Jaap (X Factor) mogelijk verder in Nederlandse taal

Met Don’t Stop Believin’ heeft Jaap van Reesema zijn eerste nummer 1-hit op zak. En hoewel hij tijdens X Factor vooral Engelstalige liedjes zong, overweegt Jaap toch om zijn debuutalbum in de Nederlandse taal op te nemen. “Ik schrijf in elk geval in het Nederlands. Sony laat daar ook ruimte voor, om zelf nummers te schrijven”, vertelt hij in de Coen & Sander Show. Jaap zegt van zowel de Engelse als Nederlandse taal erg gecharmeerd te zijn. “Misschien acht Nederlandstalige nummers en vier bonustracks in het Engels?”, oppert hij.

De twijfel komt voor mij als een verrassing. Ik dacht echt dat Jaap in het Engels verder zou gaan. Blijkbaar heeft zijn optreden in X Factor met een Marco Borsato-nummer toch erg veel indruk gemaakt bij Jaap en in het land. Mocht hij in dat genre verder gaan… Marco opereert nu zo ongeveer als enige in dat gebied, dus er is wel ruimte voor wat concurrentie.

Het debuutalbum van Jaap wordt op zijn vroegst na de zomer verwacht.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jaap (X Factor) mogelijk verder in Nederlandse taal

  1. BoycotIdols

    Goh. Zei die Popstars winnaar dat ook al niet?
    Hoe origineel zeg.
    Wat ie ook besluit, een succes zal het niet worden.
    One Day Fly, he’s an one day fly.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Jaap (X Factor) heeft eerste videoclip af | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>