  39. Mamamia

    Jij denkt dat Hind en Boris daar niet voor gevraagd worden! Ik weet zeker van wel. Maar ze willen zelf niet. Gelukkig niet.

      /   Reply  / 
  40. Remko

    Dat is dan dom van Hind en Boris. Je moet als beginnend artiest alles doen om met je smoel op de buis te komen. Of je muziek nu commercieel is of niet. Zeker als je een andere stijl wilt verkopen zal je moeten zorgen dat je gezien wordt en wat je te bieden hebt.

    Overigens heeft Hind voor RTLfm best dingen ter promotie gedaan maar de mensen willen haar album gewoon niet kopen omdat ze het niet leuk vinden. Dat is voor iedere platenmaatschappij een probleem omdat ze uiteindelijk wel moeten verdienen aan een artiest zeker als ze de halve wereld over mogen vliegen om te werken aan dat album.

      /   Reply  / 
  41. ashley

    Hee Anne ze is niet gedumpt door BMG! haar contract is afgelopen en nu is ze op zoek naar een nieuwe platenmaatschappij. En trouwen al zou ze gedumpt zijn..Ilse de Lange is ook eens gedumpt door haar platenmaatschappij en kijk haar nu eens. Dus! Hind is een superster en Jim is gewoon een kwal

      /   Reply  / 
  42. Anne

    Ashley, Ilse de Lange is wel even wat anders dan Hind, dat domme kind.’
    Als je gaat schelden kan ik het ook.
    Waarom krijgt ze dan geen nieuw contract aangeboden?
    omdat ze haar gewoon niet meer moeten, ze verkoopt niet.
    Met andere woorden, gedumpt.

      /   Reply  / 
  43. Mamamia

    Precies Remko, je moet als beginnend artiest alles doen om op de buis te komen. Je moet idd zorgen dat je gezien wordt en wat je te bieden hebt. En dat laatste doe je niet door te gaan dansen. Als je je muziek wilt laten horen, dan ga je niet dansen of acteren. Dan ga je zingen, je eigen muziek. Dat is veel slimmer, dan pas weet iedereen wat je kan en wat je doet.

      /   Reply  / 
  44. Geesje

    Hind niet commercieel ik zie nog zo de reclame spotjes van sky radio voor me tijdens de kersttijd, je kunt je kop wel in het zand blijven steken en zeggen dat zij al een ster was voor idols er was geen hond nog die zich haar herrinerde van de soundmix, maar hoe kan iemand roepen dat Jim niet met muziek bezig is als er al weer voor de maand mei in 2007 20 theaters (Hind had er 9) geboekt zijn die in zijn agenda staan van Jim in concert, dat is direct enkele dagen na Grease, en tijdens grease heeft hij overdag de tijd om aan zijn theatertour en nieuwe album te werken, kijk als je maar niet vies bent van hard werken dan kom je er wel

    En wat het contract van Hind betreft hoef je niet zo slim te zijn als het haar niet beviel bij BMG en ze zelf wilde opstappen dan had ze al lang een nieuw contract gehad voor het bij BMG ophield dus daar heb je het antwoord GEDUMPT DUS. Toen Jim zijn management hoorde dat BMG voorlopig geen nieuwe plannen met Jim hadden hebben die geen duimen zitten draaien maar zijn gelijk op zoek gegaan (14 dagen) en zo had hij allang weer een nieuwe Maatschappy voordat BMG hem liet gaan wat nog een hele papierwinkel is geweest volgens CMM vandaar dat het ook zo lang duurde voordat hij met iets nieuws kwam want ondertussen kwam DWTS er tussen en ze hadden niet verwacht dat het zo’n succes zou worden voor hem

    @ Ashly

    Als je iemand niet goed vind hoef je nog niet te gaan schelden dat is heel kinderachtig weet je dat, dat doen we bij Hind ook niet je moet de feiten onder ogen durven zien dat de een nu eenmaal succesvoller is dan de ander

      /   Reply  / 
  45. Anne

    Ach Geesje, je kan zeggen wat je wilt,die zogenaamde Hindfans hebben een plaat voor de kop zo dik als beton, geen doorkomen aan.

      /   Reply  / 
  46. Geesje

    @ Mamamia

    Er lopen hier in nederland verschillende mensen die meer doen dan alleen met muziek bezig zijn en nog steeds de theaters vol krijgen als ze een muziektour doen
    maar jullie gebruiken dat maar mooi als excuus als je je daar beter door voelt.

    Je hebt natuurlijk mensen die maar een ding kunnen en die kijken dan neer op wat andere mensen wel allemaal kunnen en je hebt mensen die zijn voor het succes in de wieg gelegd en wel goed in alles wat ze doen en dat zijn de echte STERREN

      /   Reply  / 
  47. Mamamia

    We hebben het over haar muziekstijl hoor! Die is niet commercieel. Of vind jij weer van wel? Jim zet zich op het moment in voor Grease, dat moet jij toch weten. Zijn theatertour is pas in 2007, niet nu. Hij zet zich nu niet voor de volle honderd procent in voor zijn muziekcarriere. Je kan niet beweren dat het wel zo is. Zo kom je er niet als zanger zijnde.
    Mij heb je niet horen zeggen dat Hind niet gedumpt is. Ze had eigenlijk net als Jim, die ze ook dumpten, langer vantevoren al verder moeten zoeken naar een platenmaatschappij. Hoe dat is gegaan dat kan niemand vertellen. Gelukkig maar dat Jim het goed deed bij DWTS, anders had hij zelf moeten knokken om weer in de picture te komen. Nu gaat het vanzelf.
    Ga nou niet zeggen dat Jim succesvoller is dan Hind. Jim is met hele andere dingen bezig dan Hind. Als ze nou allebei hetzelfde deden, maar dat is niet zo.
    Ze zijn allebei met hun eigen ding bezig en daarin zijn ze beiden succesvol.

      /   Reply  / 
  48. Geesje

    @Anne

    Over een jaar of 10 zijn ze wel wakker of ze blijven in de ontkenningsfase zitten, maar misschien dat er een belletje gaat rinkelen bij ze

      /   Reply  / 
  49. Mamamia

    Je wilt trouwens toch niet zeggen dat Jim alles kan? Hij heeft zich nog nergens in ontwikkeld. Hij maakt nu zijn musicaldebuut, hij heeft net een acteerdebuur gemaakt. En dat moet hij allemaal nog leren, dat gaat niet vanzelf. En nu wil jij beweren dat hij het allemaal al kan? En dus nu een echte ster is? Kom op zeg.

      /   Reply  / 
  50. Geesje

    Hoe dat is gegaan niet zo moeilijk natuurlijk ze heeft het niet zien aankomen dat ze gedumpt werd
    Het valt me nog mee dat je zegt dat hij succesvol is en ja dat zeg ik wel dat hij succesvoller is dan Hind en niet zo’n beetje ook

      /   Reply  / 
  51. Marieke

    @Mamamia
    Die discussie heb je hier al eens eerder gevoerd. Maar volgende maand is hij inmiddels 4 jaar bezig en hij heeft al veel verschillende dingen gedaan. Hij heeft eerder musical gedaan in de Wonderlijke Eftelingshow en ook in Baantjer en Snowfever heeft hij al kleine acteerrolletjes gehad. En nu na BOKS is hij toch ook weer gevraagd voor de film Afblijven met tussendoor nog een gastrol in de serie Kinderen geen bezwaar. Hij zal toch iets goed doen.

    Qua zang heeft hij na bijna 4 jaar toch weer een gouden album en een top10 hit.

    Dat hij zich nergens in ontwikkelt dat is feitelijk onjuist en als je dat beweerd dan is iedere discussie zinloos.

      /   Reply  / 
  52. Anne

    Bravo Marieke.
    Jij snapt het!!

      /   Reply  / 
  53. Ronald

    Haha best grappig, ‘Jim’ en de woorden ‘over 10 jaar’. Over 10 jaar weet, op een enkeling na die geloven dat overal aan meedoen veelzijdigheid is, wie Jim was… evenals Hind trouwens.
    en sinds wanneer is nr 13 een top tien hit?

      /   Reply  / 
  54. Herman

    Jim is over tien jaar misschien geen zanger meer, maar ik ben er van overtuigd dat hij dan nog altijd zijn geld verdient in de showbiz / entertainment-industrie. Die jongen komt er echt wel, voor zover hij er nog niet is.

      /   Reply  / 
  55. Ronald

    Als beginnend artiest met je smoel op TV komen. En een band als bijvoorbeeld Blof dan? Niet meegedaan aan een dansprogrammatje en toch is de volgende CD dubbelplatina.Juist. Weet je hoe dat komt? Die vinden al die randdingen om muziek maar onzin… dat komt je muziek niet ten goede…
    Of wil je beweren dat nu die Jody Bernal gewoon voor de fun meedoet aan dat schaatsprogramma? Of Maud?
    Hmm, tijd niks gepresteerd… sorry je bent wel naief als je dat niet doorhebt. Want wedden dat die Bernal en Maud ver komen?

      /   Reply  / 
  56. Ronald

    Ja dan verdient ie zijn geld in het schnabbelcircuit, Herman. Omdat ie toch eenmaal moet eten…

      /   Reply  / 
  57. Anne

    Ach Ronald, volgens mij loop jij al 3jaar te schreeuwen dat je over een jaar niets meer van Jim hoort.
    Nou niets is minder waar, het gaat beter dan ooit.
    Kijk, Borsato was er de soundmixshow voor nodig,so what.
    En inderdaad Herman, die jongen komt er wel en wil er ook hard voor werken.
    Bijna alle voorstellingen van Grease zijn al uitverkocht, de mensen hebben al 3 keer een voorstukje gezien en vinden het gewoon heel erg leuk.
    Leer er maar mee leven Ronald, Jim is gewoon een rasartiest, en als je het niks vind hoef je je er toch niet elke keer zo druk om te maken.
    Single top 100 stond hij opnummer 10, pure verkoop.

      /   Reply  / 
  58. Ronald

    We zullen zien over 10 jaar, Anne…
    Wat gaat er precies beter dan. Zijn zangcarriere die hij eerst voor ogen had?
    Een rasartiest had allang 10 keer Ahoy volgekregen en na 3 jaar voet minstens aan de grond in België, want dan durf je het ook internationaal aan.
    Maar nogmaals oevr 10 jaar, we zullen het zien…

      /   Reply  / 
  59. Mamamia

    Hoe komt het dat we nu ineens wel van Jim horen? Juist: door DWTS. Je kan niet beweren dat het niet zo is. Hoe komt het waarom Jim ineens zoveel aanbiedingen krijgt? Juist: door DWTS. Hij pakt van alles aan. (en nergens blinkt hij nog in uit, want hij begint nog maar net) En niets heeft met zijn muziekcarriere te maken. Het is een goede keuze van Jim om te gaan schnabbelen. Maar niet iedereen maakt die keuze. Ik waardeer het heel erg als een artiest niet gaat schnabbelen maar gewoon doorgaat met hetgene waar hij mee bezig is. Waarom is Grease uitverkocht? Niet door Jim hoor. Jim doet er wel aan mee, maar het is niet alleen door Jim. Musicals zijn populair en vooral Grease is al jarenlang graag gezien. Jim een rasartiest? Dat wil hij worden, maar hij zal het eerst moeten bewijzen! Er is nog niets bewezen.
    Weet je wat ik zo sneu vind? Dat de Jimfans volhouden dat Jim alles kan en overal veel beter in is.

      /   Reply  / 
  60. Anne

    Had Blof op 19 jarige leeftijd Ahoy al 10 keer vol dan??
    Toen wist niemand nog van hun bestaan.
    Grease gaat overigens ook naar belgie, dus wie weet.
    En na grease 20 solo theatervoorstellingen.
    Hij is het komende jaar al volgeboekt, en dat zijn geen snabbels hoor.

      /   Reply  / 
  61. Mamamia

    Nee, Blof had toen nog niet Ahoy 10 keer vol. Maar Blof heeft wel alles op eigen kracht gedaan. Gewoon even doorzetten en op een gegeven moment lukt het. Het kost nu eenmaal tijd om zover te kunnen komen. De aanhouder wint. Zij probeerden het tenminste.

