Melissa wint The Next Pop Talent, FreshKid tweede

Melissa wint dankzij jurypunten, FreshKid kreeg meeste stemmen van kijkers

De finale van de geplaagde SBS-talentenshow The Next Pop Talent is zaterdagavond gewonnen door de 15-jarige Melissa Janssen uit Eindhoven. Ze heeft een platencontract gewonnen. Publiekslieveling FreshKid eindigde op de tweede plek.

FreshKid (echte naam Farah) kreeg wel de meeste stemmen van kijkers, maar Melissa kreeg veel meer punten van de jury. FreshKid eindigde bij de jury als derde en kon daardoor onmogelijk nog winnen. Het enige hitje uit de hele show werd gescoord door FreshKid, en haar auditievideo is op Youtube inmiddels meer dan 824.000 keer bekeken.

Het is niet bekend of The Next Pop Talent een vervolg krijgt, maar de kans daarop is erg klein. Het aantal liveshows werd gehalveerd wegens tegenvallende kijkcijfers.

Meer info en videos via:
thenextpoptalent.nl
youtube.com/thenextpoptalent
facebook.com/thenextpoptalent

facebook share facebook share

20 Reacties // Reageer

20 thoughts on “Melissa wint The Next Pop Talent, FreshKid tweede

  1. Pingback: Liveshow 1 The Next Pop Talent faalt op alle fronten | NLpop

  2. Yoshi

    treurig voor de winnaar is dat ze na een week al vergeten is

      /   Reply  / 
  3. BéTé

    En wat een geweldige show ook gisteravond!! NOT :) Triest dieptepunt was toch wel dat de finalisten een duet zongen met een wereldster die niet werkelijk aanwezig was.
    O ja.. bij Yes’r is het talent ook niet aanwezig om een grote show te kunnen presenteren.

      /   Reply  / 
  4. bingocharts

    Ik vond het best een leuke show.. Maar je wilt toch niet Kelly Clarkson, Alicia Keys enzo voor die 3 minuten over laten vliegen?

      /   Reply  / 
    1. BéTé

      Nee natuurlijk niet. Ik begrijp best dat ze kosten moesten besparen vanwege de teleurstellende kijkcijfers… maar deze show was armoe troef.

        /   Reply  / 
  5. bingocharts

    Ik vond dat ze nog best een leuke show wisten neer te zetten

      /   Reply  / 
  6. Ronald

    Leuk voor Melissa Janssen, maar ze zal er niks aan hebben. Volgende week alweer vergeten.

      /   Reply  / 
    1. BéTé

      Maar hopen dat ze ouders heeft die zorgen dat ze met beide benen op de grond blijft staan. Anders word de val wel erg pijnlijk….

        /   Reply  / 
      1. Ronald

        Ouders zouden kinderen moeten verbieden aan zo’n bedriegelijke, uitbuitende show mee te doen. Nog beter.

          /   Reply  / 
  7. Peterke!

    Niet dat ik denk dat ze echt een kans maakt, maar ze heeft wel één voordeel. Dit programma was zo’n grote flop dat niet veel mensen zullen weten dat ze een talentenjacht gewonnen heeft. Als ze er nou echt werk van maken zou zij misschien nog wel eens iets kunnen worden. Echter zoals ik al zei schat ik die kans heel klein. Ik heb één liveshow gezien en zij zong “Can’t Stop Me”. Vond er echt niks aan!

      /   Reply  / 
  8. Kamper

    Freshkid is natuurlijk gelanceerd door die show. Doet me een beetje denken aan de Zweedse Sophia en de Franse Kenza Farah. Ook begonnen op internet. Zelf prachtige melodielijnen in elkaar zetten, met een aantal treffende sentimentele liefdesrijmas, en ziedaar een heerlijk popliedje! Op internet zie je al gauw 5 potentiele hits van Freshkid. Ongekend.

