The Voice-stoelen gaan ook draaien bij Battles

De publiciteitscampagne voor het nieuwe seizoen van The Voice of Holland loopt gesmeerd. De officiële persconferentie waarbij alle details over het derde seizoen bekend worden moet nog plaatsvinden, maar stukje bij beetje lekken al wat details uit.

Erland Galjaard, programmadirecteur van RTL Nederland, heeft een aantal interviews gegeven. Zo zegt bij tegen het AD dat hij tijdens zijn vakantie op Ibiza een sms’je kreeg van John de Mol. ‘Dit is het beste programma wat ik ooit heb gemaakt’, stond erin.

Galjaard is verbaasd over de hoeveelheid talent in het nieuwe seizoen van The Voice, en de interactie tussen Trijntje Oosterhuis en de huidige juryleden Marco Borsato, Nick & Simon en Roel van Velzen. ‘De coaches zijn duidelijk gegroeid’, zegt hij.

De draaiende stoelen zullen na de audities ook een rol gaan spelen in The Battles. ‘Als we tijdens de battles twijfelen krijgen we advies van onze hulpcoaches’, aldus Marco Borsato. Wat er tijdens de liveshows verandert is vooralsnog een groot geheim.

Spoiler: drie talenten uit aflevering 1 The Voice (video’s)

Seizoen 3 van The Voice of Holland begint vrijdag op RTL4 met de eerste blind auditions.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “The Voice-stoelen gaan ook draaien bij Battles

  1. Pingback: Nieuwe onderdelen in Battles The Voice of Holland (video) | NLpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>