      /   Reply  / 
  62. Ronald

    Ja toen hadden alle afzonderlijke leden al wel eens grote optredens dan. En wat zegt leeftijd uberhaupt over het uitverkopen van zalen? En solo Jim wel trouwens? Dat was toen waarschijnlijk een deel van een collectief, met meerdere dingen. Solo heeft ie al Ahoy uitverkocht? 10 keer? het komende jaar, nou en? En daarna?
    Mamamia is de enige die het begrijpt. Zonder DWTS had ie ook niet in Grease gezeten, had ie niet een nieuw CDtje uit mogen brengen…Geloof het of niet, maar zo werkt het nu eenmaal…
    Ja en inderdaad wat heeft ie nu echt bereikt dan. Gouden platen halen er zoveel, is geen bijzonderheid…
    Schnabbels, misschien het komende jaar niet. Maar al die andere jaren daarna wel hoor, maak je geen zorgen. Die Jim gaat het goed doen. Is ie meteen de beste schnabbelartiest van het land…

      /   Reply  / 
  63. Ronald

    @ Mammamia. En nog zieliger is het dat ze ons nog steeds proberen te overtuigen dat we het helemaal mis hebben. Al 3 jaar bezig proberen niet Jim fans te overtuigen van zijn kwaliteiten, nog steeds moord en brand schreeuwen als er iets negatiefs over hem gezged wordt…ik heb er eigenlijk bijna medelijden mee

      /   Reply  / 
  64. Mamamia

    Ik zal nooit beweren dat Jim geen kwaliteiten heeft, want dat heeft hij wel. Maar als sommige Jimfans zeggen dat Jim álles kan en dat Jim de beste is, ja dan gaan wel mijn haren recht overeind staan.
    Maar Ronald, is het bij jou niet zo dat iederéén die aan idols heeft meegedaan geen kwaliteiten heeft? Als ik bijv. post 6 lees, dan ben je helemaal niets als je aan idols hebt meegedaan. Ik raad iedereen aan om heel goed na te denken voordat je beslist om aan idols mee te doen. Want dan heb je eeuwig je idols-immage. Het levert alleen naamsbekendheid op (en een platencontract) en verder alleen maar narigheid. Idolskandidaten zijn losers, toch Ronald? (ik weet wel beter)

      /   Reply  / 
  65. Remko

    poeh poeh

    Daar gaan we weer. Blof was er ook niet gekomen als ze niet de onvoorwaardelijke steun van Edwin Evers hadden gehad. Blof laat zich ook meeslepen in leuke dingen ter promotie van hun album. En Evers draait wel.

    Jim vergelijke met Blof is onzin Blof is een band Jim een solo zanger.

    Ronald probeert ons inmiddels al overal te vertellen dat het heel binnenkort met Jim isafgelopen terwijl hij al drie jaar bezig is. Toevallig weet ik dat Jim voor DWST met een heel bijzonder project bezig was waarbij hij een DVD zou uitbrengen en wat groots gelanceerd zou worden. Ze hebben dat op een laag pitje gezet omdat hij aan DWTS mee deed en daar zoveel uit voort vloeide dat er geen tijd meer voor het andere project was. Ooit zijn ze van plan om het alsnog een keer te gaan doen.

    Hind, Boris proberen het via de muziek en op eigen kracht maar als hetr dan niet lukt wordt hier geroepen dat er geen promotie is geweest. Als Jim voor zichzelf promotioneel bezig is dan is hij niet bezig met zijn muziek. Hind en Boris moeten van hun luie kont afkomen en gewoon zorgen dat ze weer gezien worden. Hun muziek is te weinig interessant om het op eigen kracht te redden.

    Doodmoe wordt ik van de onderwaardering die Jim krijgt. Die jongen die werkt echt keihard. Wil je slagen als artiest dan moet je kreihard werken. Dat zit niet alleen in het opnemen van een album op je dooie gemakkie en een jaar of twee jaar tijd maar ook in te zorgen dat je anderzijds onwikkelt om steeds beter te worden in wat je doet. Jim was 15 toen hij doorbrak heeft zich continu ontwikkelt en wat wij in feite zien is de ontwikkeling van hem als zanger, acteur, artiest. Jim zingt niet meer zo als toen hij 15 was. Jim danst niet meer zo en acteerd ook niet meer zo.

    Dan nog iets. Jim is weer met zijn smoel op TV gekomen bij DWTS en hij spettedevanaf uitzending 1 van het scherm. Iedereen had het over het programma en over Jim in het bijzonder. We waren bij de concerten van de toppers en Jim staat daar ook voor 50.000 man te zingen zo rustig en met een uitstraling die de hele arena vult. Als Jim opkomt dan komt er, ondanks zijn jonge leeftijd, echt al een persoonlijkheid op. Dat is iets dat ongrijpbaar is Jim heeft dat gewoon. Hij hoeft daar eigenlijk niet eens zo heel erg veel voor te doen. Boris, Hind en Floortje missen dat totaal.

      /   Reply  / 
  66. Ria

    Ben ik het helemaal mee eens Remko. Niets meer aan toe te voegen eigenlijk.

      /   Reply  / 
  67. Ronald

    @ Mammamia. Ja de meeste Idols kandidaten vind ik van wel, op wat uitzonderingen na. Dat is echt iets als je een snelle carriere wil en voor snelle roem haalt. Doe je het zelf dan heb je alles in de hand enhoef je geen concessies te doen aan Jerney Kaagman ofzo. Noem maar eens zelf een Idols, Starmaker of whatever kandidaat die en carriere heeft van 5 jaar…

      /   Reply  / 
  68. Geesje

    Bam Bam Remco die zit!!! helemaal mee eens en dat is nu wat bij die negatiefelingen zo zeer doet, dat hun eigen favoriten zo moeten vechten om gezien of gehoord te worden je hebt het of je hebt het niet, maar hun blijven denken dat de showbiss aan liefdadigheid doet en iemand die talentloos is overal voor gevraagd word de jongen is nog maar net 19 dus dat belooft nog wat als hij zich verder doorontwikkelt en dat is wat de kenners goed door hebben en bieden hem daarom die kansen aan

      /   Reply  / 
  69. Geesje

    Er schiet me nog iets te binnen wat Ronald nog eens aan het denken kan zetten, hij zegt dat Jim zonder DWTS niet de rol in Grease gekregen zou hebben maar dat valt nog te bezien want Albert Verlinden vertelde bij de V&V perspresentatie van 22-11-2005 Dat Jim al lang voor dat DWTS op TV of dat er zelfs maar spraken was van het programma al hoog op zijn verlanglijstje stond om auditie te doen voor de musical omdat ze perse een popartiest voor de rol wilde hebben en geen musicalster van 40 die de rol van een 18 jarige zou spelen toen hij dan ook de eerste aflevering van DWTS gezien had wist hij gelijk van daar staat mijn Danny en heeft hij de telefoon gepakt en Jim gevraagd of hij nog de zelfde week auditie wilde doen en de Regisseur Martin Michell was zo onder de indruk dat de rol voor Jim was. Dus de kans was wel zeker aanwezig dat hij de rol toch gekregen zou hebben

      /   Reply  / 
  70. Ronald

    Nou nou Geesje. Wat zat ie. Tjonge jonge, slaap er twee nachten niet van…
    Sure Remko, Hij wordt ondergewaardeerd? haha, eerder veel te veel overgewaardeerd…

      /   Reply  / 
  71. Ria

    Nou Ronald, ik kom volgend jaar om deze tijd bij je terug, da’s vlak na Jim’s solo theatertour en dan is het inderdaad 5 jaar geleden dat Jim auditie deed voor Idols. En voor het najaar van 2007 staan ook al weer projecten op stapel dus voor Jim zal dat in ieder geval geen probleem zijn.

      /   Reply  / 
  72. ashley

    Anne misschien WIL Hind wel geen nieuw contract bij BMG, maar het enige dat jij kunt is Hind afkraken. Je wil haar gewoon niet zien als artiest om dat ze concurrentie is voor Jim

      /   Reply  / 
  73. Harm

    Pfft… wéér zo’n kansloos Idols sterretje.. ze kan wel aardig zingen maar als je verder niet veel in de melk te brokkelen hebt als artiest kun je het wel schudden. Nu zit ze opgescheept met die 13 in een dozijn bagger van Fluitsma en van Tijn. 16 Miljoen mensen was dan wel een leuk nummer, maar ze zijn niet meer dan een eendagsvlieg. Ik vermoed dat dit album een stille dood zal sterven net als de carrière van de rest van de idols. Een goude plaat (of 2, zoals Jim) is écht geen prestatie hor, je hoeft er maar 40 duizend van te verkopen. En in het geval van Jim was dat vlak na Idols en het winnen van dancing with the stars (hoe toevallig). Het maakte niet uit hoe je er komt OK, maar rond de soundmixshow zit niet zo’n mdeiamachine als achter Idols, iig niet in 1990 toen Marco Borsato won, verder heet Marco het op eigen kracht weten te redden door door de jaren heen goede platen te maken. Hij krijgt ook met gemak een heel stadion vol, terwijl te Idols zijn veroordeelt tot schnabbels in obscure kroegjes of musicals… noem DAT maar een suvvesvolle carrière. Ik ben dit soort commerciële meuk echt beu… het ware talnet krijg geen kans meer door dit soort ‘talentenjachten’ of word in zo’n ‘talentenjacht’ de nek om gedraaod door een wurgcontract te tekenen waardoor hij/zij geen vrijheid meer heeft wat het maken van muziek betreft. ALs het niet commercieel is krijg je geen kans, waarom denk je anders dat een nummer als toppertje op nummer één staat?!?

      /   Reply  / 
  74. Mamamia

    Jim is helemaal niet bezig met de promotie voor zijn muziek. Dat is toch wat je beweert? Om je muziek te gaan promoten moet je je muziek laten horen. Je moet dan niet gaan dansen of acteren. Dat is pas promotie maken. En dat is wat Boris moet gaan doen, zijn muziek laten horen en dat is tot nu toe nog niet veel gebeurt. Of vind jij van wel? Dan mag jij mij een paar voorbeelden geven wat voor promotie hij heeft gedaan. In de komkommertijd begin je niet veel. Je kan nu pas beginnen.
    Denk jij dat meedoen aan oa DWTS een goede promotie is voor je single of album? Nee, dat is het dus niet. Voor jou is de muziekstijl van Hind en Boris niet interessant, voor anderen weer wel. En op wat voor kracht zouden zij hun muziek dan moeten promoten?
    Jullie hebben het steeds over de leeftijd van Jim. Waarom? Ik ben wel benieuwd wat zijn leeftijd ermee te maken heeft.
    En ja, hij spetterde bij DWTS, mee eens, wat wil je daarmee zeggen? Als Jim opkomt dan komt er al een persoonlijkheid op? Bij Hind, Boris en Floortje niet dan? Heb jij hen al eens gezien bij een concert dan? En kan jij er dan wel over meepraten? Ik denk het niet.
    Denken jullie dat Jim de enige is die keihard aan het werken is? Dat is ook zo, Jim is de beste, Jim kan alles en Jim is de enige die hard werkt. Jim is de ster en komt boven iedereen uit. De rest is lui en werkt er niet hard voor. Zo is het volgens de Jimfans.

      /   Reply  / 
  75. Ronald

    Ja en Jim fans zijn of te naief of te arrogant om dat te begrijpen. Je hebt hem maar goed te vinden anders spoor je niet, zo komt het over.
    oke zijn carriere heeft een iets langere adem dan een andere Idol, maar het maken zal ie het nooit helemaal, hij wordt buiten de doelgroep nog steeds (na 3 jaar) uitgekotst en uitgelachen…

      /   Reply  / 
  76. Herman

    Puur uit nieuwsgierigheid Ronald: vanaf wanneer vond jij Marco Borsato credible?

    Die is ook door een tv-programma doorgebroken, bracht 1 succesvol Italiaans album uit en raakte in de vergetelheid. totdat hij enkele jaren later met Dromen zijn Bedrog kwam. vond jij het toen al meteen ok wat hij deed, of kwam dat pas na zijn 3de (of 4de, of 5de) nummer 1-hit?

      /   Reply  / 
  77. Anne

    Ashley, concurentie voor Jim?
    Laat me niet lachen.
    En wat doe jij?
    Jim uitschelden voor kwal uit pure frustratie.
    Ik zou zeggen “get a life”.

