#TVOH Sandra van Nieuwland opnieuw op 1 in iTunes

Na een platina award voor de single More scoort Sandra nu ook met Keep Your Head Up • Nederland ligt aan de voeten van La Nieuwland • De overwinning in het derde seizoen van The Voice lijkt haar niet meer te kunnen ontgaan

Sandra van Nieuwland is het gesprek van de dag. Na haar indrukwekkende uitvoering van Keep Your Head Up van Ben Howard, vrijdagavond in de tweede liveshow van The Voice of Holland, schoot ze als een speer naar de top van de iTunes Download Top 100.

Op dit moment staat Sandra weer op 1 met More en op 2 en 3 met Keep Your Head Up. Dat komt omdat er twee verschillende download links van hetzelfde nummer op iTunes beschikbaar zijn: de single-versie en de single als onderdeel van het TVOH-album van Liveshow 2. Als we die twee bij elkaar optellen dan staat Keep Your Head Up stevig op 1.

Sandra van Nieuwland laat hiermee iedereen en alles ver achter zich. Niet alleen haar concurrenten in The Voice of Holland, maar ook internationale topacts als Adele, Robbie Williams en de Gangnam-hype van Psy. En dat met een aanzienlijke afstand.

Andere deelnemers uit de tweede liveshow die de chart halen zijn Barbara Straathof en Floortje Smit. Daarnaast zien we een opleving van enkele eerdere TVOH-singles. Marjet van den Brand en Leona Philippo blijven ook scoren.

Maar er is een afgetekend verschil met de downloadcijfers die we bij Sandra van Nieuwland zien. Vrijdagavond ontving ze, in de liveshow, ook al een platina award voor haar auditiesingle More. Een unicum. Nog nooit scoorde een deelnemer aan een talentenshow zo vroeg in de competitie zo’n grote hit. Dat kunnen er dus nu twee worden.

Betekent dit dat Sandra van Nieuwland The Voice of Holland 2012 gaat winnen?
Als er geen gigantisch doorbraakmoment van een andere kandidaat komt, dan wint Sandra dit seizoen van The Voice. Na de tweede liveshow is de afstand tussen haar en alle andere deelnemers heel groot geworden. Voor hen geldt: Sandra is the one to beat!

Sandra’s optreden terugkijken kan hier op thevoiceofholland.com

facebook share facebook share

75 Reacties // Reageer

75 thoughts on “#TVOH Sandra van Nieuwland opnieuw op 1 in iTunes

  1. Peterke!

    Ik hoop echt dat Sandra de finale haalt hoor, maar het zal gaan tussen haar & Leona. En wie het dan wordt durf ik niet te zeggen.

      /   Reply  / 
  2. Benjamin040

    Veel geschreeuw. Bijna voelde je de behoefte om te zeggen dat zingen niet alleen gaat om je stem te laten horen met een hoop geschreeuw de langste adem de hoogste stem. Maar volgens mij moet je de mensen raken met je stem en gevoel. En of iemand nou hoog of laag in de chat staat wil niks zeggen. Een leuk gezichtje sexy gekleed en veel vriendjes op twitter zegt ook genoeg. Als je nou internationaal veel reacties krijgt. Heeee dan heb je waarschijnlijk goud in handen

      /   Reply  / 
  3. Pingback: The Voice of Holland-singles knallen iTunes chart in | NLpop

  4. Pingback: #TVOH Sandra van Nieuwland nu al op 1 in iTunes | NLpop

  5. Desiree

    SUPER SUPER mooi zeg!
    Trijntje is hierbij helemaal niks.
    Deze vrouw wordt de zangeres van Nederland.

      /   Reply  / 
  6. Denn

    Het zal in team Trijntje indd tussen Leona en Sandra gaan.

    Maar algemeen is denk de strijd tussen Sandra en Floortje.

      /   Reply  / 
  7. Peterke!

    Op Wikipedia wordt trouwens alles keurig netjes bijgehouden hoe en wat met de punten. Als je naar die score kijkt zou Leona de finale gaan halen. Zij kreeg net als Sandra natuurlijk 4x een 10, maar kreeg ook nog eens 70.4% van de stemmen. Sandra kreeg 53.7%. Leona heeft weliswaar geen Platina behaald met haar auditienummer.

      /   Reply  / 
    1. Denn

      Alles kan indd natuurlijk anders lopen. Charly was publiekslieveling en vloog er in de halvefinale eruit. Dat zelfde gold toen voor Hind met Idols en Floortje van Raffaeala.

      Maar toch zie ik Sandra niet als favorietenrol zoals Charly vorig jaar, ondanks ze platina met More heeft. Ik denk toch dat er meer favorieten en variatie in het programma zit..?

        /   Reply  / 
      1. Peterke!

        Hind zou ik niet weten. Idols3 was de eerste talentenjacht die ik echt vanaf het begin gekeken heb. Er zijn dit jaar idd veel goeie en aangezien ze ook een beetje opgesplitst zijn wordt de finale alleen maar spannender. Alleen jammer van het team van Nick & Simon. Dat team vind ik vrij zwak. Daar had ik toch liever Leona of Sandra zien zitten dan. Die twee verdienen wat mij betreft echt een finaleplek.

          /   Reply  / 
        1. Denn

          Hind werd al vanaf het begin tot winnaar geroepen, maar in de halve finale ging Jim Bakkum door en bleef Hind achter.

            /   Reply  / 
  8. Ivar

    Sandra gaat zeker winnen. Kan niet anders.
    Ze heeft meer dan een mooie stem.

      /   Reply  / 
  9. Ronald

    t Is toch totaal ongeloofwaardig om mensen 4 keer een 10 te geven bij een zangwedstrijdje? Echt overdreven ophemelen om dadelijk keihard te laten vallen. Totaal maar dan ook totaal niet objectief.

      /   Reply  / 
    1. Johan van de Velde

      Een mening (zelfs een ‘rapportcijfer’) is per definitie niet objectief.

        /   Reply  / 
      1. Ronald

        Precies.
        Pas als ze zich kan bewijzen zonder de hele mallemolen van The Voice en het overdreven ophemelen dan kan ze geloofwaardig worden. Nu is het allen maar een marketingprodukt die Sandra.

          /   Reply  / 
        1. Denn

          Ik denk dat Sandra zich niet hoef te bewijzen, dat heeft ze allang gedaan. De hype kan ook gerust meewerken. Dat hebben andere talenten ook bewezen (Jamai,Jim Bakkum, Ben Saunders, Hind, Lisa en Waylon). Misschien welliswaar geen carriere als iemand zoals Anouk of Kane. Maar deze namen zijn nog steeds actief in de muziek en hebben mooie aanbiedingen en dat te danken aan die programma’s.

          En als we internationaal gaan kijken hebben namen als Kelly Clarkson, Olly Murs en One Direction te danken waar zij nu staan

            /   Reply  / 
          1. Ronald

            Nou wat zijn die namen nog actief in de muziek zeg. Jim presenteert een showroddelrubriekje en zit na het einde van Wicked zonder werk, want ik had begrepen dat hij zich volledig op het presenteren gaat richten waardoor zijn muziekcarrière in de ijskast gaat. Hind. Niks meer van vernomen…Lisa, alleen maar praatjes over een tweede album… Ben Saunders’ carrière: tanende. Die werkt over een paar jaar weer als tattooeerder. Iris Kroes? Geen succes gebleken.
            Sandra heeft zich vooral bewezen als coverzangeresje bij een marketingcircus als The Voice. Zonder The Voice moet ik het nog maar zien. Wordt gewoon een enkeltje vergetelheid.
            Waylon. Ja die gaat goed. Dat is dan ook echt de uitzondering van 10 jaar talentenjachten.

              /  
          2. Ronald

            Je begrijpt dat Sandra zich na The Voice juist extra moet gaan bewijzen toch Denn?
            Het zangeresje van de 4 10-en in The Voice.
            Dat zijn torenhoge verwachtingen welke ze nooit kan waarmaken natuurlijk. Uiteindelijk steunen jullie haar niet, maar zorgen voor haar snelle vrije val. Iemand zo overdreven ophemelen is niemand bij gebaat.

              /  
          3. Denn

            Okee zo denk jij erover, ik denk daar anders over.

              /  
          4. Ronald

            Je zal zien. Ze gaat hard vallen.
            Net als al die andere ophypte en opgedrongen John de Mol talentjes.
            Gehypt bij The Voice maar uiteindelijk allemaal niet geslaagd als artiest.

              /  
          5. Denn

            okee.. Ik denk daar anders over

              /  
  10. Ronald

    Overigens. Eigenlijk is het gewoon zielig voor Sandra.
    Daar worden nu torenhoge verwachtingen van verwacht die ze never nooit niet kan waarmaken natuurlijk, ze zal dus extra diep vallen als de Voice hype dadelijk niet meer werkt voor haar…

      /   Reply  / 
    1. Joost

      Tjee Ronald. Wat een ongelofelijke negativiteit spreidt jij hier ten toon. Er zit een knop op je tv? Wat wil je in godsnaam bereiken met het opdringen van je mening aan anderen?
      Zoek iets waar je van geniet en schrijf daar eens een stukje over. Wedden dat je je dan ook beter voelt? :-) Succes!

        /   Reply  / 
  11. Ronald

    Mooie uitspraak waar ik het volledig mee eens ben.
    En niet omdat het een van mijn favoriete zangers is.

    I don’t understand these kids auditioning for X-Factor claiming they “Just wanna make music”.

    Cut the crap!

    Let me introduce you to the kid teaching himself how to play guitar….. The busker in the train station….. The guys and girls recording their own demos and playing the small venues….. The unpublished songwriter with countless books foll of lyrics….. The people who just want to be heard, who want to express themselves, their creativity and their artistic worth.

    They are the ones who just want to make music! They are the real artists!

    Anybody auditions for X-Factor it’s because they want to be famous! Period! Otherwise they’d already be out there “making music”

    Bruce Dickinson (Iron Maiden)

      /   Reply  / 
    1. Johan van de Velde

      Point taken.
      Maar TVOH en andere talentenshows als muziek beschouwen is ‘missing the point’. Het is entertainment.

        /   Reply  / 
      1. Ronald

        Ja dat is waar.
        Maar ik vind dat Bruce Dickinson wel de spijker op de kop slaat hier. Wat jij?
        Nu is het wachten op de reactie. En wie is Bruce Dickinson dan wel?
        Wie gaat hem plaatsen?

          /   Reply  / 
    2. Kamper

      Ik denk dat je dit soort spelprogrammaas die bestaan bij de gratie van sms’end klapvee te serieus neemt Ronald.

      Feit 1: Van het gros van de deelnemers zal nooit meer wat worden vernomen, ook niet van de winnaars.
      Feit 2: Een kleine 3 miljoen mensen kijkt. 14 miljoen mensen kijken dus NIET (= 83 %).
      Feit 3: Het verband tussen deze ”stemtest” en ”muziekindustrie” is erg klein
      Feit 4: De youtube-klik cijfers van Sandra zijn bepaald niet denderend. Ondanks alle tv promotie rankt ze de afgelopen maand pas rond de 60e plaats met 279.000 views in 39 dagen. Niels Littooij haalde in dezelfde periode bv 1.130.000 kliks op. Blijkbaar is orginaliteit toch een factor.

        /   Reply  / 
      1. Ronald

        Orginaliteit is zeker een factor.
        Enne Kamper. 20.000 voor een platina single. Stelt ook niks meer voor dus. dat is ongeveer het aantal inwoners van de wijk waar ik woon.
        Het is in de loop van de jaren echt compleet gedevalueerd. Aantal jaren geleden was dit nog niet eens goud en had Sandra bij lange na niet platina gehaald. Maar ja onderdeel van de marketing he. Platina bij 20.000 stuks, lijkt het nog wat.
        Veel belangrijker is een duurzame carrière, daar zal deze Sandra keihard, echt keihard voor moeten gaan. Zeker nu ze het meisje van de vier 10-en in een spelprogramma is. Dat wordt heel lastig.

          /   Reply  / 
      2. Denn

        Het gaat ook om de Itunes top 100, dat is pas belangrijk hoe succesvol een artiest is. De rage omtrent videoclips is allang uit het tijdperk verdwenen.

          /   Reply  / 
  12. Ronald

    Hahaha Itunes is een wassen neus, Denn…
    Er is software te koop dat je het aantal downloads kan beinvloeden met zgn spookaccounts.
    Dat Sandra op 1 staat in I tunes stelt niks voor.
    Kijken wat het in de reguliere hitlijst gaat doen (Top 40)
    In die lijst zie je of een hit gedragen wordt in alle aspecten.
    Nu heeft Sandra alleen een downloadhit…

      /   Reply  / 
    1. Denn

      er valt niet met jou te communiceren. Fijne middag nog.

        /   Reply  / 
      1. Ronald

        Er valt prima met mij te communiceren. Jij wil alleenniet de kritische dingen begrijpen als het over The Voice gaat. Dat is jouw probleem. Elke vorm van realisme verloren.

          /   Reply  / 
        1. Ronald

          Trouwens, nu wel overduidelijk dat Denn inge is. Die reageert precies zo als ze een discussie dreigt te verliezen…

            /   Reply  / 
          1. Jelle

            Sandra stond ook in jouw favo hitlijstje de Top 40!

              /  
          2. Jelle

            Sorry, staat! Ze staat al weken in de Top 40 met More!

              /  
          3. Ronald

            Ja dat is hoe je het wendt of keert een hit ja.
            Wil nog niet zeggen dat ze het helemaal genaakt heeft, ze kan nog steeds een eendagsvlieg worden.

              /  
          4. Jelle

            Maar liefst 11 weken! Hoogste positie nummer 3 in de Top 40! haha NICE!

              /  
          5. Ronald

            Ja, en? Wat is je punt?

              /  
          6. Ronald

            Van de honderden singles die van The Voice gedropt worden eens een keer 1 die doorstoot naar de Top 40. Knap hoor.
            Nu moet ze dat succesje zien te consolideren. Maar ik zie Sandra na The Voice geen hitmachine worden…

              /  
          7. Jelle

            En laten we vooral de notering in de TOP40 van Sharon Doorson niet vergeten! Op eigen kracht.. Zonder hype of zonder Will I am haha VERY NICE!

              /  
          8. Ronald

            op eigen kracht ja. Dus heeft niks met The Voice te maken. Echter, waarschijnlijk ook een gelukstreffer. Ze zit nu eenmaal in een genre met deze single wat populair is en niet onderscheidend.

              /  
          9. Jelle

            Jaja zo heb je altijd weer wat.. Geef nou gewoon toe dat het een prima prestatie is.

              /  
          10. Ronald

            Prima prestatie is iets te overdreven Jelle.
            Alleen maar meegaan met een hippe sound. Laat haar eerst maar met succesvolle vervolgsingles komen.
            Tot nu toe een gelukstreffer, niks meer, niks minder.
            Als je had gezegd dat Katy Perry of Rihanna dat liedje had gezongen had ik het ook geloofd…

              /  
          11. Ronald

            Geef jij nou maar eens toe dat The Voice niet het platform is voor duurzame carrières. Alleen leuk voor mensen die even beroemd willen en even mee willen draaien in de showbiz. (Wat Bruce Dickinson ook zegt dus). Het overdreven ophemelen van Sandra zorgt er later alleen maar voor dat ze keihard zal vallen. Ze zal niet de laatste zijn van mensen uit talentenshows, eerder de zoveelste die dadelijk keihard moet knokken voor haar plekkie tussen al die 100-en zgn. taleneten van de laatste jaren.

              /  
        2. Johan van de Velde

          “Als je had gezegd dat Katy Perry of Rihanna dat liedje had gezongen had ik het ook geloofd…”
          Nou nee, dan had ‘t veel beter geklonken… haha. Grapje. Vind het best ‘n aardig hitje. Heb ik altijd al gezegd, overigens.

            /   Reply  / 
          1. Ronald

            Beter? Rihanna en vooral Katy Perry moeten het hebben van autotune.
            Net als Sharon Doorson overigens. En je weet, autotune is een hulpmiddeltje om iets wat eigenlijk niet klinkt een beetje hoorbaarder te maken.

              /  
  13. Brt.

    Wat een negativiteit hier! (Niet de schrijver van dit artikel, maar de commentaren). Sandra is heel eigen & puur, en hopelijk ontwikkelt ze een mooie carrière, ik gun het haar van harte.

      /   Reply  / 
    1. Ronald

      Hoop er niet teveel op. Sandra wordt nu alleen maar gehypt door het programma en scoort daardoor dus. Als dadelijk de hype rond The Voice over is zullen we zien of ze zich staande houdt. Denk het niet.
      Maar ja, vast nog vele talentenjachten die dan komen gaan waar ze dan wederom aan mee kan doen…

        /   Reply  / 
      1. Marcus Lucas Auteur

        Ronald, je schrijft iedere week hetzelfde. Vraag je je weleens af of mensen dat allemaal niet al lang weten, die kritiek kennen, en het desondanks gewoon leuk vinden om The Voice te kijken en die singles te downloaden als ze het liedje leuk vinden. Het is een wedstrijd, een spel. Eigenlijk net zoiets als bij voetbal. Daar zijn mensen ook nooit over uitgesproken en spelen positieve en negatieve effecten van de hele industrie een rol. Mensen die The Voice leuk vinden zijn niet dom. Je hebt recht op je eigen mening en mag reageren zolang het binnen de huisregels past, maar mensen vinden je erg negatief, en je valt soms wel heel erg in herhaling. Dat kan toch ook een tandje minder? Gewoon iets relaxter. Veel van de kritiek is bekend, en mensen die de show graag volgen hebben er geen boodschap aan. Die vinden het gewoon leuk. Dat kan en mag toch wel?

          /   Reply  / 
        1. Geesje

          Ja en het lachwekkende is dat hij vind dat iedereen te serieus een entertainment programma zit te kijken wat het woord al zegt, terwijl meneer zelf al 10 jaar wekelijks probeert iedereen op andere gedachten te brengen. Ben blij dat jij Marcus het ook ziet.
          Nu ik ben er weer van weg, blijf wel lezen maar reageren niet meer!
          Iedereen volgende week veel plezier met show 3.

            /   Reply  / 
        2. Nico

          De mening van Ronald stel ik zeer op prijs.
          Zelf wil ik niet kijken.
          Als er iemand doorbreekt krijg ik het (als het goed is) vanzelf te horen en sta ik er objectief en onbevangen tegenover.
          Het blijkt echter dat het vaak klopt wat Ronald zegt.

            /   Reply  / 
          1. Kamper

            Daar kan ik me redelijk naadloos bij aansluiten. Ik zit ook bij degenen die niet kijken (op wat snippets op yt na), niet omdat dat vrkeerd is of zo, maar gewoon omdat deze vorm van entertainment mij niet boeit. Ik houd liever muziekstatistieken bij en dan kom je heel af en toe iemand tegen uit dit soort shows. Vaak voortijdige afvallers trouwens. En dat vind ik dan wel weer interessant.

              /  
          2. Nico

            Keep up the good work, Kamper.

              /  
      2. Ronald

        Ik doe hier precies hetzelfde als die shows, Marcus.
        Die vallen ook altijd in herhaling met altijd hetzelfde.
        Complete volksstammen gek maken met telkens andere ‘artiesten’ en uiteindelijk niks krijgen. Ik zie niet in waarom ik daar niks van mag blijven zeggen. Daarbij houd ik er niet van om artiesten opgedrongen te krijgen omdat ze het meest hun best gedaan in een show waar ze anderen nadoen.

          /   Reply  / 
        1. Bart

          Maar waarom altijd reageren op iets waar je helemaal niks mee hebt???? Ik ga toch ook niet op blogs reageren waar ik niks aan vind??

            /   Reply  / 
          1. Ronald

            Omdat ik me mateloos irriteer aan die opdringerigheid. Prima als je het wil kijken en je wilt laten afschepen met een horde aan eendagsvliegjes, je doet je best maar,maar val mij er niet mee lastig. Helaas gaat het ontlopen wat lastig want je hoeft maar iets van media aan te zetten en het is The Voice wat de klok slaat. Zit je een goede film te kijken of een documentaire op de CO, geheid dat het velen malen voorbij komt. Kijk naar The Voice dit kijk naar The Voice dat. Heeeeeeeel irritant. En ik ben zeker niet de enige. t Is een beetje die tendens die in dit land leeft over dit soort shows, er komt steeds meer afkeer tegen.
            Met het verschil dat ik het hier plaats. Gelukkig heb ik nou zo’n digitale box waarmee ik het een beetje kan ontlopen.

              /  
          2. Ronald

            Enne Bart, dan had ik het nog niet eens over de (misplaatste) arrogantie die ze zich na het winnen van zo’n show menen aan te meten. Mijn nummer dit, mijn nummer dat. Nee, t Is hun nummer niet, t is een cover. Was dat nooit geschreven dan had nooit iemand van je gehoord denk ik dan. En bij zulke shows komt altijd een woord bij me op: Misleiding.

              /  
          3. Jelle

            En toch blijft het irritant dat je hier steeds in de herhaling valt Ronald! Zo vind ik bijvoorbeeld voetbal niks aan. Dan ga ik toch ook niet op een voetbal blog zeiken over hoe arrogant de spelers wel niet zijn.. en hoe vaak voetbal wel niet op tv is.. Je mag best je menig geven, maar elke keer in de herhaling vallen is heel vervelend! Dat zou best eens anders kunnen.

              /  
        2. Johan van de Velde

          “Ik doe hier precies hetzelfde als die shows, Marcus.”
          Two wrongs don’t make a right.
          :D

            /   Reply  / 
  14. Music

    Wat is nou eigenlijk een ster. Nederland heeft geen sterren…

    Je bent pas een ster als meer dan één landen jou muziek, kwaliteit, persoonlijkheid etc kennen. Dan ben je een ster. Anouk is geen ster, Alain Clark is geen ster. Het zijn Nederlandse sterren niets meer niets minder.

    Caro Emerald is ook geen ster, die moet zich ook nog maar gaan bewijzen met haar tweede album wat nu onderhand wel rete lang duurt!

      /   Reply  / 
    1. Arjan Hensens

      Nederland heeft één artiest met internationale allure dat is Anouk.
      Ik vind Anouk echt een typische ster…

        /   Reply  / 
      1. Kamper

        Daar moet ik dus heel hard om lachen.
        Want dat blijkt uit? Omdat ze wereldberoemd in Nederland was? Gewoon een blonde mevrouw op leeftijd, volgens mij.

          /   Reply  / 
        1. Ronald

          Caro zit in de jazzhoek, Kamper. Dat is muziek die je niet zomaar even op een CD plempt. Misschien raar, maar er zijn nog mensen die serieus musiceren.

            /   Reply  / 
          1. Ronald

            Excuses, Kamper. Dat was bedoeld voor Music.

              /  
        2. Arjan Hensens

          Doe je huiswerk beter…

            /   Reply  / 
    2. Ron

      Ik denk dat de Golden Earring dan nog steeds sterren zijn. Of in ieder geval zijn geweest.

        /   Reply  / 
      1. Ronald

        De internationale Nederlandse sterren van dit moment zijn Within Temptation en soortgelijke bands en DJ’s als Van Buuren, Tiesto, Afrojack en Ferry Corsten. Dat zijn de acts die de wereld over reizen. Ook Caro Emerald, die in verschillende landen ook haar CD goed verkoopt.

