Ilse DeLange blijft coach in The Voice of Holland

Populairste coach uit vierde seizoen is er ook het vijfde seizoen bij

Ondanks haar drukke agenda, met het Eurovisie Songfestival op komst, deel van het project The Common Linnets met Waylon, en een eigen theatertour, blijft Ilse DeLange ook komend seizoen coach in The Voice of Holland.

Ilse onthulde dat vrijdag opgetogen aan RTL Boulevard voor aanvang van haar tourshow in Carré: ‘Ik ga weer meedoen aan The Voice. Tatadada!’ Goed nieuws voor de fans, want Ilse was afgelopen seizoen heel populair als coach.

Het is nog niet bekend of Marco Borsato, Trijntje Oosterhuis en Ali B ook blijven. Marco werd twee weken geleden getroffen door een voorbijgaande beroerte, maar zal binnenkort weer aan het werk gaan. Voor zover bekend zijn er voor Trijntje ook geen blokkades, en Ali is er net als Ilse pas één seizoen bij.

Foto: RTL/TVOH

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Ilse DeLange blijft coach in The Voice of Holland

  1. Henk

    Ik vind het jammer dat Ilse coach bij de Voice blijft. Volgens mij was het goed voor haar carrière om dat 1 seizoen te doen, maar ik vind ze te mutsig worden in de Voice en wellicht dat dat nog meer doorslaat in seizoen 2 en dan kan het best een andere wending gaan geven aan haar carrière. Maarja….. eerst nog het Songfestival natuurlijk.

      /   Reply  / 
    1. Ronald

      Sowieso moeteen serieus artiest(e) zich niet inlaten met zo’n bedriegelijk circus als The Voice vind ik, Henk. Het geld zal wel lekker zijn…

        /   Reply  / 
      1. Henk

        Niet alleen het geld natuurlijk. John de Mol is ook een machtig man die voor vele ingangen kan zorgen.

          /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>