      /   Reply  / 
  78. Anne

    De meeste mensen buiten de doelgroep is het kotsen en lachen al aardig vergaan Ronald.
    Vaak zijn hetboeren met kiespijn omdat hij wel eenplatencontract heeft enz.
    Ik hoor ze het nog zeggen, over een jaar staat hij vakken te vullen enz.
    We zijn inmiddels 4jaar verder en doet wat hijleuk vind.
    Moesten jullie ook eens doen.
    Verder is het vaak een kwestie van iemand iets gunnen, dat is in het bedrijfsleven zo maar ook zeker in de showbizz.

      /   Reply  / 
  79. Ronald

    Kijk alsjeblieft naar jezelf, Anne. Doe ff niet zo hypocriet ja!
    Je hoeft maar DIT over Jim te zeggen en Anne zit er bovenop met allerlei rare uitspraken over personen die ze niet kent. Respecteer eindelijk eens dat er een boel mensen zijn die niks van hem moeten hebben. Als jij eerst een leven gaat zoeken, doen wij het misschien ook.
    Maar ik ben wel tevreden met mijn leventje, hoef niet te zoeken eigenlijk…ik doe ook wat ik leuk vind, dus wat dat betreft hetzelfde als Jim…

      /   Reply  / 
  80. Marion

    Ronald, scheer je niet alle idolskandidaten over 1 kam? Ik weet dat Boris al een paar jaar voordat hij aan idols meedeed al met zijn muziekcarriere bezig was. Hij tourde door Spanje en was daar succesvol en ging langs verschillende platenmaatschappijen. Maar zijn muziek was niet commercieel genoeg. Dit verhaal is bij de meesten wel bekend. Hij ging niet voor de snelle roem, de snelle carriere. En nu,na idols, op dit moment, na een tijdje uit de picture te zijn geweest voor de buitenwereld, begint hij weer opnieuw. Hij maakt een nieuwe start vanaf de basis. Het enige wat idols hem heeft opgeleverd is de naamsbekendheid en eindelijk die contract waar hij zoveel moeite voor heeft gedaan. Nu moet hij zélf zijn carriere opbouwen en dat doet hij graag. Hij is bezig om zichzelf opnieuw te bewijzen en te laten zien wat hij kan. Niet de Boris van idols, maar de Boris van nu die hij zelf wil zijn. Hij wil een muziekcariere en daar gaat hij voor! Muziek is zijn ding. (Ik weet niet hoe het met Hind of anderen zit)

      /   Reply  / 
  81. Ronald

    @ Herman. Ik weet niet waar je het op basseert dat ik Borsato fan ben hoor. ben ik ook niet. Hij heeft wel wat goede songs, maar ben geen fan van Borsato. Ben fan van bands die de meeste hier toch niet kennen.
    Maar 1 ervan bestaat all 15 jaar, heeft prijzen gewonnen en tourt op het ogenblik door de VS. Zonder ooit een hit gehad te hebben of meegedaan te hebben aan allerlei suffe TV shows. Kijk dát is pas credible…

      /   Reply  / 
  82. Ronald

    Marion. Ik zei ook, meeste Idols, op uitzonderingen na dus. Ja Boris deed al veel met jazz en soul, niet een van de simpelste genres. Maar daar moet ie het dan ook bij houden…op deze manier verkwanseld die een carriere. En Roger doet het erg goed met Intwine. Die stond al op menig groot festival in binnen en buitenland

      /   Reply  / 
  83. Marion

    Eh Ronald, op wat voor manier verkwanseld hij een carriere?
    Hij doet nog steeds veel met jazz en soul, alleen nu meer funky.

      /   Reply  / 
  84. Ronald

    Ik bedoel door het meedoen aan Idols… je zei het zelf al, dat is de Boris van Idols, daarmee verkwanseld ie de echte Boris dus.
    Ik ben geen fan van hem trouwens, sorry, maar hij is oprechter dan Jim, die wil alleen aandacht…

      /   Reply  / 
  85. Anne

    Heb je Jim al eens persoonlijk gesproken Ronald?
    Dan had je zo’n laatste opmerking nooit gemaakt.

      /   Reply  / 
  86. Marion

    Het was wel een manier om aan een contract te komen en naamsbekendheid te krijgen. En nou nog van dat idols-image af. En daar gaat heel veel tijd in zitten, de meeste mensen blijven er nog in hangen. Ze kennen hem ook alleen maar van idols en hebben hem heden nog niet gezien. Als die mensen hem nu zouden meemaken, dan zien ze een andere Boris. Ik hoop dat hij ooit gezien wordt als Boris en niet als idol-Boris. Want dat is hij helemaal niet.

      /   Reply  / 
  87. Ronald

    Hoeft niet, kan dat wel opmaken uit zijn mediagedrag. Boris e.d. durven nee te zeggen. Richten zich op hun muziek. Jim zegt overal maar ja op als het aandacht opleverd, muziek is niet zijn prioriteit, anders richtte die zich daar wel volledig op. Zijn muzikale dingetjes zijn ondergeschikt aan zijn zucht tot aandacht.
    En nee, met veelzijdigheid heeft het ook niks te maken. Niks mis met nevenprojecten trouwens, maar doe dat dan als je 1 ding volledig van de grond hebt gekregen. Als Bono in het begin van zijn band zijn politieke bezigheden de overhand had laten krijgen was U2 ook minder groot dan het nu is. Dat begrijp je toch wel wat ik daarmee wil zeggen?
    En Jim heeft nog niks van de grond gekregen. Waar is de airplay, de dubbelplatina CD, de nummer 1 hit die NIET al na 9 weken uit de hitlijst is?. Goud is echt niks bijzonders meer, de hele top 35 van de albumlijst heeft die status ondertussen wel… er zijn zelfs niet commerciele bands die platina halen (Spinvis, System Of A Down om maar wat te noemen)…

      /   Reply  / 
  88. Remko

    Jaaa Intwine heeft al veel hits gehad???? Intwine is puur commercieel. EErst een soundtrack voor de Dominee en nu weer voor een film. Als Jim dat doet dan is hij commercieel maar Intwine is goed bezig.

    Boris en Hind hebben beide een album mogen maken wat zij wilde maken en dat werkt gewoon niet. Ok dat van Boris moet nog uitkomen. Maar als zijn single een voorbode is voor het succes dan wordt het niet veel.

    Overigens heeft Boris er ook twee programma’s over gedaan om te zijn waar hij nu is. Hij heeft natuurlijk ook nog meegedaan aan het nationale songfestival.

    Tjonge Ronald. als er nu een iemand niet aandachtsgeil is dan is het Jim wel. Die hoeft het ook niet te zijn want hij krijgt het toch wel. Verder schaam ik mij niet dat ik de zgn commerciele shit prachtig vind. Maargoed mijn smaak is breed. Ik kan ook erg genieten van klassieke muziek. In vergelijk daarmee is alles wat modern is simpele shit.

    @mamamia
    Ik ben een beetje klaar met jou wat betrefthet niet bezig zijn van Jim met muziek. Hij staat straks 180 voorstellingen te zingen en daarna in het theater en tussendoor nog een album opnemen. Volgens mij is dat wel genoeg.

    Enne niemand hoeft van mij Jim fantastisch te vinden. Het is dan vooral een kwestie van smaak. Daarover valt niet te twisten. Ik zal niemend op zijn muzieksmaak aanvallen. Moet men dat ook niet over die van mij doen.

      /   Reply  / 
  89. Ronald

    Mijn laatste post was gericht aan Anne…

    En Marion, ja dat bedoel ik. Dat stempel dat is eerder een blokkade vor je carrière dan een oppepper. Ik beweeg me veel in muzikantenkringen, nou zo iemand zal de deur gewezen worden. Is echt zo,verzin ik niet. Die zien zo iemand als zakenman niet als muzikant die voor zijn muziek gaat…

      /   Reply  / 
  90. Ronald

    @ Remko, je hebt commercieel en je hebt commercieel als je begrijpt wat ik daarmee wil zeggen. Zodra je 1 plaat verkoopt ben je het in principe al…

      /   Reply  / 
  91. Ronald

    Jim niet aandachtsgeil? Hahaha, dan wil ik weleens weten wat jij echt aandachtsgeil vind dan, Remko?

      /   Reply  / 
  92. Remko

    Oooo Roanld toch. Het lijkt je haast dwars te zitten.

    Jim is helemaal niet op zoek naar aandacht. Hij is bijvoorbeeld gevraagd voor sterrenslag maar dat viel samen met een fanclubdag. Jim kiest voor de fanclubdag. Had hij aandachtsgeil geweest dan was hij naar sterrenslag gegaan. Weet je wat het is met Jongens als Jim… ze willen zelf niet de aandacht maar krijgen die.

      /   Reply  / 
  93. Ronald

    Kan wezen, maar hij gaat er ook niet tegen in. Dan moet ie durven zeggen ‘van mij hoeft het niet’, laat me mijn ding doen’
    Als ze hem voor Sterrenslag zouden vragen als ie niks anders heeft zou ie het doen, absoluut.
    Zou ie zelfs nog bij Miss Koningin Aandachtsgeil Patty Brard in een real life soap van dr op de thee komen en meedoen met de Luv reünieconcerten…
    Face it, Jim is een mediafiguur die af en toe eens een liedje mag zingen… geen zanger die af en toe in de media is.

      /   Reply  / 
  94. Marion

    Geloof me, dat wat je nu zegt daar heeft Boris jammer genoeg al ervaring mee. Dit had hij niet voorzien. Hoe moet hij zich nu bewijzen dat hij wel een muzikant is die voor zijn muziek gaat. Hoe komt hij van zijn idols-image af. Daar gaat tijd in zitten, maar hij gaat ervoor.

      /   Reply  / 
  95. Marieke

    Dat is wel een totaal verkeerde inschatting die je daar doet, wat betreft Jim! Die jongen gaat het echt helemaal niet om de aandacht. Hij heeft daar zelfs erg aan moeten wennen, maar hij vind het gewoon geweldig dat hij de dingen die hij de kansen krijgt en dat hij al die ervaring kan opdoen.

    Hij zegt overigens helemaal niet overal JA op! Hij is voor tal van programma’s gevraagd, Bobo’s in de bush, Sterrenslag en recentelijk nog Sterren dansen op het ijs en zo kan ik nog wel even doorgaan.

    Dancing with the Stars heeft hij ontzettend veel profijt van. Jim stond niet bekend als een vreselijk bewegelijke artiest op het podium en hij heeft vaak de ‘kritiek’ gehad nogal ‘houterig’ te zijn. Dat is iets dat hij totaal kwijt is nu.

    Verder vind hij acteren gewoon erg leuk om te doen. Wie weet gaat hij later wel meer acteren dan zingen, maar hij doet gewoon wat hij leuk vind.

    Het verschil met Boris, Hind en denk ook Floortje, die waren al veel langer bezig met hun carriere en probeerde al langer een platencontract te krijgen (Floortje heeft die zelfs al gehad). Jim daarentegen was net 15 en dacht dat het misschien wel leuk was om mee te doen omdat hij zingen wel erg leuk vond om te doen. Hij zou wel zien!

    Ik gun het Boris, Hind en Floortje ook. Maar Jim heeft altijd gezegd (en zegt dat nog steeds), als het morgen over is, dan neemt niemand me deze jaren nog af en dan zie ik het wel. Hij is nog jong genoeg.

    Maar voorlopig is hij nog niet weg. Zelfs dat het uit is met zijn vriendinnetje is in alle media te lezen en te zien, dus hij zal nog wel even blijven!

      /   Reply  / 
  96. Ronald

    Dat is dus JUIST een signaal van aandachtsgeilheid. Als Roger zijn relatie uit zou gaan ofzo, wordt het dan breed uitgemeten? Nee.
    En nu zeg je het zelf. ‘omdat hij zingen wel erg leuk vond om te doen’. Was dus niet zijn hoofddoel, gaat ie gewoon voor aandacht. Anders had ie gezegd ik doe het zelf wel, voor mij hoeft dat allemaal niet die aandacht.

    maar ja, jullie zullen wel een andere definitie hebben van mediageilheid…

      /   Reply  / 
  97. Herman

    @ Roland. Ik beweerde ook niet dat je fan was van Borsato. maar uit je berichten hier maakte ik op dat je Borsato wel ok vond. terwijl hij via een voorloper van Idols is doorgebroken. daarom de vraag: sinds of vanaf wanneer vind jij marco borsato credible?

      /   Reply  / 
  98. Marieke

    Ja, dat heb ik zeker. Hij zoekt de media niet op, de media zoekt hem.

    Hij meldt niet dat het uit is. Bij een interview over de film Afblijven heeft hij die vraag zelfs vermeden en netjes gezegd dat hij niet op zulke prive vragen reageert.

    Toch staat het overal. Hij vraagt niet om de aandacht in dit soort gelegenheden, de media zoekt hem op.

      /   Reply  / 
  99. Marion

    Jeetje wat een berichtjes. Dat maakt het wat verwarrend. Mijn post nr 94 aan Ronald was dus een reactie op zijn post 94.

      /   Reply  / 
  100. Marion

    eh, zijn post 89 bedoel ik dus. Hoezo verwarring…haha

      /   Reply  / 
  101. Marion

    Wat maakt het uit wat Jim allemaal doet? Zoals Marieke al zegt gaat hij nergens voor. Hij probeert allerlei ervaringen op te doen. Hij pakt alles aan wat hij leuk vindt en heeft er plezier in. Hij is niet bezig met een bepaalde carriere op te bouwen zoals een muziekcarriere. Hij doet dat wat er op zijn pad komt en hij ziet wel. Hij geniet er van zolang als het duurt. Hij blij en zijn fans zijn blij. Zo zijn ze allemaal gelukkig. Zeg ik het goed of zie ik het verkeerd?

      /   Reply  / 
  102. Remko

    Dat komt Ronald omdat Roger niet verkoopt.
    Jim wel daar kan Jim niets aan doen maar dat is gewoon een feit.

    Jim was 15 en wilde zanger worden maar had zelf niet het idee dat hij ver zou komen. Als je serie een van idols hebt gezien dan kon je toen al zien dat Jim niet aandachtsgeil is. Hij was amper op de voorgrond tijdens de audities en theater en workshoprondes. Pas toen de media als een geile hond achter hem aan begon te rennen werd hij naar de voorgrond gepusht maar dat was zeker niet op initiatief van Jim.

    Overigens dat is natuurlijk heel wat anders dan de mensen die aan deel 2 en drie hebben meegedaan. Die wisten prima wat er gebeuren kon.

    Die twee pubers wisten echt niet wat hun overkwam en eigenlijk zijn ze er nog iedere dag verbaads over maar ook dankbaar voor. Jim vertelde dat vorige week nog bij de uitmarkt op de dam.

      /   Reply  / 
  103. Vera

    Zolang ie niet airplay kan afdwingen, heeft ie nog niks bereikt. Airplay vind ik een bepaalde mate van erkenning…

    En inderdaad Remko. Wat is jouw definitie van mediageil dan? Persoonlijk vind ik wel dat Ronald gelijk heeft. Je ziet hem teveel, dat leidt zijn carriere af…
    En Roger verkoopt ook hoor. Dat filmliedje was een dikke top 10 hit, dus dat is niet waar dat ie niet verkoopt.
    Ja ben nog steeds Jim fan, maar ben ook realistisch

      /   Reply  / 
  104. Mamamia

    En wat dacht je van Happy en Cruelman? Dikke hits en wekenlang.
    En Remko, jouw reactie op mij, was dat op mijn laatste post? Wat een vreemde reactie. Je moet wel lezen. Iedereen praat langs elkaar heen, niemand leest meer, niemand reageert nog op elkaar. De Jimfans luisteren niet, ze vallen steeds in herhaling en lezen de reacties niet. Ze doen er in ieder geval niets mee. Ze beweren steeds hetzelfde en doen niet de moeite om anderen te begrijpen wat zij bedoelen. Ze zien Jim als een ideaal iemand en kijken niet verder. Behalve Vera dan.

      /   Reply  / 
  105. Vera

    Dank je. Wat ik al zei, ben realistisch. Mijn medefans schijnen door woede over wat er gezegd wordt over Jim totaal niet voor rede vatbaar. Dadelijk zal er gezegd worden dat ik geen echte fan ben, nou jammer dan. ik weet het zelf het beste. Sommige mensen denken zo over Jim, nou van mij mogen ze. Maak je er toch niet te sappel over, doe wat nuttigs ipv je je er telkens over op te winden…

      /   Reply  / 
  106. Vera

    eh trouwens Mamamia. Cruel Man IS die hit uit die film.
    en je hebt gelijk:

    Cruel Man # 7 (17 weken genoteerd)
    Tell Her # 1 (maar 9 weken genoteerd)

    Dan vind ik, als ik eerlijk ben, de prestatie van Cruel Man toch beter

      /   Reply  / 
  107. Mamamia

    oeps, foutje.

    En Happy 14 weken genoteerd.
    Waarom zou je geen echte fan zijn? Wat is de defintie van fan zijn?

      /   Reply  / 
  108. Remko

    Ach Vera ik bedoel geen platen verkoop maar als media aandacht. Iemand is interessant voor de media en dat is Roger niet omdat hij onderdeel is van Intwine. Veel mensen zullen zeggen Roger wie.

    En de discussie of Jim mediageil is of niet. Ik blijf bij mijn standpunt geen zin om hier in rondjes te blijven posten. Er komt niet veel nieuws uit jullie. Het is al meerdere malen weerlegt maar als je daar niet aan wil mij best. Ik geloof niet dat het de Jimfans zijn die niet luisteren willen.

      /   Reply  / 
  109. Mamamia

    Onee? En beweer je ook dat je goed kan lezen? Ik heb in post 74 een hoop vragen gesteld en je neemt niet eens de moeite om te reageren. Terwijl het niet eens rare vragen of opmerkingen waren. Zo zijn er meer mensen die wat zeggen of vragen en daar wordt niet op gereageerd. Dat is wat mij opvalt.

      /   Reply  / 
  110. ashley

    Anne Jim is gewoon een kwal vind ik. Ik heb hem een keer ontmoet want hij trad op op een festival en hij had een ego van heb ik jou daar. had geen zin om handtekeningen uit te delen enzovoort. Dan ben je geen Idol. Door je fans word je groot. Dan moet je ze ook wel respecteren.

      /   Reply  / 
  111. Geesje

    Hij is ook gevraagd voor een real live soap en ja je raad het al ook die heeft hij afgewezen, OH wat is hij toch media geil, weten jullie zeker dat je hem niet verward met Jan Smit

    Was er niet iemand hier die zijn woorden in zou trekken als Jim afgelopen jaar hoog in de reguliere lijsten terecht kwam ( Ronald je bent niet echt een man van zijn woord he ) maar ik had ook niet anders verwacht

      /   Reply  / 
  112. Anne

    Jim neemt altijd tijd voor zijn fans en deelt altijd handtekeningen uit, gaat met iedereen op de foto is is ontzettend sympathiek.
    Dat is algemeen bekend, dus kom me daar niet mee aanzetten, dat is feitelijk onjuist.
    Heeft totaal geen groot ego.
    Voelt zich zelfs niet op zijn gemak als hij ergens voorrang krijgt omdat hij bekent is.
    Laatst bij de efteling heeft hij iedereen van handtekeningen voorzien terwijl Ali B er snel vandoor ging.
    Nee, nu zit je er echt naast.

      /   Reply  / 
  113. Anne

    Jim weet als geen ander dat je groot wordt oor je fans.
    Onlangs op de fanclubdag kon hij niet optreden wegens stemprobemen, maar het optreden wordt speciaal voor de fans ingehaald.
    En dat terwijl hij eigenlijk niet meer zou optreden nu hij met grease bezig is.
    Volgens mij heb je dan toch echt wel wat voor je fans over.

      /   Reply  / 
  114. Ronald

    O ja, Remko? Jim fans luisteren. Waarom heb ik dan nog steeds geen antwoord op mijn vraag wat voor jou dan mediageil is Remko? Omdat je zo goed leest wat andere schrijven? En inderdaad de vragen van Mamamia. Geef eerst maar eens netjes antwoord…

      /   Reply  / 
  115. Ronald

    Daar sta ik nog steeds achter hoor Geesje. Ik bedoelde met hoog in de hitlijsten top 3, of nummer 1…geen nr 13 of 10…

      /   Reply  / 
  116. Remko

    De vragen van mamamia het ik in de post voor haar post al meerdere malen beantwoord maar dat komt niet aan door de stalen plaat.

    Mediageil dat zijn de Jannese en Patty’s van deze wereld die hun hele leven omgooien om maar op de buis te komen.

      /   Reply  / 
  117. ashley

    Anne, hoe kan ik ernaast zitten als ik er zelf bij was. Ik heb het met mijn eigen ogen gezien. En die werken prima dus

      /   Reply  / 
  118. Mamamia

    Ik zal hem nogmaals voor je neerzetten dan, want volgens mij zijn de vragen nooit beantwoord. Er wordt namelijk steeds omheen gedraaid. De vragen zijn serieus bedoeld.
    Komtie:
    Jim is helemaal niet bezig met de promotie voor zijn muziek. Dat is toch wat je beweert? Om je muziek te gaan promoten moet je je muziek laten horen. Je moet dan niet gaan dansen of acteren. Dat is pas promotie maken. En dat is wat Boris moet gaan doen, zijn muziek laten horen en dat is tot nu toe nog niet veel gebeurt. Of vind jij van wel? Dan mag jij mij een paar voorbeelden geven wat voor promotie hij heeft gedaan. In de komkommertijd begin je niet veel. Je kan nu pas beginnen.
    Denk jij dat meedoen aan oa DWTS een goede promotie is voor je single of album? Nee, dat is het dus niet. Voor jou is de muziekstijl van Hind en Boris niet interessant, voor anderen weer wel. En op wat voor kracht zouden zij hun muziek dan moeten promoten?
    Jullie hebben het steeds over de leeftijd van Jim. Waarom? Ik ben wel benieuwd wat zijn leeftijd ermee te maken heeft.
    En ja, hij spetterde bij DWTS, mee eens, wat wil je daarmee zeggen? Als Jim opkomt dan komt er al een persoonlijkheid op? Bij Hind, Boris en Floortje niet dan? Heb jij hen al eens gezien bij een concert dan? En kan jij er dan wel over meepraten? Ik denk het niet.
    Denken jullie dat Jim de enige is die keihard aan het werken is? Dat is ook zo, Jim is de beste, Jim kan alles en Jim is de enige die hard werkt. Jim is de ster en komt boven iedereen uit. De rest is lui en werkt er niet hard voor. Zo is het volgens de Jimfans.

      /   Reply  / 
  119. Remko

    Jim is helemaal niet bezig met de promotie voor zijn muziek. Dat is toch wat je beweert? Om je muziek te gaan promoten moet je je muziek laten horen.

    Meerdere malen herhaald hier. Dat hij dat wel doet maar daar wil jij niet aan.

    En dat is wat Boris moet gaan doen, zijn muziek laten horen en dat is tot nu toe nog niet veel gebeurt. Of vind jij van wel?

    Ja. Div Radio optredens en toen zijn fans stukken van zijn nieuwe album op het internet plaatsten werd er zelfs gevraagd of ze dat niet meer wilde doen.

    Denk jij dat meedoen aan oa DWTS een goede promotie is voor je single of album?

    Ja. Dance With me van Jim heeft goud gehaald. Je kan dat uitbereiden naar bijvoorbeeld reallife soaps. Jannes komt op 1 binnen in de album chart. Jan Smit heeft in nederland weer zo hoog gescoord door zijn soap. Frans Bauer is algemeen geaccepteerd omdat hij een soap had.

    Voor jou is de muziekstijl van Hind en Boris niet interessant, voor anderen weer wel. En op wat voor kracht zouden zij hun muziek dan moeten promoten?

    Zie hierboven. Beter is om iets unieks te bedenken. Boris had natuurlijk tijdens de opname van zijn album een cameraploeg mee kunnen laten lopen om met hem over de wereld te reizen en te laten zien hoe het album tot stand komt. Hind had een prachtige special kunnen maken. Via een reis door marokko om te laten zien waar ze vandaan komt en waarom haar stijl zo is.

    Jullie hebben het steeds over de leeftijd van Jim. Waarom? Ik ben wel benieuwd wat zijn leeftijd ermee te maken heeft.

    Heel erg veel omdat Jim toen hij begon nog lang niet volgroied en volwassen was. Dat geeft nog zoveel verandering aan stem en persoonlijkheid. Het mooi van Jim is is dat je de ontwikkeling die hij lichamelijk en geestelijk doormaakt steeds weer ziet. Omdat hij zo af en toe nog eens op TV is.

    En ja, hij spetterde bij DWTS, mee eens, wat wil je daarmee zeggen? Als Jim opkomt dan komt er al een persoonlijkheid op? Bij Hind, Boris en Floortje niet dan? Heb jij hen al eens gezien bij een concert dan? En kan jij er dan wel over meepraten? Ik denk het niet.

    Floortje heb ik gezien bij de toppers. Stond daar heel onzeker te zwaaien en te blere op het podium. Ellen deed dat beter. Boris en Hind heb ik op TV gezien met optredens en de diverse filmpjes op Inet. Boris doet in die filmpjes steeds het zelfde en komt zeer onecht over. Hind is veel te afsandelijk bij haar optredens.

    Denken jullie dat Jim de enige is die keihard aan het werken is? Dat is ook zo, Jim is de beste, Jim kan alles en Jim is de enige die hard werkt. Jim is de ster en komt boven iedereen uit. De rest is lui en werkt er niet hard voor. Zo is het volgens de Jimfans

    Gezien het geen Jim allemaal tegelijk doet denk ik dat hij harder werkt dan Boris waar op dit moment maar een paar optredens in zijn agenda staan en verder geen grote projecten op stapel. Hind heeft meer optredens staan maar heeft ook geen grote projecten in het vooruitzicht.

    Ok ik heb ze nu allemaal beantwoord en stellig ben je het met mijn antewoorden niet eens. Dat is dan jammer.

    @Ashly

    Je weet toch wat voor verhalen de ronde doen over Hind en wat zij Jamai destijds geflikt heeft tijdens idols.
    Jim is een sympathieke gozer. Ik zou je haast uitnodigen om een keer op een fandag te komen. Jim heeft van alle deelnemers aan idols 1 waarschijnlijk het meeste fancontact gehad omdat iedereen weet waar hij woont en nooit gevlucht is naar een huisje op de hei. Jim kan nog steeds niet zonder aangestaatd te worden over straat. Nog steeds komen er mensen bij hem aan de deur om een handtekekning vragen en als hij er is zal hij die ook altijd geven. Hij zal ze niet zoals Frans uitnodigen op de koffie maar dat vind ik wel heel erg extreem.

      /   Reply  / 
  120. Mamamia

    Dank je wel Remko? En nog uitgebreid ook, vind ik echt tof. Meen ik ook nog. Mag ik ook reactie terug geven?
    Jij beweert nog steeds dat Jim bezig is met de promotie voor zijn muziek. Ik lees me rot, maar ik vind het niet. Wat is hij dan aan het doen? Op dit moment is hij hard aan het repeteren voor Grease. Hij heeft nog geacteerd en nog gedanst. Geen promotie, ja wel voor zijn persoon.
    Ja, er zijn 4 radioptredens geweest waar Boris op mocht treden voor de promotie van Within my Hands. Meer promotiewerk kan ik niet verzinnen, dit is dus alles. Erg weinig dus, het moet je net opvallen. ook op rtl-Boulevard geweest, maar hebben ze maar zeer weinig muziek laten horen en wat je hoorde was op de achtergrond. Oja, hij mocht in Roermond een paar nummers zingen die opgenomen werd en geplaatst door fans op internet. (vond jij het vreemd trouwens dat ze weggehaald moesten worden, dit is toch geen promotie dat slechte geluidskwaliteit)
    Dance with Me is ná DWTS uitgekomen, wist je dat niet? Het kwam voort uit dat programma. Dus hij heeft geen promotie staan maken tijdens het dansen. Wel promotie voor zijn persoon. Ik heb hem wel een concert zien zingen op tv om zijn album te promoten. Maar DWTS op zich was het dus niet.
    Een soort reallife-soap voor Hind en Boris dus? Had idd een leuk idee voor Hind kunnen zijn. Voor Boris is er al eens een keer vergaderd over een documentaire rond zijn album (weet niet welk album), hij zag het wel zitten. Maar de plannen zijn niet doorgegaan.
    De leeftijd van Jim, wist je dat als je ouder bent dat je je dan ook kan ontwikkelen en dat je dan ook kan veranderen door ervaring en oefening? Heeft niets met leeftijd te maken.
    Floortje was onzeker, was het niet zo dat Jim in het begin ook onzeker was? Hij heeft ondertussen al wat optredens en dus ervaring achter de rug en Floortje niet.
    Hind heb ik bij shows op tv zien optreden, ik weet hoe ze doet bij eigen concerten. Wat is er onecht aan Boris? Ik heb ook filmpjes gezien van Jim en ik heb ook tv-optredens gezien van Jim, zelfs een heel concert. Jim staat de hele tijd op de zelfde plek en beweegt niet heel erg veel. Ik zie weinig contact met publiek, niet intens in ieder geval.
    Als je met meerdere dingen bezig bent, betekent dat niet dat je meteen harder werkt. Als je met alleen muziek bezig bent, kan je ook even hard werken maar dan geconcentreerd op dat gene. Wel eens aan gedacht? Hind was toch ook met een nieuw album bezig? Boris had zaterdag een groot concert van bijna 2 uur (2 sept), heeft 6 sept wat staan R’dam, 8 sept. Den Haag, 10 sept. Gorssel, 16 sept. televisieopname en ‘s avonds elders (Limburg) optreden, 30 sept. muziekcafe. En dat is alleen de maand september en mischien nog wat wat (nog) niet bekend is gemaakt (met zijn vader ofzo). Daarnaast promotiewerkzaamheden en besprekingen, enz. En het zal mij niet verbazen dat hij midden in de nacht toch nog in de studio zit als hij ineens een ingeving krijgt. Voorzover ik weet idd geen grote projekten op stapel, gaat ook niet. Wie weet over een paar maanden nog iets spontaans zoals eind vorig jaar in Suriname.
    Nogmaals bedankt voor je antwoorden. Ik heb nu reacties gegeven, misschien kan je er wat mee?

      /   Reply  / 
  121. Mamamia

    oja, 23 sept. nóg een optreden voor Boris, maarja die is niet vrij toegankelijk voor publiek.
    Jim nodigt zijn fans niet eens uit voor een bakkie koffie? Noujaaaaa, wat belachelijk. Nee hoor, grapje, dat is idd extreem.

      /   Reply  / 
  122. Ronald

    [b]Gezien het geen Jim allemaal tegelijk doet denk ik dat hij harder werkt dan Boris waar op dit moment maar een paar optredens in zijn agenda staan en verder geen grote projecten op stapel. Hind heeft meer optredens staan maar heeft ook geen grote projecten in het vooruitzicht.[/b]

    Dus als je niet voldoende optredens hebt betekent dat dus dat ke niet aan het werk bent voor je muziek. Onzin, complete onzin

    Ja en de CD na DWTS was al klaar. Was inderdaad promotie voor zichzelf, om zich weer in de picture te spelen. Als ie echt de muziek gepromoot had, had ie geen tijd gehad om mee te doen…

    Mediageilheid = overal, buiten je hoofdactiviteit om op TV verschijnen. Dus ook meedoen aan quizzen,spelletjes en TV shows…

      /   Reply  / 
  123. ashley

    Bijna geen enkele artiest kan over straat zonder aangestaard te worden, je doet alsof dat uniek is bij Jim maar geen enkele artiest kan gewoon over straat. .

      /   Reply  / 
  124. Remko

    pffff ok dan

    Jij beweert nog steeds dat Jim bezig is met de promotie voor zijn muziek. Ik lees me rot, maar ik vind het niet. Wat is hij dan aan het doen? Op dit moment is hij hard aan het repeteren voor Grease. Hij heeft nog geacteerd en nog gedanst. Geen promotie, ja wel voor zijn persoon

    Jim moet zich na jaren nog steeds bewijzen als zanger. Men vind namelijk dat hij niet kan zingen. Om te bewijzen dat hij dat wel kan doet hij nu bijvoorbeeld musical. Dan kan een groter publiek kennis maken met zijn kwaliteit en hoopt daarmee straks ook zijn nieuwe album en zijn theatertour te verkopen.

    Ja, er zijn 4 radioptredens geweest waar Boris op mocht treden voor de promotie van Within my Hands. Meer promotiewerk kan ik niet verzinnen, dit is dus alles. Erg weinig dus, het moet je net opvallen. ook op rtl-Boulevard geweest, maar hebben ze maar zeer weinig muziek laten horen en wat je hoorde was op de achtergrond. Oja, hij mocht in Roermond een paar nummers zingen die opgenomen werd en geplaatst door fans op internet. (vond jij het vreemd trouwens dat ze weggehaald moesten worden, dit is toch geen promotie dat slechte geluidskwaliteit)

    Euhh Ilse de lange is minder ter promotie op de radio geweest dan Boris en heeft toch nu weer een nummer 1 album. Dat van die gleuidskwaliteit is bullshit iedereen weet dat het geluid minder kan zijn maar een indruk van de muziek krijg je wel.

    Dance with Me is ná DWTS uitgekomen, wist je dat niet? Het kwam voort uit dat programma. Dus hij heeft geen promotie staan maken tijdens het dansen. Wel promotie voor zijn persoon. Ik heb hem wel een concert zien zingen op tv om zijn album te promoten. Maar DWTS op zich was het dus niet.

    In feite dus wel. DWTS was een goede promotie voor het album wat later uitkwam. Dat is niets vreemd. Dat gebeurd wel vaker dat een album na de promotie komt.
    De leeftijd van Jim, wist je dat als je ouder bent dat je je dan ook kan ontwikkelen en dat je dan ook kan veranderen door ervaring en oefening? Heeft niets met leeftijd te maken

    Nee maar Jim is/was nog niet eens volgroeid. Dat ben je op latere leeftijd wel. Dan kan je alleen de techtniek nog maar finetunen

    Floortje was onzeker, was het niet zo dat Jim in het begin ook onzeker was? Hij heeft ondertussen al wat optredens en dus ervaring achter de rug en Floortje niet.

    Jim gezien bij de idolsconcerten??? Gin een stuk beter dan Floortje bij de toppers

    Hind heb ik bij shows op tv zien optreden, ik weet hoe ze doet bij eigen concerten. Wat is er onecht aan Boris? Ik heb ook filmpjes gezien van Jim en ik heb ook tv-optredens gezien van Jim, zelfs een heel concert. Jim staat de hele tijd op de zelfde plek en beweegt niet heel erg veel. Ik zie weinig contact met publiek, niet intens in ieder geval

    Hind heeft totaal geen contact met het publiek en Boris doet alsof maar is veel te veel met de muziek bezig. Boris is continu aan het jammen. Dat Concert began met een dans van Jim en Julie en dat podium was nogal kleind om daar nu uitgebreid te staan dansen. en te springen. Was er zelf bij aanwezig.

    Als je met meerdere dingen bezig bent, betekent dat niet dat je meteen harder werkt. Als je met alleen muziek bezig bent, kan je ook even hard werken maar dan geconcentreerd op dat gene. Wel eens aan gedacht? Hind was toch ook met een nieuw album bezig? Boris had zaterdag een groot concert van bijna 2 uur (2 sept), heeft 6 sept wat staan R’dam, 8 sept. Den Haag, 10 sept. Gorssel, 16 sept. televisieopname en ‘s avonds elders (Limburg) optreden, 30 sept. muziekcafe. En dat is alleen de maand september en mischien nog wat wat (nog) niet bekend is gemaakt (met zijn vader ofzo). Daarnaast promotiewerkzaamheden en besprekingen, enz. En het zal mij niet verbazen dat hij midden in de nacht toch nog in de studio zit als hij ineens een ingeving krijgt. Voorzover ik weet idd geen grote projekten op stapel, gaat ook niet. Wie weet over een paar maanden nog iets spontaans zoals eind vorig jaar in Suriname.
    Nogmaals bedankt voor je antwoorden. Ik heb nu reacties gegeven, misschien kan je er wat mee?

