The Voice of Holland Seizoen 6: Teamprofiel Borsato

#TVOH Welk team is het sterkst? Wie zijn favoriet om de finale te halen?

De liveshows in het zesde seizoen van The Voice of Holland beginnen. NLpop bespreekt de teams. Welke coach heeft het sterkste team? Wie zijn favoriet? Er zullen aan het eind van de eerste liveshow twee talenten moeten vertrekken.

Favoriet in Team Borsato

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Team Borsato: Jared Grant, Maan, Melissa Janssen

Marco Borsato flikt het ieder seizoen weer. Hoe hij het doet is een raadsel, maar hij stuwt zijn talenten op naar hun hoogste niveau. Maan is sinds haar auditie al favoriet voor de finale, en Jared en Melissa zijn goed in de competitie gegroeid.

Dat Maan vanavond bij de eerste 6 in de safe zone zal komen lijkt zo goed als zeker. Zelfs als haar eerste live optreden uitdraait op een dramatische flop, dan heeft zij met haar eerdere optredens waarschijnlijk genoeg krediet bij het publiek opgebouwd waardoor zij sowieso een ronde verder zal komen.

Bij Jared en Melissa is het wat lastiger te voorspellen. Het zal afhangen van hun liedkeuzes en performances. Er moeten vanavond twee talenten naar huis maar die zullen vast niet allebei uit Team Borsato komen, toch? De vraag is eerder: haalt Marco met meer dan één talent (Maan) de top 6 in de safe zone?

Ook: Teamprofiel AliTeamprofiel SanneTeamprofiel Anouk

Video: Meest bekeken uit Team Borsato is de auditie van Maan

Foto: RTL / William Rutten

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “The Voice of Holland Seizoen 6: Teamprofiel Borsato

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>