Ilse DeLange definitief coach in The Voice of Holland

Zangeres verspreekt zich tegenover RTL Boulevard: ‘Was het al bekend dan?’

Ilse DeLange wordt één van de nieuwe coaches in The Voice of Holland. Dat onthulde RTL Boulevard vanavond. Na het vorige seizoen van de populaire talentenshow maakten zowel Nick & Simon als Roel VanVelzen bekend te stoppen als coaches.

De speculatiemachine kwam daarna meteen op gang: Wie zou hen gaan opvolgen? Jan Smit en Anouk werden veel genoemd, evenals Alain Clark. Die laatste is door Trijntje Oosterhuis gevraagd, maar twijfelt nog. ‘Ik vind het een leuk programma, maar ik heb graag goede mensen achter me staan, en niet voor me’, aldus Alain.

RTL Boulevard onthult vanavond dat één van de vrijgekomen plaatsen wordt ingenomen door Ilse DeLange. Iedereen, inclusief producent John de Mol, is al op de hoogte, en Ilse zelf versprak zich toen zij gevraagd werd om een reactie: ‘Is het al bekend dan?’

Met de komst van Ilse kunnen we zo goed als zeker alle andere zangeressen van de lijstjes wegstrepen. Voor de overgebleven vacature zal de producent een mannelijke topartiest willen. Alain Clark heeft de beste kaarten in handen. Hij is al gevraagd.

Een andere optie is Jan Smit, die eerder aangaf er wel oren naar te hebben. Hoe Jan dat zou moeten combineren met zijn contract bij de TROS is echter onduidelijk.

facebook share facebook share

40 Reacties // Reageer

40 thoughts on “Ilse DeLange definitief coach in The Voice of Holland

  1. Ronald

    Rare actie van Ilse, wil ze een smetje op haar goed uitgebouwde naam hebben ofzo? Heeft ze er überhaupt tijd voor?

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Alain in The Voice, Guus op Songfestival, Jantje dood | NLpop

  3. Yoshi

    Nou niet gelijk zo doen Ronald. Ilse is een artiest van de Nederlandse eredivisie van de muziek. Over haar is gewoon niks negatiefs te zeggen, en top zangeres die weet waar ze het over heeft en hoe ze het brengt. Als zou Ilse een koeienstal uitmesten dan juicht Nederland haar nog toe!

    Jan Smit wordt het niet, Angela kon Idols ook niet doen omdat ze een contract bij de Tros had

      /   Reply  / 
    1. Ronald

      Ja zij is een zangeres uit de eredivisie van de Nederlandse muziek ja. Des te vreemder is dat ze zich verlaagd tot de eerste divisie van de Nederlandse muziek, het zal bij velen denk ik niet in goede aarde vallen.

        /   Reply  / 
      1. Yoshi

        Oke, dat is hoe jij er tegen aan kijkt, ik respecteer dat. Al met al blijf ik het een goede toevoegig vinden, het hebben de rest van de coaches ook niet minder gemaakt. Al had ze ja gezegd tegen Popstar op SBS dan had ik wel even mijn wenkbrauwen gefrosnd

          /   Reply  / 
      2. Johan van de Velde

        Dit is een prima carriëre-zet. Het zal misschien bij een enkeling “niet in goede aarde vallen”; voor het grote publiek is het alleen maar positivieve promotie.
        De albumverkoop van Trijntje is door haar deelname alleen maar groter geworden.
        Eens met Kamper. Ilse kan wel een boost gebruiken. Welke artiest niet. Niks mis mee.

          /   Reply  / 
        1. Yoshi

          ja daar heb je wel een punt, maar zoals ik eerder melde hebben Ilse en ook Marco ook een prima carrire zonder de draaistoel

            /   Reply  / 
  4. Kamper

    Ach Ilse de Lange. Nooit enig succes gehad buiten Nederland. Dat heeft een reden trouwens. Kennelijk heeft haar Nederlandse carriere nu ook een boost nodig. Meer moet je daar niet achter zoeken.

      /   Reply  / 
  5. Yoshi

    Ach wat maakt het uit, al zou Beyonce er gaan zitten, als artiest is het kennelijk een taboe om eraan mee te doen… Ik denk dat geen van de coaches hier wakker om zou liggen. En Kamper: Ilse is een van de beste en succesvolste zangeressen van Nederland die zonder ern draaistoel wel degelijk succes zal
    hebben… Al hadden ze Do, Edsilia of Hind gevraagd past het antwoord op carriere boost beter

      /   Reply  / 
  6. Jeremy

    Ik zeg.. Waylon

      /   Reply  / 
  7. vinn

    Wat een leuk nieuws! Hoopte het al
    over een smet op de carriere slaat natuurlijk nergens op als je bedenkt dat Usher, Shakira, Christina Aguilera, Adam Levinge (Maroon 5), William (BEP) Jessie J, Danny (the script) ook in the voice zitten/zaten en Britney Spears en Jennifer lopez jury waren in soort gelijke progamma’s.

