Jamai kondigt nieuwe single aan

Jamai Loman gaat een comeback maken als zanger. De Idols-winnaar was de afgelopen jaren vooral musical-ster, maar Jamai wil zich toch weer richten op een zangcarrière. Hij liet al eerder doorschemeren graag weer een album te willen opnemen en nu lijkt de daad bij het woord gevoegd. Dit najaar komt er een nieuwe single van Jamai. Het is zijn eerste single sinds Wango-Tango uit 2004.

Mogelijk wordt het een Nederlandstalig nummer. “Dat is nog onzeker. We overleggen nog over de liedkeuze. Maar Nederlands, op een popmanier, past het best bij m’n stem”, vertelt hij in het AD. Loman is over de streep getrokken tijdens opnames van De Beste Zangers van Nederland, dat later dit jaar is te zien bij de Tros op Nederland.

Jamai nuchter: “Ik reken helemaal niet op een grote hit, maar heb er simpelweg ontzettend veel zin in.”

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Jamai kondigt nieuwe single aan

  1. Jeroen

    AJB niet zeg!

      /   Reply  / 
  2. BoycotIdols

    Nederlandstalig. Ach jee, hij ook al.
    Maar wie zit er nog op te wachten?

      /   Reply  / 
  3. mariska

    ik moet zeggen dat hij qua stem na idols al die jaren verder erg veranderd is,veel mooiere klank als toen. ben benieuwd wat hij gaat uitbrengen.

      /   Reply  / 
  4. BoycotIdols

    Kom op he. We weten allemaal dat Idols concepten uitgewerkt zijnb. Dit soort shows is uitgelopen tot een kijkcijferoorlog.
    Dus wie zit er nog op Jamai, de volgende die het Nederlandstalig gaat proberen, te wachten?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>