JK uit Idols II breekt alsnog door

Herinnert u zich nog JK uit Idols II? Ik had niet gedacht dat we ooit nog iets van hem zouden horen. Als ik me niet vergis eindigde hij als derde in die reeks, achter Boris en Maud. Enkele maanden na de talentenjacht bracht hij nog de single Alles uit, maar die flopte jammerlijk. En daarna werd het stil, heel stil rondom JK (spreek uit: Jay Kay). Tot gisteren, want toen dook hij opeens op in het programma van Paul de Leeuw. En dan blijkt het opeens heel erg goed te gaan met JK.
JK vertelde namelijk dat hij binnenkort naar Amerika vertrekt om een plaat op te nemen. "Ik kreeg een deal in Miami om een Spaanstalig album op te nemen dat wereldwijd zal worden uitgebracht", kon JK trots mededelen. Met Paul de Leeuw werd meteen de deal gemaakt dat hij weer terugkeert in het programma als de eerste single er is. Het album zou in het voorjaar van 2007 al moeten uitkomen.

Toch wonderlijk hoe Idols jaren later nog voor succes kan zorgen, al weet ik niet in hoeverre Idols verantwoordelijk is voor deze deal. Succes JK!

Zie ook:
- Hind staat op straat
- Maud blijkt voor BMG toch geen idool

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “JK uit Idols II breekt alsnog door

  1. vinnie

    David van idols 1 had ook dit jaar opeens wereld wijf succes met choclet puma

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>