    Ik hoop nog steeds dat Dinand (Kane) de mannelijke coach wordt. Dan zijn alle genres het best verdeeld.
    Trijntje – Jazz/Soul
    Marc – Pop/ Nederlandstalig
    Ilse – Country/ Pop
    Dinand – Rock

      /   Reply  / 
  8. Yoshi

    29 maart komt de nieuwe single van Chris Hordijk uit.

      /   Reply  / 
  9. BéTé

    Net als zuslief een technisch goed zangtalent… maar met dàt alleen komt er geen brood op de plank. Te hopen voor hem dat hij terugkeergarantie heeft bij z’n ouwe baas :)

      /   Reply  / 
    1. Ronald

      Inderdaad. BéTé. Ik denk niet dat het een groot succes wordt. Verstandig is om wat Chris betreft een baan achter de hand te hebben.
      Zijn laatste single flopte en echt naamsbekendheid heeft hij niet opgebouwd…

        /   Reply  / 
    2. Johan van de Velde

      Eens met Bété. Geen slechte zanger, maar mist de uitstraling van een artiest. In feite is zijn zus net zo, maar die lijkt er nog aardig mee weg te komen.

        /   Reply  / 
      1. Yoshi

        jullie moeten ook altijd een weer woordje hebben als iemand iets over een oud talentshow deelnemer zegt… vervelend

          /   Reply  / 
        1. Johan van de Velde

          Onzin, Yoshi. ‘t Heeft, in ieder geval voor mij, niets te maken met talentenjacht of niet. jij begint daar weer over.

            /   Reply  / 
          1. vinn

            Ik ben groot talentenjacht fan en ben alijd naief om te gelven dat het dit keer wel lukt maar over Chris (en Lisa) hebben ze echt gelijk.

              /  
    3. Yoshi

      Technisch gezien doet Lisa Lios het onwijs goed in de charts en verkoop

        /   Reply  / 
      1. Ronald

        Welke charts dan? In de enige echte is de single allang niet meer genoteerd.

          /   Reply  / 
        1. Yoshi

          de top 40 niet nee, maar is die zo belangrijk. Dat is alleen van 538, voor de rest gaat ze lekker in de dutch charts, 3fm lijst en itunes. En ze wordt genoeg gedraait op Airplay.

          Ik ga de discussie hierbij sluiten, ik wil geen mot ofzo

            /   Reply  / 
          1. Ronald

            Mot zal je niet krijgen hoor. Dutchcharts (ST 100) is met name het John de Mol 8 Ball manipuleer lijstje. Die vind ik al jaren niet geloofwaardig meer.

              /  
          2. Johan van de Velde

            Als ik me niet vergis is 538 eigendom van Talpa (de Mol), dus ook daar zal de nodige manipulatie door hen plaatsvinden.

              /  
          3. Ronald

            Oke, da’s waar. Maar de Top 100 is dat nog meer. Heel ‘toevallig’komt bijv al die Voice-bagger uit op 8 Ball. Dus zorgt ome John er heus wel voor dat hij geen flater slaat. Dat de meesten in ons land niet die pulp willen hebben is wel duidelijk als de omhoog gepushte plaatjes daarna weer hard kelderen. Om uiteindelijk toch als net niet hit te eindigen. Ik bedoel als je 1 weekje in de Top 10 staat, maar 3 weken later weer uit die lijst ligt, ik kan zoiets dan toch geen hit noemen, dan is het toch wel duidelijk dat er mee gesjoemeld wordt…

              /  
  10. Yoshi

    nee maar het komt gewoon vervelend over. Het gaat zo’n beetje elke keer zo, iemand die hem haar goed vind en dan gelijk Johan, Ronald of Bete erop reageert: komt toch niet ver, zang technisch goed maar niet goed genoeg, 12 in een dozijn… Als sommige het leuk vinden respecteer dat.

    En 1:24 Johan is het dan niet allang bedtijd?

      /   Reply  / 
    1. Johan van de Velde

      Als sommigen daarover willen discussieren, respecteer dat.
      ‘t Heeft geen zin je als slachtoffer op te stellen, Yoshi.

        /   Reply  / 
      1. Ronald

        Precies, Johan.

