The Voice of Holland komt met interactieve karaoke-versie

Succes van populaire talentenshow verder uitgemolken met meezingversie

Het gaat goed met The Voice of Holland. De kijkcijfers van het derde seizoen zijn nog steeds buitengewoon hoog. Niet zo gek dus dat RTL en Talpa meerdere programma’s willen koppelen aan dat succes. Eerdere pogingen daartoe met een real-life soap trokken veel minder kijkers. Nu gaan ze het proberen met een karaoke-show.

In de eerste aflevering ziet de kijker/zanger thuis alles wat talenten in de blind auditions ook zien: een enthousiast publiek en de omgedraaide stoelen van de coaches.

Tv-kijkers kunnen met behulp van een app auditie doen vanuit hun eigen huiskamer. Meezingen, filmpje uploaden, klaar. Of er op deze manier veel nieuw talent ontdekt zal worden betwijfel ik, maar er zullen allicht mensen zijn die dit leuk vinden.

In de eerste vier afleveringen kan ook meegezongen worden met optredens uit de eerdere seizoenen. Als de liveshows van het huidige seizoen van start gaan kan er op zondag meegezongen worden met optredens van de vrijdag.

The Voice of Holland Singing Sunday wordt niet op primetime maar op zondagmiddag uitgezonden. De presentatie is in handen van Winston Gerschtanowitz.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “The Voice of Holland komt met interactieve karaoke-versie

  1. Nico

    Karaoke wedstrijd? Door deze blog op het idee gekomen?

      /   Reply  / 
  2. Ronald

    The Voice BV op volle toeren.
    Ka-ching!

      /   Reply  / 
  3. inge

    gadver, vind The Voice te gek, maar dit hoef ik niet te zien

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>