    Vergelijke het met wat Jim de afgelopen maanden heeft gedaan. Staat echt niet in vergelijk. Hij heeft het nu dus juist wat rustiger omdat hij zich nu concentreerd op Grease maar dan nog doet hij naast die repetities zanglessen, Danslessen, Spraak lessen volgen. Boris is misschien een perfectionist maar Jim is het zeker ook.

      /   Reply  / 
  125. Remko

    @ Ronald

    Jij staat compleet buiten de werkelijkheid. Voor jou slaag je alleen maar in de muziek als je onder een brug met een gitaar in de hand je eigen muziek ligt te maken.

    Kom op zeg. Iedere arties die wil kunnen leven van zingen. Zal promotie moeten maken voor zijn product. Dat is niet mediageil zijn maar dat is gewoon simpel verkopen.
    Zie Boris. Jongen kan zonder twijfel zingen durf zelfs te zeggen dat hij een goed album gaat afleveren maar toch gaat het niet lukken. Let maar op.

    Zoals als jij zijn er in de wereld een paar en die kopen die shit van al die alto bandjes omdat ze denken daarmee credible te zijn. En die houden die shit ook in stand. In feite zijn die figuren net zo gek als de jimfans die bij hem voor de deur gaan liggen.

    Niemand mag ervan zeggen dat wat die gasten maken niets is om naar te luisteren. Voor de muziekant zal de techniek echt goed zijn maar techniek is wat anders dan mooi. Zeker zijn die bands qua zang gewoon kut. De door jou eerder aangehaalde Bono kan in feite gewoon geen noot zuiver zingen. Heb van Henk Jan begrepen afgelopen zondag dat dat ook niet hoeft als hij je maar raakt. Zal best maar zangtechnisch gezien is het kut. Toch zal ik daar nooit een waarde oordeel aan geven zoals jij dat doet over de muziek die div idols maken.

      /   Reply  / 
  126. Ronald

    @ Ashley. Inderdaad. Jim is heus niet de enige die aangestaard zou worden. Boris wordt ook herkend. Zelfs de zanger van Racoon ofzo wordt nog wel aangestaard. Die Jimfans doen echt of alles zo bijzonder is…

    @ Remko (alweer)
    Jim moet zich na jaren nog steeds bewijzen als zanger. Men vind namelijk dat hij niet kan zingen. Om te bewijzen dat hij dat wel kan doet hij nu bijvoorbeeld musical. Dan kan een groter publiek kennis maken met zijn kwaliteit en hoopt daarmee straks ook zijn nieuwe album en zijn theatertour te verkopen.

    Ja en denk je echt dat hij er echt nieuwe fans mee zal aanboren? Ze meoten niks van hem hebben en dat zal zo blijven. Ik heb zelfs al reacties gehoord van musicalliefhebbers dat ze niet naar Grease willen omdat Jim erin zit (sorry, ook dat verzin ik niet).

    je zei het zelf nu ook. Jim moet zich nog steeds bewijzen…men vindt dat ie niet kan zingen. Inderdaad. Luister nou eens goed, ik weet niet hoe zangtechnisch jij bent onderlegt, maar Jim haalt maar 1, 1,5 octaaf. Dat is matig. Dat is niet lullig, dat is zo. Daarna gaat ie forceren, dat is nooit goed…
    dankan je zeggen ja dat was op zijn 15 de, maar dat is dus nog steeds zo.
    Hij heeft geen krachtige stem…

    De leden van de band waar ik fan van ben waren ook 15 toen ze begonnen trouwens en die hebben nooit iets aan hun houding of whatever veranderd. En touren nu door de VS…
    echt dat verhaal over leeftijd en muziek is totaal niet relevant…

      /   Reply  / 
  127. Remko

    @Ashly

    Ik gun je een dagje Jim.

    Van de Weblog van Froukje de Both:

    Jim had weer eens een leuk idee. ‘Zullen we vandaag naar Walibi gaan, even lekker in een achtbaan’..Eigenlijk hadden we dit plannetje al langer, maar allebei druk en kwam er dus steeds niet van. Ok dan, beiden vrij en wij naar Walibi. 25 scholen waren op hetzelfde idee gekomen. Hetgeen samen met Jim niet echt een goede combinatie is. Hysterisch dus.

    Gelukkig zagen de mensen van Walibi ook in dat dit niet echt opschoot en we kregen begeleiding mee, top dus.

      /   Reply  / 
  128. Ronald

    @ rEMKO. Ik sta buiten de werkelijkheid?? Jij bent echt grappig. Volgens de mensen die mij kennen sta ik er middenin… Eerder andersom hoor. Als fan moet je ook kritisch naar je idolen zijn. Als je niks van kritiek kan verdragen leef je in een bekrompen wereldje waar je niet voor anderen meningen openstaat. En jij denkt echt alleenmaar dat artiesten er komen als ze meegedaan hebben aan iets als Idols. Ja hoor, dat is echt de werkelijkheid jongen…
    Zonder dat programma was Jim nooit bekend geworden, want dan had ie op eigen houtje moeten doen…hij weet dat zijn uiterlijk verkoopt en daar maakt ie schandelijk misbruik van…

    Bono niet zuiver zingen? Hahaha, nu ben je echt afgestompt door Jim…
    Bono betekent goede, zuivere stem. Zet hem naast Jim en hij gaat verder waar Jim allang afgehaakt heeft…
    O dat zei Henk Jan. Nou fijn voor hem. Ik hecht geen waarde wat die vent zegt, zo nep dat ik hem vindt… die kijkt naar geld, niet naar iemands talent…

    Ik ga trouwens niet bij mijn idolen voor de deur liggen hoor. Dat is iets in jouw werkelijkheid. Ik ga gewoon naar hun concerten, koop hun muziek en that’s it…

      /   Reply  / 
  129. Remko

    Ja en denk je echt dat hij er echt nieuwe fans mee zal aanboren? Ze meoten niks van hem hebben en dat zal zo blijven. Ik heb zelfs al reacties gehoord van musicalliefhebbers dat ze niet naar Grease willen omdat Jim erin zit (sorry, ook dat verzin ik niet).

    Die ken ik ook. En toch zijn dat er inmiddels 180 voorstellingen gepland. Het verkoopt als een tierelier. Dat zijn toch echt niet de Jimfans. Dus heel veel nieuwe mensen zullen hem gaan horen.

    je zei het zelf nu ook. Jim moet zich nog steeds bewijzen…men vindt dat ie niet kan zingen. Inderdaad. Luister nou eens goed, ik weet niet hoe zangtechnisch jij bent onderlegt, maar Jim haalt maar 1, 1,5 octaaf. Dat is matig. Dat is niet lullig, dat is zo. Daarna gaat ie forceren, dat is nooit goed…
    dankan je zeggen ja dat was op zijn 15 de, maar dat is dus nog steeds zo.
    Hij heeft geen krachtige stem…

    Zoals jij moet weten is bereik niet het enige dat telt. Jim heeft een lage stem en kan en zal nooit zonder zijn kopstem te gebruiken er een hoge noot uit kunnen persen.

    Jim kan wel heel erg zuiver zingen. Als Jim een noot pakt dan kan hij hem lang en zuiver aanhouden. Dat kunnen er maar weinig. Jim heeft wel een krachtige stem maar dat kan je alleen maar beoordelen als je hem live hebt horen zingen.

    Overigens er zijn maar weinig zangers met een groot bereik. Als we en zanger moeten noemen met een groot bereik dan vinden we die zeker niet in het alto sfeertje want daar is zang ondergeschikt aan de muziek. Maar bijvoorbeeld Gerard Joling heeft een goed bereik. Zingt daarbij nog zuiver ook.

    Geef eens de website van die band waar jij fan van bent kunnen we het eens beoordelen.

      /   Reply  / 
  130. Remko

    Bono niet zuiver zingen? Hahaha, nu ben je echt afgestompt door Jim…
    Bono betekent goede, zuivere stem. Zet hem naast Jim en hij gaat verder waar Jim allang afgehaakt heeft…
    O dat zei Henk Jan. Nou fijn voor hem. Ik hecht geen waarde wat die vent zegt, zo nep dat ik hem vindt… die kijkt naar geld, niet naar iemands talent…

    Ha ha ha ha ha je hebt dus absoluut geen gehoor. Jammer voor Jou maar Bono is een zeer beperkte zanger en dat weet ik nu toevallig wel. Bono kan maar met moeite zuiver iets zingen. Heb je hem op de duets CD van Sinatra gehoord. Sinatra was toen reeds 80 maar wist het nog normaal op de CD te zetten Bono bakte werkelijk niets van. Als je als zanger niet eens een normaal slow nummer aankan dan ben je niet echt goed. Bono hoeft dat voor zijn soort muziek ook niet nodig maar ga niet lopen roepen dat het een goede zanger is want dat is echt pure onzin. Daar kan je alle deskundige zangdocenten naar vragen en ze zullen je het allemaal haarfijn vertellen.

    @ rEMKO. Ik sta buiten de werkelijkheid?? Jij bent echt grappig. Volgens de mensen die mij kennen sta ik er middenin… Eerder andersom hoor. Als fan moet je ook kritisch naar je idolen zijn. Als je niks van kritiek kan verdragen leef je in een bekrompen wereldje waar je niet voor anderen meningen openstaat. En jij denkt echt alleenmaar dat artiesten er komen als ze meegedaan hebben aan iets als Idols. Ja hoor, dat is echt de werkelijkheid jongen…
    Zonder dat programma was Jim nooit bekend geworden, want dan had ie op eigen houtje moeten doen…hij weet dat zijn uiterlijk verkoopt en daar maakt ie schandelijk misbruik van…

    Domme domme Ronald. Jim was 15 toen hij met diols begon een puber van 15 is nooit zeker over zijn uiterlijk en hij wist toen nog zeker niet dat dat verkoopt. En nog steeds vind hij dat onzin. Zijn uiterlijk zit hem meer in de weg dan dat het hem voordeel biedt.

      /   Reply  / 
  131. Ronald

    Haha jij spoort echt nioet. Zang bij de altobandjes ondergeschikt aan de muziek. Ja hoor… neem een band als Dream Theater, zang is in perfecte harmonie met de muziek…zelfde als bijv. Epica, After Forever. Die zangeressen zijn klassiek geschoold. Dat je eennoot kan aanhouden zegt nog niet dat je goed kan zingen. Je hebt ook nog iets als kracht in je stem nodig, en dat ontbeert Jim volledig. Die zou inderdaad compleet wegvallen in een gemiddelde rockband…sorry, jij weet gewoon niet beter denk ik. Luister ook eens naar Muse bijvoorbeeld, dat is pas een goede zanger. melodieus, soepel overgaand van melancholie naar wat agressiever. Bij Jim hoor je een zelfde emotie…

    Jij houdt niet van vergelijken dus waarom zou ik dan de site van die band geven?

      /   Reply  / 
  132. Ronald

    enne nee hij zal er geen nieuwe fans mee aanboren. Die mensen komen dan voor de musical in zijn geheel. En die theatertour, tja dat zullen dan met name zijn fans van nu zijn…

      /   Reply  / 
  133. Ronald

    Domme domme Ronald. Jim was 15 toen hij met diols begon een puber van 15 is nooit zeker over zijn uiterlijk en hij wist toen nog zeker niet dat dat verkoopt. En nog steeds vind hij dat onzin. Zijn uiterlijk zit hem meer in de weg dan dat het hem voordeel biedt.

    Naieve naieve Remko. Dat wordt je wijsgemaakt. Maar zeker weten dat ie er profijt van heeft getrokken. Als ie er namelijk niet om maalde had ie zich compleet aan de muziek gewijd en niet meegedaan aan Idols. Dat is voor het grootste gedeelte uiterlijk vertoon namelijk.
    En trouwens diezelfde zangdocenten zijn eerder gecharmeerd van Bono dan van Jim. Maar ik heb het vermoeden dat je dat verzint.
    Ik weet van een vriend die op het conservatorium zit dat een mislukt zangstukje al een ‘Jim’wordt genoemd. Leer er mee leven. Heb jij trouwens iets van een conservatorium achtergrond ofzo, je schijnt het te weten… of zo niet ga eens solliciteren als zangdocent en maak de kids wijs waarom we het qua Jim allemaal zo mis hebben… succes!

      /   Reply  / 
  134. Anne

    Ronald, ik heb u2 nu2 keer live gehoord, 1 keer in de arena en 1 keer in de kuip.
    In de kuip was in 1987, toen was hij nog aardig bij stem.
    Maar ikkan je verzekeren dat hij dat vorig jaar in de kuip absoluut niet was.
    Ik was wat dat betreft ook wel een beetje teleurgesteld in het concert.
    En weet je wat nou zo leuk is aan grease?
    Dan kunnen ze mooi zeggen dat ze voor de musical komen terwijl ze het eigenlijk heel leuk vinden om Jim eens echt te zien en te horen, maar ze durven het eigenlijk
    niet toetegeven.Misschien een manier voor jou om van het syndroom af te komen?

      /   Reply  / 
  135. Ronald

    Ja hoor Anne, blijf lekker danken dat ze allemaal voo rJim komen. Als jij daar happy van wordt. Ik heb geen last van een syndroom hoor. Ik ben gewoon eerlijk dat ik Jim 100 keer niks vind, dat blijft zo. Heeft niks met geestelijke gesteldheid te maken. Leer eerst eens af, om niet relevante dingen bij een discussie te betrekken. Dat is zielig… Ik kan ook zeggen dat je naar U2 ging omdat j ehet stiekem toch goed vond en niet durft toe tegevn dat Bono een veel betere zanger is dan Jim. Is ie ook daar niet van.
    Realiseer, ik schreef het al eerder, dat er mensen zijn die Jim niks vinden. Dan zijn ze nog niet ziek…

      /   Reply  / 
  136. Anne

    Heb ik gezegt dat je ziek bent??
    Jij moet eens realiseren dat er mensen zijn die Jim wel leuk en goed vinden.
    Jij vindt het gewoon leuk om mensen tegen je in het harnas te jagen en het lukt je iedere keer ook nog.
    Laat ook de Jim fans in hun waarde.
    Ook al vind jij het 1000x niks, het zal mij aan mijn reet roesten.
    jij bent dus duidelijk niet bijdat U2 concert geweest.

      /   Reply  / 
  137. Ronald

    Ja dat zeg je. Als je het woord ‘syndroom’gebruikt inpliceer je bij iemand een (geestelijke) ziekte…
    Dat zeg jij. Ieder kan wel eens wat minder bij stem zijn, zeker als je al 5 keer achtereen in volle stadions staat…
    Ik laat Jim fans in hun waarde, maar als ik na 1 berichtje kritiek al het nodige over me heen krijg, laten zij me ook niet echt in hun waarde he…

    Ja van mij mag je naar die Jim luisteren, maar ga dan niet lopen roepen dat ie het al helemaal gemaakt heeft. Dat is niet realistisch. Neem een voorbeeld aan jullie collega fan, Vera…die begreep het tenminste.

      /   Reply  / 
  138. Mamamia

    Remko, alweer bedankt voor je uitgebreide antwoord. Nu komt er meer duidelijkheid wat je nu eigenlijk altijd hebt bedoeld.
    Wat betreft zijn promotie in zijn muziek: ik denk zelf dat Jim meedoet aan musicals omdat hij het leuk vindt. En niet met als doel om zich te bewijzen. Het komt wel goed van pas, maar volgens mij was dat niet zijn doel. Ik vind trouwens van wel dat hij kan zingen.
    Ilse de Lange doet al een tijdje mee, dus met haar kan je niet vergelijken. Zij hoeft zich niet meer te bewijzen. De slechte geluidskwaliteit is niet alleen de reden dat de meerderheid van de artiesten niet willen dat nieuw werk op internet staat. Dat weet jij toch ook wel?
    Dance with me stond helemaal niet in de planning voordat Jim aan DWTS meedeed. Ze kwamen op het idee om dat album te maken dóór DWTS. Dus dat programma was geen promotie voor dat album. Het was wel een slim idee om dat album uit te gaan brengen hoor en wel direkt achter dat programma aan. DWTS was zo’n succes, dan heb je ook gauw kans dat het album ook een succes wordt. De mensen zitten er dan nog helemaal in.
    Je kan trouwens goed merken dat je nooit een concert van Boris hebt meegemaakt. Alleen maar jammen zeg je, dat is niet zo. Hij zingt ook gewoon zijn songs. Heel veel eigenlijk. Hij is idd met zijn muziek bezig tijdens het optreden, gelukkig doet hij dat. Maar tussendoor is hij ook intensief met zijn publiek bezig en met zijn bandleden. Hij betrekt iedereen erbij. En ook als het podium klein is kan je nog bewegen hoor! Van een concert kan je een hele show maken. Misschien zou je uit nieuwsgierigheid eens een kijkje moeten nemen. Kies dan wel een concert uit met zijn eigen band, die zijn goed op elkaar ingespeeld. Er zijn er genoeg die gratis zijn en je bent lang niet de enige nieuwsgierige.
    Ik weet dat Jim het druk heeft gehad, maar ook Boris heeft de afgelopen maanden overuren gedraaid. Jim is echt niet de enige.

      /   Reply  / 
  139. Remko

    Beste Roanald jij wil duidelijk niet van mening veranderen en ik ook niet. We zitten duidelijk in een impasse. Jij verandert niet ik niet dus dit heeft geen zin.

    Grgroet Ronald veel plezier verder met je muziek dan zal ik het hebben met die van mij.

      /   Reply  / 
  140. Remko

    Wat betreft zijn promotie in zijn muziek: ik denk zelf dat Jim meedoet aan musicals omdat hij het leuk vindt. En niet met als doel om zich te bewijzen. Het komt wel goed van pas, maar volgens mij was dat niet zijn doel. Ik vind trouwens van wel dat hij kan zingen.

    Tuurlijk doet hij het omdat hij het leuk vind maar hij weet ook dat hij zich daar bewijzen kan.

    Ilse de Lange doet al een tijdje mee, dus met haar kan je niet vergelijken. Zij hoeft zich niet meer te bewijzen. De slechte geluidskwaliteit is niet alleen de reden dat de meerderheid van de artiesten niet willen dat nieuw werk op internet staat. Dat weet jij toch ook wel?

    Er zijn artiesten die het niet erg vinden. De kwaliteit is meestal zo slecht dat je het niet op een CD zal branden om af te luisteren. Als je echt wil dat mensen je horen en de promotie toch al niet echt vlot verloopt dan neem je toch alles wat je krijgt.

    Ze kwamen op het idee om dat album te maken dóór DWTS. Dus dat programma was geen promotie voor dat album. Het was wel een slim idee om dat album uit te gaan brengen hoor en wel direkt achter dat programma aan. DWTS was zo’n succes, dan heb je ook gauw kans dat het album ook een succes wordt. De mensen zitten er dan nog helemaal in.

    Idd maar dan toch heeft het programma als promotor gewerkt. Je gaat mee in de slipstream het is ook promotie.

    Je kan trouwens goed merken dat je nooit een concert van Boris hebt meegemaakt. Alleen maar jammen zeg je, dat is niet zo. Hij zingt ook gewoon zijn songs. Heel veel eigenlijk. Hij is idd met zijn muziek bezig tijdens het optreden, gelukkig doet hij dat. Maar tussendoor is hij ook intensief met zijn publiek bezig en met zijn bandleden. Hij betrekt iedereen erbij. En ook als het podium klein is kan je nog bewegen hoor! Van een concert kan je een hele show maken. Misschien zou je uit nieuwsgierigheid eens een kijkje moeten nemen. Kies dan wel een concert uit met zijn eigen band, die zijn goed op elkaar ingespeeld. Er zijn er genoeg die gratis zijn en je bent lang niet de enige nieuwsgierige.
    Ik weet dat Jim het druk heeft gehad, maar ook Boris heeft de afgelopen maanden overuren gedraaid. Jim is echt niet de enige.

    Ik heb niets met Boris zijn manier van zingen. Het komt mij niet prettig over. Ik heb van alle optredens van ehm waarvan ik stukken heb gezien op Inet tot nu toe hem maar een keer een nummer normaal rechtuit horen zingen (Vind overigens dat Jim soms ook te veel gepriegel eromheen brengt) en dat klonk goed. Ik Vind dat bewegen wat Boris op het podium doet niet echt charmant. Boris is ook geen danser is Jim in basis natuurlijk ook niet. Jim zal wel voordeel halen uit het feit dat hij nu musical doet want zo traint hij het zingen en dansen tegelijk. Maar voor mij hoeft het niet. Jim zingt op zijn mooist als hij rechtuit een ballad zingt dan kan die me echt raken. Jim heeft een prettige expressie op zijn gezicht weet echt gevoel over te brengen dat mis ik bij Boris dat vond ik bij idols als en wat ik tot nu toe van hem gezien heb heeft hij dat nog steeds niet. Mar ieder zoekt in een optreden wat hij of zij eruit wil halen natuurlijk en smaak is daarbij zeer belangrijk. Ik zal je dan ook niet aanvallen op je smaak zoals andere hier wel doen.

      /   Reply  / 
  141. Mamamia

    Ronald, natuurlijk zitten er potentiele Jimfans bij de bezoekers bij Grease. Er zijn zat mensen die Jim niet kennen. Jij kent hem niet en ik heb hem ook nooit live gezien. Ik ken hem alleen van televisieoptredens en internetfilmpjes.
    Ik weet wel zeker dat er Greasebezoekers zijn die zeggen dat Jim toch eigenlijk best kan zingen. Ze zijn niet allemaal fan van de Heideroosjes.
    En er zullen ook mensen bij zitten die Jim niets vinden en liever naar de Heideroosjes luisteren.

      /   Reply  / 
  142. Mamamia

    DWTS promoot je muziek niet. Het promoot alleen het feit dat je nog bestaat.
    Nee, echt charmant dansen doet Boris niet veel (af en toe wel sexy trouwens, haha) Wat hij wel veel doet is over het podium heen lopen, van de ene kant naar de andere kant. En geen enkel plekje van het podium blijft onbezet. Maar dat is voor mij alleen vervelend als je een foto wilt maken. Voor de rest moedig ik het alleen maar aan.
    Die expressie waar jij het over hebt, die mis ik juist bij Jim. En dat heeft Boris wel, en hoe! Ik vind het prachtig om daar naar te kijken. Je moet niet de optredens bij idols vergelijken met de optredens van nu. Die zijn totaal anders. Ook bij Jim.

      /   Reply  / 
  143. Ronald

    het lijkt mij dat je niet gaat als er iemand inzit die je niet wil horen. Ik ga ook niet naar Kane, omdat ik er niet van hou. Lijkt me hetzelfde als bij Grease. Doe trouwens binnenkort zelf ook mee, meet een musicalproject, ook met nummers van Grease, maar dat terzijde…
    Ja wel scheef inderdaad, ze houden niet van vergelijken, maar gaan vervolgens wel optredens van Idols vergelijken met optredens van nu.
    En Mammamia, denk je werkelijk dat die CD er pas was na DWTS, die lag al klaar. een week later nadat ie won kwam ie uit… ik weet niet hoelang jij denkt dat je gemiddeld over n CD-opname doet, maar binnen een week is dat onmogelijk.
    @ Remko. Was je van plan dan om mijn mening om te buigen ofzo dan? Ben je zo arro dat je dacht dat dat wel zou lukken ofzo? Ik verander niet van mening inderdaad, waarom zou ik?

      /   Reply  / 
  144. ashley

    Wat een gezeur over Jim. Voor mij is er maar 1 ster en dat is Hind!

      /   Reply  / 
  145. Ria

    @Ronald
    De hele discussie zal me verder worst wezen, maar Dance with me kwam 3 weken na de finale uit en vanaf ongeveer de 4e of 5e week kwamen ze op het idee, waarna Jim bijna dagelijks naast het repeteren voor DWTS in de studio te vinden was. De productie heeft dus ca. 2 maanden geduurd. Dat is inderdaad kort, maar er staan een aantal nummers op die hij al langer zong en verder is het natuurlijk marketing geweest om ‘m zo snel mogelijk te releasen.

    Ik zit er van iets dichterbij en het is echt NIET waar dat die CD al klaar lag. Jim was met een eigen product bezig dat niets met DWTS te maken had. Hij had zelfs meerdere keren gewijgerd mee te doen.