          /   Reply  / 
        1. Yoshi

          Ik stel mezelf niet uit als slachtoffer, maar ik heb net even zitten neuzen naar andere artikelen en vrijwel lijden de discussies steeds oneindig. Ik denk dat het format talentshow bij jullie ook een groot taboe is geworden, terwijl mensen er echt wel van bewustzijn dat het een tijd is van komen en gaan. Ik had nooit verwacht dat Sharon Doorson zoveel succes zou hebben met twee singles, terwijl Iris Kroes compleet geflopt is. Van alles uit seizoen 3 kan ik nu niet oordelen ze hebben gescoord met materiaal uit TVOH studio maar moeten het nu waar gaan maken. Want het een album maken vol met covers (Sandra, Pearl) is geen eigen materiaal. En niet alles komt uit de stal van Talpa. Alain Clark en Miss Montreal zitten ook daar en dat zijn geen verkeerde namen

            /   Reply  / 
          1. Johan van de Velde

            Ik weet, je hebt een aparte ( en zeer herkenbare….) stijl van schrijven Yoshi, maar kun je wat minder generaliseren svp? Je zegt steeds ” jullie”, alsof het hier om een homogene groep gaat.
            Onzin natuurlijk. Gelukkig hebben we hier allemaal individueel een eigen en zeer verschillende mening.
            En nee, talentenjachten zijn absoluut niet taboe voor mij.

              /  
        2. Yoshi

          toch knap dat Lisa het dan zolang sinds 7 januari in de itunes top 40 weet vol te houden, ze staat nu op plek 24. Welke lijsten zijn nu nou echt of nep? tja ik zelf zou het ook niet meer weten…

            /   Reply  / 
          1. BéTé

            Ik vind Sandra van Nieuwland keigoed… verwacht veel van haar. Maar ook over Sandra zijn er van deze of gene negatieve reacties. Spijtig; maar daar zul je mij niet over horen klagen. Smaken verschillen gelukkig.

              /  
          2. Ronald

            Niks meer en minder dan een snel gebracht en overgehypted cover-zangeresje uit The Voice BéTé. ‘t Is niet anders. Eerst maar zien of ze het redt zonder dat programma.

              /  
          3. Yoshi

            En die mening deel ik dat wel met je Ronald. Ze heeft de nummer goed gebracht en geheel haar eigen draai eraan gegeven. Maar het is altijd afwachten wie er blijft staan en wie niet. Zie het maar als een achtbaan: je mag een ronde blijven zitten of je moet eruit. Enkele houden het nu nog lekker vol. Waarvan ik het ook gun, het is leuk om een artiest te volgen via bijv. twitter/facebook (dat doe ik bij Lisa, Waylon en Nielson) Het is allemaal niet zo makkelijk als het lijkt en zoals ze zelf aangeven is het vechten voor een plek als er elk jaar weer 20 zangers uit zo’n show voort komen

              /  
          4. Ronald

            Dat heb ik altijd al gezegd. Door telkens zoveel ‘talenten’ te lanceren gaan ze elkaar zelf in de weg lopen. Waardoor ze geen van allen meer aan de bak komen. Je moet wel met iets heel unieks komen om dan te blijven plakken, en ik vind Sandra van Nieuwland niet in die categorie vallen.

              /  
  11. Yoshi

    De concurentie van TVOH 3 deelnemers zitten nu al in de startblokken

      /   Reply  / 
    1. Yoshi

      Overigens het album van Phillip Phillips aangeschaft (winnaar Idols USA) en aanrader, ook voor de gene die niet van Idols etc houden!

        /   Reply  / 
  12. Yoshi

    ben je nu klaar Johan!! ik ben geen Jose etc. ik
    ben gewoon zeak in spelling kan ik niks aan doen!

      /   Reply  / 
    1. Johan van de Velde

      Heeft met spelling niks te maken. Maar goed, ik zal je proberen te mijden, want om een of andere reden raak je iedere keer helemaal overstuur.

        /   Reply  / 
  13. Parijs

    Werd ook wel eens tijd dat er iemand bij kwam met een portie echt ervaring. Die Ilse de Lange gaat al jaren mee in deze scene en verdient een stoel bij de voice.

      /   Reply  / 
  14. Mark

    Ik wil me nergens mee bemoeien Johan, maar het is altijd erg toevallig dat jij reageert en 1 of 2 minuten later Ronald of Bété: zelfde mening, reactie in dezelfde vorm. Misschien heb ik het mis hoor, maar boycotidols heb ik ook niet veel meer gezien op deze site, misschien tijd om je masker af te doen?

      /   Reply  / 
    1. Johan van de Velde

      Mark, ik weet niet waar jij ineens vandaan komt, maar misschien moet je je er inderdaad niet mee bemoeien. Als je e.e.a. goed analiseert, kun je zien dat Boycot hier allang onder een nieuwe naam bijdraagt met een geheel andere schrijfwijze en een heel andere mening dan die van mij.
      Ik reageer altijd onder één en dezelfde naam.
      Zo, kunnen we het nu weer gewoon over NLpop hebben a.u.b.?

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>