TMF Awards voorspellen: best female

AnoukNLpop gaat de komende week TMF Awards voorspellen? Wie wint in welke categorie. We sommen hier op de genomineerden op, berekenen hun kans en doen een voorspelling. En vervolgens kun jij ook je voorspelling doen. Gisteren beste male, vandaag de vrouwelijke variant. Anders dan bij de best male-award gaat deze prijs vrijwel elk jaar naar een andere artiest. Dit jaar maken kans: Anouk, Do, Ilse deLange en Elize.
Mijn persoonlijke favoriet is Anouk. En ik denk dat heel veel mensen dat met me eens zijn. Alleen: het afgelopen jaar heeft Anouk niet zoveel geproduceerd. Een live-cd en een festivaltournee. Maar geen nieuw studio-album. En dus ook geen hitsingles. Daarom denk ik dat Anouk niet echt een serieuze kanshebber is.

Daarna wordt het moeilijk. Ilse deLange vind ik geen TMF-artiest, Do en Elize juist weer wel. Alleen wist Do met haar single Beautiful Thing niet echt te scoren. Elize is daarentegen weer heel erg upcoming. Een prijs voor dit talent zou meer op zijn plaats zijn in de categorie beste nieuwkomer. Maar daar is ze niet genomineerd, draait Elize daar alweer te lang voor mee?

Misschien dan toch maar Ilse deLange? Haar videoclipje is ten slotte helemaal grijsgedraaid op TMF. Alleen vind ik haar meer een Sky Radio-artiest of wijlen RTL FM. Te niet-popmuziek ofzo, ik kan het niet helemaal uitleggen.

Kortom: van mij mag Anouk winnen. Maar het zou me niet verbazen als Ilse deLange er mee naar huis gaat. Zeker als Anouk besluit om niet op de TMF Awards te verschijnen…

Zie ook:
- TMF Awards voorspellen: best male
- Marco, Bløf en Anouk favoriet voor TMF Awards
- