POLL: De acht halve finalisten in The Voice of Holland-3

Uitgeschakeld na kwartfinale: Marjet, Salóme, Tessa en Anja

Seizoen 3 van The Voice of Holland loopt ten einde. Er zijn nog acht talenten over. Floortje Smit, Eyelar Mirzazadeh, Sandra van Nieuwland, Leona Philippo, Ivar Oosterloo, Barbara Straathof, Maame Joses en Johannes Rypma treden vrijdag aan in de halve finale.

Wie zijn onze favorieten?

(Je kan in deze poll op meerdere talenten stemmen door meerdere vakjes aan te vinken)

Favoriet(en) halve finale TVOH-3?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

37 Reacties // Reageer

37 thoughts on “POLL: De acht halve finalisten in The Voice of Holland-3

 1. Pingback: #TVOH Salóme, Eyelar, Anja en Tessa in gevarenzone | NLpop

 2. vinn

  Ik vind het lastig hoor voor de finale. Sandra en Leona is een lastige keus, ik kan mij trouwens niet voorstellen dat Leona echt meer stemmen krijgt aangezien Sandra op 1,2 en 3 staat.
  Ik kan ook moeilijk kiezen tussen Eyelar en Floortje vind ze beide zo goed! Van Nick & Simon zou Maame echt door moeten al ben ik bang dat die fries door gaat.

    /   Reply  / 
  1. Arjan Hensens

   Niet voorstellen??? Dat heb je gisteren toch wel gezien?

     /   Reply  / 
 3. Pingback: #TVOH Sandra van Nieuwland bezet de Top 4 in iTunes | NLpop

 4. Isaac

  Hoop niet dat Friesland komende weken stemt, want zo meteen wint Johannes nog.. Net al Iris Kroes vorig jaar :(

    /   Reply  / 
 5. Bart

  Dat mensen echt denken dat alleen Friesland op Johannes stemt!
  Neeeeeee, heel Nederland doet dat! Want het is een sympathieke jongen. Lekker nuchter en daar stemt NEDERLAND voor. Hij heeft wel mazzel dat hij in het team van Nick en Simon zit. Want Salome was natuurlijk niet om aan te horen. Leuk koppie maar zingen kan ze niet. Dan luister ik echt liever naar Johannes.

    /   Reply  / 
  1. Johan van de Velde

   Salome, ja leuk koppie, maar vooral ‘n boos koppie, gisteravond. :D

     /   Reply  / 
   1. Inge

    zeker een boos koppie!

      /   Reply  / 
   2. Bart

    ha,ha, inderdaad Johan. Ze liet zich wel heel erg kennen. Maar ja hoe moet je je gedragen in een liveshow waarbij je tegenstander 85% krijgt en jij slecht 5 of 6%. Het was ook wel wat sneu. Maar serieus, ik luister liever naar Johannes dan naar Salome.

      /   Reply  / 
  2. Isaac

   Wedden dat de stemmers voor een groot deel uit Friesland komen?

     /   Reply  / 
   1. Bart

    Tuurlijk komen er veel stemmen vanuit Friesland. Maar ik denk dat veel mensen en zeker ook van buiten Friesland hem leuk vinden. De stemmen van het publiek gaan vaak naar de meest nuchtere personen. Tja, zo werkt het meestal in een talentenjacht.

      /   Reply  / 
  3. job

   Hoe ver kan je zakken door op die fries te stemmen. Dan kun je dit programma niet meer serieus nemen. Wordt tijd dat ze een ander stemsysteem bedenken, of de jury toch het laatste oordeel laten maken. In andere genres laten zingen bijvoorbeeld, dan bakt die fries er totaal geen Johannes meer van

     /   Reply  / 
   1. Isaac

    Ander stemsysteem zou ik ook graag zien. Vorig jaar liep ook zo raar met Paul Turner in de finale en Iris Kroes als winnares..

      /   Reply  / 
 6. Arjan Hensens

  Ik ben bang dat Johannes gaat winnen. Ik weet het wel zeker…

    /   Reply  / 
  1. Johan van de Velde

   Ok, das mooi. Als jij het zeker weet, hoeven we niet meer te kijken.
   :D

     /   Reply  / 
 7. Nick

  Eyelar moet naar de finale is veel beter als die overdreven floortje

    /   Reply  / 
  1. charly

   Ja vind ik ook, Floortje heeft haar kans al gehad…..

     /   Reply  / 
 8. Marcus Lucas Auteur

  Dat zou inderdaad maar zo kunnen. Ik merk dat Johannes een hype is geworden. Mensen die kritisch zijn op TVOH supporten hem ook. Op Twitter schreef iemand: “als hij volgende week alleen een scheet voor de microfoon laat, dan krijgt hij helemaal mijn stem”. Als het in de finale Sandra vs Johannes wordt, dan komen daar nog meer stemmen bij van mensen die een andere favoriet hadden, en dan meegaan in de Johannes-hype.

    /   Reply  / 
 9. Amanaemonesia

  Ik mis Ronald een beetje dit weekend in de discussie , haha.

    /   Reply  / 
  1. Nico

   Ik mis Ronald’s opinie ook. Hij zal toch niet geblockt worden?

     /   Reply  / 
   1. Isaac

    Lekker rustig! haha

      /   Reply  / 
    1. Denn

     vooral de beer wakker maken…

       /   Reply  / 
   2. Ronald

    Nee hoor Nico, ben er nog. Heb het deze weken alleen erg druk met her en der mensen en kinderen entertainen.