          /   Reply  / 
  15. Arjan Hensens

    Nadeel van de zijze waarop deze competitie is ingericht dat populaire coaches de beste artiesten hebben. Dan kom je gelijk bij het probleem dat de populairste en beste artiesten in het groepje van Trijntje zitten namelijk Leona en Sandra. Dat betekent dat éen van beide nooit in de finale terecht kan komen. Het vervelende is dat in andere groepjes talent blijft van een veel lager niveau. Dat heb je bij Xfactor bijv niet. Erg frustrerend….

      /   Reply  / 
    1. Johan van de Velde

      Denk niet dat we van Leona al teveel hoeven te verwachten na TVOH.
      Ze is een prima zangeres, maar zal toch weer vrij snel koortjes voor andere artiesten gaan doen.
      Niks mis mee natuurlijk, want achtergrondzangeres is wel degelijk ook een vak.
      Wat me opvalt dat, voor zover ik hier gezien heb, niemand het over Barbara (achternaam?) heeft. Vind haar best goed. Zingt niet geforceerd, zoals de meeste andere kandidaten, maar mooi natuurlijk en gemakkelijk.
      Okee, ze is misschien niet ‘s land’s schoonste (maar goed, dat is Sandra ook niet), maar het gaat toch om ‘The Voice’?

        /   Reply  / 
  16. Geesje

    Oke 1 reactie
    Barbara Straathof mijn favoriet!

      /   Reply  / 
  17. Peterke!

    “Keep Your Head Up” van Sandra komt deze week binnen op #16 in de Nederlandse Top 40. “More” zakt in de twaalfde week 1 plaats. Wat de Top40 betreft is Sandra in ieder geval al geen eendagsvlieg. Hopen dat dat ook niet gaat gebeuren.

      /   Reply  / 
    1. Jelle

      Volgens “je weet wel wie” komt dat door de hype van het programma. Wat natuurlijk ook zo is, maar toch een prachtige prestatie voor iemand die al een tijdje bezig is in de business. Moeten we trouwens al gaan twijfelen aan de geloofwaardigheid van de Nederlandse Top 40? Haha!

        /   Reply  / 
      1. Peterke!

        Zelfs als Sandra na haar The Voice avontuur 7 #1 hits zou scoren zou Ronald blijven klagen hoor. Dan zal er gezegd worden… ‘eens kijken of ze het kan volhouden’, ‘gelukstreffers’, ‘binnenkort weer vergeten’ enz enz enz. Mij boeit het niet. Het gaat mij uiteindelijk om de muziek en ik geniet van die van Sandra.

          /   Reply  / 
        1. Ronald

          Eerlijk is eerlijk, dat zijn twee hits ja. Maar ik durf inderdaad te betwijfelen of ze na de The Voice nog zal scoren in de Top 40.
          Want wees eerlijk dit is alle te danken aan de hype van The Voice, dat zullen jullie toch niet ontkennen, Peterke en Jelle.
          Er zijn altijd uitzonderingen, misschien is Sandra er (eindelijk) 1 van…

            /   Reply  / 
  18. Inge

    De versie van Lisa Lois met Euphoria begint ook aardig te stijgen. Kippenvel!

      /   Reply  / 
  19. Marcus Lucas Auteur

    Zo mensen! Dit is m’n meest gelezen stukje ooit.. sinds ik eind april NLpop heb overgenomen. Sandra is een uitzonderlijk veel gezocht onderwerp deze week.

      /   Reply  / 
    1. Bart

      The Voice blijft Nederland bezig houden!

        /   Reply  / 
  20. Cor

    Gefeliciteerd Sandra en nog Gelukkig Nieuwjaar
    Je bent voor mij een kanjer het ene na het andere nummer vindt ik geweldig gezongen!,wat een eigen geluid, en manier om te zingen!

    En dat kan ik niet zeggen van een Andere Zangeressen!
    Dat wou ik maar even kwijt Haha!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>