Jaap (X Factor) zingt tune nieuwe RTL-show

Het nieuwe jaar begint met een opsteker voor Jaap Reesema, winnaar van X Factor 2010. Sinds de talentenjacht scoorde hij geen hit meer en ook het album Changing Man is geflopt. Maar Jaap is straks wel te horen onder de tune van Home Is Where The Heart Is, een nieuw programma op de zondagavond van RTL 4. Hierin nemen bekende Nederlanders, waaronder Henny Huisman en Patty Brard, een dakloze in huis en helpen ze hem bij het maken van een nieuwe start. RTL heeft gekozen voor het nummer Geef Mij Nog Een Kans (Home Is where the Heart Is), afkomstig van Jaaps debuutalbum.

Ongetwijfeld komt het nummer nu nog als single uit, wie weet scoort Jaap dan nu zijn eerste hit na de cover Don’t Stop Believin’.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>