Vanavond kick-off The Voice met Guus en Waylon

#TVOH • POLL: Wie is favoriete coach in zevende Voice-seizoen?

Vanavond begint het zevende seizoen van The Voice of Holland! De populairste talentenjacht van Nederland geeft het publiek twee gloednieuwe coaches.

Zoals bekend neemt Guus Meeuwis de plaats in van Marco Borsato terwijl Waylon de vervanger is van Anouk. Terug van vorig seizoen zijn Sanne Hans (Miss Montreal) en Ali B. Die laatste is inmiddels de veteraan van het stel.

Het wordt een boeiende editie. We weten nu al zeker dat er dit seizoen een coach zal winnen die nog niet eerder heeft gewonnen. Marco Borsato leverde in maar liefst vier van de vijf seizoenen waarin hij coachte de winnaar af. Daarnaast wonnen Roel van Velzen en Trijntje Oosterhuis elk één keer.

Favoriete coach TVOH-7

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Er is nog niet veel bekend over de talenten die dit jaar meedoen. De teasers verraden weinig. We zien enthousiaste reacties van de coaches op rockmuziek en een nieuw damestrio. Verder doen auditie de dochter van Frank Masmeijer – zij valt als ze het podium betreedt – en de 17-jarige Vinchenzo Tahapary uit Tiel.

De fragmentjes zijn veel te kort om er iets zinnigs over te kunnen zeggen. Maar de eerste auditieshow bevat vrijwel altijd minstens een potentiële finalist, dus we gaan het zien! Vanavond vanaf 20.35 uur op RTL 4.

Promoclipje


Foto: RTL/William Rutten

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>