Jaap (X Factor) heeft eerste videoclip af

Complimenten aan het team rondom Jaap van Reesema, winnaar van X Factor 2010. Een krappe twee weken na de grote finale is de videoclip bij single Don’t Stop Believin’ af. Gezien de vele promotionele activiteiten, de productie ervan en het streven geen broddelwerk af te leveren is dat snel te noemen. Het resultaat mag er zijn.

Om eventuele hysterie te voorkomen reisde Jaap af naar Brussel, waar nauwelijks iemand hem van televisie zal herkennen. Daar is op een zonnige dag deze videoclip geschoten bij het nummer dat oorspronkelijk is uitgebracht door Journey.

Gordon noemde het zoals bekend een ‘niet-typische winnaars-single’ en daarin heeft hij groot gelijk. Het is een nummer met een behoorlijk specifiek signatuur. Eentje die Jaap  – zoals het er nu naar uitziet – niet zal vervolgen bij zijn verdere carrière. Kan gebeuren, een finaal oordeel volgt natuurlijk pas bij een volwaardig debuutalbum.

Tot die tijd dus een fraaie videoclip bij een nummer waar je van moet houden. Zie hieronder:

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Jaap (X Factor) heeft eerste videoclip af

  1. Linda

    Zou me niets verbazen als deze clip voor een reclame van heel bekende verzekeringsmaatschappij gebruikt gaat wordt (zie de cirkeltjes met mededelingen in de clip) :-) .

      /   Reply  / 
  2. BoycotIdols

    Helpen zal het niet.
    In deze uitvoering blijft een boutuitvoering.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>