      /   Reply  / 
  9. dennis evers

    @kamper dan zal ze toch eerst eens moeten leren zingen want dat kan ze dus echt niet heb haar vorge week horen zingen en vond het onterecht dat ze door ging zo vals en slecht getimed

      /   Reply  / 
  10. bingocharts

    Vorige week was ze inderdaad niet goed, maar met het ‘duet’ met Alicia Keys kon je wel horen dat ze het kan. Al denk ik wel dat zij het misschien beter bij rappen kan houden…

      /   Reply  / 
  11. Kamper

    @Dennis en Bingocharts. Jullie hebben uiteraard helemaal gelijk met dat Freshkid niet het beste kan zingen. Maar daar gaat het in de popmuziek vrijwel nooit om. Het gaat vooreerst om nieuwe eigen composities, moderne beat die dicht op de trend zit, lekker liggende teksten en iemand die een aparte performance kan neerzetten. Freshkid past daar perfect in.

      /   Reply  / 
    1. BéTé

      En ze mag blij zijn dat ze niet heeft gewonnen… zit ze ook nergens aan vast en kan ze haar eigen weg kiezen.

        /   Reply  / 
      1. Ronald

        Het zalvoor niemand een doorbraak opleveren,dat gebeurd al niet bij goed bekeken shows,laat staan bij een geflopteshow als dit. Over tot de orde van de dag…

          /   Reply  / 
        1. Kamper

          Wat mij betreft zijn al dit soort talentenshows flops. Als in shows dan. Ik kijk er niet naar iig. Maar dat wil niet zeggen dat er geen getalenteerde artiesten tussen kunnen wandelen.
          Een vorige deelneemster heeeft bv een paar uur geleden deze clip gedropt: https://www.youtube.com/watch?v=1llkRWVQ6ks Schitterend product! Nu al op 15.000 kliks, en de teller gaat nog veel hoger komen. Heeft niets te maken met een talentenshow, maar gewoon een hoogwaardig productieteam om je heen en je eigen ding doen.

            /   Reply  / 
          1. Ronald

            Dat zeg ik altijd al,Kamper. n Doorbraak krijg je niet door die talentenshows.Dat is alleen leuk voor de makers en de juryleden en het behalen van kijkcijfers, een doorbraak realiseer om zo snel mogelijk je eigen ding te doen en het stigma van zo’n show van je af te werpen.Daarom floppen er ook velen die blijven zich associeren met X Factor of wat dan ook. Fout,want dat werkt tegen. Daarbij het format heeft zijn beste tijd gehad, zie de flops van Next Pop Talent, en Bloed Zweet en Tranen…maarja zolang het bekeken wordt kan je die discussie blijven voeren en blijven uitleggen waarom mensen uit die shows maar blijven floppen…

              /  
  12. bla

    En Melissa probeert het nu in The Voice of Holland!
    Plaatje uitgebracht bij 8ball ( als winnaar van TNPT) en nu weer proberen bij the voice.. Volgens mij is 8ball daar ook als de platenmaatschappij bij betrokken..

      /   Reply  / 
    1. Calypso

      The Voice of Holland zit nu in de fase dat het lastig wordt om voldoende ‘talent’ in de show te krijgen; het wordt dus steeds opvallender dat bepaalde mensen meedoen, en dat ze benaderd zijn door het productieteam om mee te doen. Het gebeurde afgelopen jaren ook wel, maar het aandeel van ‘genodigden’ wordt gewoon steeds groter.

        /   Reply  / 
      1. jack

        Naar verluid mogen de ‘genodigden’ ook bij voorbaat al mee naar de liveshows…
        Ivar, Ivan, Melissa, Brace, Jennie allemaal genodigden nu.. de vraag is wie is er beloofd dat hij of zij ook gaat winnen..

        In het seizoen dat Leona won, gooide Sandra vast roet in het eten door te goed te zijn en moest zo vroegtijdig geloosd geworden om in de finale het nog een beetje realistisch te laten lijken dat Leona won.

          /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>