#DBSSW: Opbloeiende liefde tussen Démira en Lucas

Liefdesperikelen in De Beste Singer-Songwriter van Nederland

Romantische ontwikkelingen maandagavond in De Beste Singer-Songwriter van Nederland. De kandidaten kregen de opdracht een liedjesliedje voor iemand te schrijven.

De meesten zongen voor iemand uit hun privéleven, maar Démira Jansen koos voor medekandidaat Lucas Hamming, en Michael Prins koos broederlijk voor Douwe Bob Posthuma, de winnaar uit het eerste seizoen. Het zorgde voor een verrassende dynamiek.

Jeroen Kant is bijna naar huis gestuurd, maar mag toch nog een week blijven. Hij krijgt een kans om zich alsnog te bewijzen als finalist. Volgende week treedt iedereen op met een live band. Daarna valt er één singer-songwriter af, en zijn de zes finalisten bekend.

Judy Blank deed het maandagavond het beste, en mag komend weekend optreden op het North Sea Jazz festival. Terugkijken en meer informatie: debestesingersongwriter.nl

Favoriet in tweede seizoen De Beste Singer-Songwriter van Nederland?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Démira zingt liefdesliedje voor Lucas:

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “#DBSSW: Opbloeiende liefde tussen Démira en Lucas

  1. bart

    Prachtige uitzending weer. Ik ga voor Michael deze keer.

      /   Reply  / 
    1. Ronald

      Michael wordt het, die vind ik toch telkens de betere van het stel.

        /   Reply  / 
  2. BéTé

    Fijn te zien dat Judy gewonnen heeft en dat ze zo ook de waardering krijgt waar ze recht op heeft. Ik vind haar veel beter presteren dan een Maaike… die elke keer slechts een paar akkoordjes speelt en met wat woordjes speelt. Weliswaar weet ze mensen er mee te raken maar daarmee strooit ze zand in de ogen van de jury. Ik was het tijdens de eerste song al zat in elk geval.

      /   Reply  / 
  3. Johan van de Velde

    Nou, dat nummertje van deze Démira stelt erg weinig voor. Zwakke melodie, gezongen in niet zo best Engels met een zwaar accent (“Joe ent uh mie”).
    Enthousiast gebracht. Dat wel.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>