      /   Reply  / 
    1. Nico

     Gelukkig maar.

       /   Reply  / 
 10. manfred

  Johannes was niet zo slecht ! Beetje kinderachtig van Trijntje en Marco met hun onvoldoendes .
  Hij maakt serieus kans op tittel .

    /   Reply  / 
 11. vinn

  Mensen vergeet niet dat het niks betekend dat meer dan 85% van de stemmen kreeg, dit was in het zwakke team van Nick & Simon. We weten niet hoeveel mensen daarin stemmen maar ik denk zomaar dat als Leona zo’n 30% krijgt in team Trijntje dat meer totaal stemmen zijn dan Johannes. Ik denk zelfs dat Johannes alsnog op Maame na de minste stemenne krijgt.

    /   Reply  / 
  1. Denn

   ik hoop het. Johannes is geen slechte zanger, maar finale waardig? Nee dan heb ik liever Maame

     /   Reply  / 
 12. PigBag

  Ik denk dat er pas 1 zeker van de finale is en dat is Johannes. Zijn populariteit is de afgelopen weken explosief gestegen en ik denk dat ie in de finale wel zou kunnen verrassen. Vorig seizoen won ook al ‘n underdog uit Friesland.
  Verder denk ik dat ook Barbara wel favoriet is om de finale te halen. Ondanks dat ze (naar mijn mening) geen uitstraling heeft, niet kan performen en alleen maar ballads zingt (waarschijnlijk omdat ze up-tempo niet aan kan) is ze behoorlijk populair.
  In ‘t team van VanVelzen wordt ‘t nog spannend maar ik denk dat Eyelar wel de finale haalt. Floortje was lang de favoriet maar dat is ze al ‘n tijdje net meer. Haar populariteit is dalende en iedere week krijgt ze minder stemmen. Afgelopen week is gebeurd wat al ‘n paar weken in de lucht hing: Eyelar is Floortje voorbij. Terecht.
  En Sandra vs. Leona? Dat wordt ‘n thriller. Ondanks dat Sandra al wat records heeft verbroken had Leona de afgelopen 2 weken meer stemmen. Persoonlijk begrijp ik dat wel. Leona is toch als artiest ‘n stuk completer dan Sandra. Het enige wat Sandra echt in haar voordeel heeft is haar herkenbaarder stem-geluid.
  Spannend wordt ‘t de komende 2 weken nog wel maar ik kan niet zeggen dat ik bijzonder onder de indruk ben van ‘t niveau. Ik denk niet dat er iemand bij zit waar we over 5 jaar nog veel van zullen horen. Ik blijf er bij: het is het allemaal toch net niet.

    /   Reply  / 
 13. Ronald

  Ik denk niet dat er iemand bij zit waar we over 5 jaar nog veel van zullen horen. Ik blijf er bij: het is het allemaal toch net niet.

  Ik weet het wel zeker, PigBag.

    /   Reply  / 
 14. Marcus Lucas Auteur

  Leona Philippo, sowieso. Zij werkt al lang als professional in de business. Overigens trad Sandra van Nieuwland ook al op in een jazz-combo. Je kan filmpjes van haar zien op Youtube. Ronald, jouw kritiek op talentenshows is bekend, maar The Voice is toch iets anders dan X Factor en vroeger Idols. Ze werken ook met scouts. Mensen die al professioneel bezig zijn in de muziek worden door de productie uitgenodigd om auditie te doen. Dat is denk ik ook gebeurd bij Leona, en waarschijnlijk ook bij Sandra.

    /   Reply  / 
 15. nick

  eyelar is echt stukken beter als floortje. dus iedereen sms eyelar naar 3131

    /   Reply  / 
  1. Johan van de Velde

   Hmmm, zijn allebei niet echt bijzonder, hoor.
   (Nick, het is beter DAN…)

     /   Reply  / 
   1. nick

    eyelar is beter dan floortje dus sms eyelar naar 3131

      /   Reply  / 
    1. Johan van de Velde

     :)

       /   Reply  / 
     1. Peterke!

      Ja daag met Eyelar! Sms Floortje naar 3131! :)

        /  
     2. nick

      ja daag with floortje! Sms Eyelar naar 3131

        /  
     3. Isaac

      Ja daag met Eyelar! Sms Floortje naar 3131!

        /  
     4. nick

      isaac vind jij floortje nou echt beter dan eyelar. ik vind eyelar een warmere stem met emotie hebben, en floortje heeft een arrogante houding
      met een stem alleen voor stevige rocknummers en niet voor de rustige ballads.

        /  
 16. Pingback: #TVOH Leona Philippo of Sandra van Nieuwland? | NLpop

 17. Sonja

  Dat Johannes zo goed scoort komt door de coaches zelf,dit jaar werd er alleen maar op een perfecte stem gelet. En ja daar draait het niet om in de muziek, dat gaat op gevoel. Kom op zeg eerlijk die Sandra kan heel mooi zingen maar ik ga daar echt niet 2 uur naar luisteren dan word ik depri. Van Johannes en leona krijg ik energie en word ik vrolijk van. En dat door de komst van Treintje die nu samen met Marco denkt dat ze meer zijn dan van Velzen en Nick en Simon is de hele humor uit het programma en is de lol eraf.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>