      /   Reply  / 
  146. Ronald

    Kan wezen, maar heeft toch meegedaan he. Waarom heeft ie toch meegedaan dan? Zag ie in dat ie dan weer in de picture kwam? 2 maanden, idd kort, een beetje band is al gauw een jaar bezig.En jij zegt het tenminste eerlijk. Ja het is marketing geweest. Inderdaad. Van begin tot eind.

      /   Reply  / 
  147. Ria

    Hij heeft meegedaan omdat hij, heel simpel op een trouwdag van een oom en tante iedereen zag dansen en dat ook wilde kunnen. Hij dacht nog steeds dat hij dat toch niet zou kunnen, maar wilde het toch proberen.

    Na overleg met zijn platenmaatschappij heeft hij de kans gehad om die maanden daarvoor vrij te maken. En de manier waarop dat album in de markt is gezet is inderdaad Marketing. Niet Jim’s aandeel. Een band is uiteindelijk ook geen maanden in de studio aan het opnemen, de meeste tijd gaat zit in het schrijven, demo’s maken, schaven, etc.
    Aangezien het een cover album is, was dat niet nodig.

    De Marketing zat ‘m ook in het feit dat RTL het concert van de release meerdere malen heeft uitgezonden en de cd overal te verkrijgen was (niet alleen de reguliere kanalen). Daarbij zit Jim bij een kleinere platenmaatschappij die niet vast zit aan een logge organisatie en die kunnen snel schakelen.

    Het is echt niet een of ander vooropgezet plan geweest. Gewoon toeval en achteraf is nooit te zeggen hoe het zou zijn gelopen als hij niet aan DWTS had meegedaan. Er stond veel op stapel en hij had net bij CMM getekend en hij was druk bezig met een nieuw album.

      /   Reply  / 
  148. Geesje

    Ronald
    Wat de musical betreft de meeste kaarten zijn verkocht onder de abbonementhouders en niet door de Jim fans, er zijn zelfs fans die moeten uitwijken naar een andere plaats om een kaartje te bemachtigen of op de wachtlijst zijn geplaatst, dus er zullen niet veel mensen zijn die niet gaan omdat Jim er in zit ” of ze moeten iemand al bij voorbaat veroordelen dat hij toch niets kan net als jij ” daar de gemiddelde abonnementhouder toch oudere mensen zijn, als er weken geleden al meer dan 100.000 kaarten zijn verkocht zijn er genoeg mensen die hem wel moeten zoals jij dat uitdrukt
    En als Jim mediageil zou zijn zoals jij denkt dan had hij die real liveshow met beide handen aan gegrepen, Daar zou die geen betere promotie voor Grease en zijn Theatershow mee kunnen maken hij ziet ook hoe dat uitpakt bij Jan Smit, Rene Froger, Frans Bauwer, Gerard Joling, Jannes die hebben ook hun populariteit grotendeels daar aan te danken ( misschien iets voor de Heidenroosjes Haha ) maar nee Jim hecht te veel waarde aan dat beetje prive dat hij nog heeft, maar het is nu eenmaal zo dat de media hem al achtervolgt nog voor hij op TV verschenen was sinds de auditie van idols, ze konden hem op school nog niet met rust laten en achtervolgde hem er naar toe

    Wat de docenten van het conservatorium betreft daarvan heb ik een vlak na idols zelfs op de radio horen zeggen dat ze Jim de beste kandidaat vond tijdens idols 1 Ja hij moest nog veel leren maar hij had volgens haar een mooie warme en heel zuivere stem. Ook daar zullen mensen van mening verschillen en komt persoonlijke smaak om de hoek kijken maar het belangrijkste is raakt iemand je met zijn of haar stem

      /   Reply  / 
  149. ashley

    HIND IS DE STER

      /   Reply  / 
  150. Ronald

    geesje, hoe heb jij contacten bij conservatoria dan? geen aanval dit hem, gewoon een vraag. En, mensen komen voor de musical niet voor Jim. Ik heb het gehoord he, dat ze niet naar Grease gingen omdat Jim er in zat. ‘Hadden ze niks beters’ was dan het verwijt…

    Al degene die je noemt hadden al ruime bekendheid voor hun reallife soap hoor. Froger (ook mijn muziek niet hoor) had al veel platina CD”s toen hoor, evenals Frans Bauer. Eerder andersom dus.Hun bekendheid leidde tot een realliefesoap.
    Iets voor de HEIDEROOSJES? Nou, nee. Dat is een band waar al die rompslomp niet voor hoeft. Die spelen liever zaaltjes helemaal plat. Laat hun maar touren…zoals het hoort als muzikanten…

      /   Reply  / 
  151. Ria

    Jim’s bekendheid heeft er ook toe geleid dat hij gevraagd is voor een Real life soap, hij heeft zich niet zelf aangeboden.

    Maar inderdaad, net als de Heideroosjes, hoeft ook voor Jim die rompslomp niet. Hij is ook liever met zijn werk bezig.

    En dat van het conservatorium, dat is bekend. Tijdens Idols hebben ze toen diverse docenten geinterviewd en die zeiden inderdaad dat Jim een van de meeste potentie had met een goede zuivere stem.

    Ik heb ‘m ook gehoord bij de Toppers in de Arena en dat deed hij echt heel goed. Hij stond echt een kwartier lang super te zingen voor zo’n groot publiek. Petje af.

    Maar goed, ik hoef Jim niet te verdedigen. Floortje moet haar eerste single nog uitbrengen en ik wens haar alle succes want het is erg moeilijk om je staande te houden.

      /   Reply  / 
  152. Esmée

    even tussendoor hor..
    dit zijn toch reacties op wat jullie ervan vinden dat floortje een single uitbrengt?
    waarom dan allemaal gezeur over hind en jim..
    ik ben het er wel mee eens dat jim een veel betere carriere heeft..en hind gewoon alleen goed kan zingen maar verder niet komt..
    maar dit gaat over floortje..dus een beetje jammer dat dat hier allemaal nmoet gebeuren..
    maar goed..dat is mijn mening..

      /   Reply  / 
  153. Mamamia

    Ria, je zegt dat het voor Jim ook niet hoeft al die rompslomp. Nou, dan ben ik erg benieuwd waarom hij dat dan allemaal doet als hij liever met zijn werk bezig is.

      /   Reply  / 
  154. Remko

    Omdat hij bepaalde dingen leuk vind en andere niet.

      /   Reply  / 
  155. Mamamia

    Nee, dat zei Ria niet. Hij neemt al die dingen aan terwijl hij liever gewoon met zijn werk bezig is.
    Jouw antwoord “omdat hij bep. dingen leuk vind en andere niet” kan ik dan niet plaatsen.

      /   Reply  / 
  156. Ronald

    Precies, Mamamia. Als hij liever met zijn werk bezig is, waarom doet hij er dan al die dingen naast? Klopt niet. Heeft ie niet nodig dan toch?

      /   Reply  / 
  157. Remko

    Hij is liever met zijn werk bezig dan mee te doen in een rls. DWTS vond hij leuk om te doen. Zo doet hij ook dingen voor Dutchy puppy en stichting de opkikker. Heeft ook niets met zijn werk te maken maar dat zijn wel leuke dingen die hij naast zijn werk kan doen juist omdat hij een bekende nederlander is. Hij voelt zich meestal erg vereerd als ze hem vragen en vraagt zich ook vaak af waarom ze hem vragen.

      /   Reply  / 
  158. Ria

    @Mamamia
    Inderdaad had ik het over de RLS, dat heeft totaal niet met zijn werk te maken. Hij houdt privé graag privé. Dat bedoel ik.

    Verder doet hij inderdaad dingen die hij leuk vind en een RLS vindt hij dus absoluut niet leuk (om bovengenoemde reden).

      /   Reply  / 
  159. Mamamia

    Dat had ik al begrepen dat hij het leuk vindt om andere dingen te doen. Marieke had al gezegt dat hij nergens voor gaat en dingen gaat doen die hij leuk vindt en zo ervaringen op gaat doen. Hij ziet wel wat er komt in de toekomst.
    Daarom begreep ik Ria niet.
    Dom van Jim dat hij zich afvraagt waarom ze hem vragen. Hij is gewoon een bekende nederlander, ze vragen iedere BNer. Dat moest hij toch weten.

      /   Reply  / 
  160. Ria

    Ze vragen niet iedere BN’er, ze vragen alleen BN-ers waarvan ze verwachten dat er veel mensen in geinteresseerd zijn… alles voor de kijkcijfers he…

      /   Reply  / 
  161. Ronald

    En voor de aandacht voor de desbetreffende BN-er

      /   Reply  / 
  162. Mamamia

    Er zullen maar weinig mensen zijn die niet geinteresseerd zijn. Daar ben je BNer voor. Anders ben je ONer (onbekende nederlander)

      /   Reply  / 
  163. Ronald

    Ja oke, maar je kan het overdreven. Je kan het wat doseren. Wat ik al zei, hoe meer jje doet hoe meer je wordt afgeleid van je hoofdactiviteit…

      /   Reply  / 
  164. Mamamia

    Met dit onderwerp ben ik het met je eens, Ronald. Als je muzikant ben richt je je op de muziek en laat je je niet te veel afleiden door andere aktiviteiten.
    Maar Jim is geen muzikant, hij geeft aan dat hij alles aanpakt wat hem leuk lijkt. Hij wil verschillende ervaringen opdoen.

      /   Reply  / 
  165. Remko

    Er zijn ook zat schilders die daarnaast ook beeldhouwen. Doet niets af aan de kwaliteit van het werk dat ze leveren

      /   Reply  / 
  166. Geesje

    Och Remco als ze dat graag geloven dat je niet meerdere dingen tegelijk kan doen, zegt dat meer over hun dan over de artiest
    Hij zal er in elk geval niet stommer van worden van alle ervaring die hij op doet dat is een ding dat zeker is.

      /   Reply  / 
  167. Ronald

    Ben ik dan weer met je eens, Mamamia. Jim is geen muzikant. Jim is een mediafiguur, dan klopt het wel wb die aktiviteiten. Geesje, hij wordt er niet slechter van maar ook niet beter… hij heeft alleen wat meer ervaringen dan on zijn 15de. Net zoals iedereen…

      /   Reply  / 
  168. Chantal

    FLOOOOOORTJE de beste:D de clip is egt koewlll!!! zuper gaaf nummer!! YOU GO GIRL;)

      /   Reply  / 
  169. Janice

    Op zich wel een grappig nummer, al denk ik dat voornamelijk meer kinderen dit leuk zullen vinden. Haar engels mag wel een beetje verbeterd worden en het is echt een standaard nummer. Ik vind haar wel een leuke meid, maar het is allemaal zo voorgekauwd en absoluut niet origineel. Ik mis het echte artiest zijn aan haar.

      /   Reply  / 
  170. jack

    De video van floortje is nu te zien op tmf, en op haar fansite’s…
    cker weten een TOP vooral naar ene paar keer kijken.
    Clip is ook super…een echte floortje clip!!!
    Mooie scene’s.

    Kom maar op met die hit of shit!!!

    P.s. floortje was echt wel beter als ellen bij de toppers.
    ellen begon met zingen en me zus en ik keken elkaar echt aan.
    zij zingt zo raar dat je zowat niets hoort.
    En floortje zingt echt luid & duidelijk.
    En floortje vind ik ook veel zelfverzekerder overkomen dan ellen.

    FLOORTJE IS EN BLIJFT MIJN IDOL!

      /   Reply  / 
  171. strook

    Jongens hebben jullie niets beters te doen dan al die sterren met elkaar te vergelijken? En jullie weten het allemaal zo geweldig goed… Jim is beter of toch Hind, nee toch Floortje. Wat een zielig gezwets, allemaal kift.
    Geef mij maar Floortje, ze zingt waanzinnig, was bij Toppers juist op dreef m.u.v. een valse noot in het begin, maar mag het ook? Voor het eerst in de Arena naast zulke Toppers? Zou jullie wel eens willen zien met jullie eeuwige zwettserige commentaar! Nee die clip is super cool en zit goed in elkaar, daarbij zingt ze geweldig. GEEF MIJ MAAR FLOORTJE!

      /   Reply  / 
  172. mark

    jezus, dit is geen Hind rubriek

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>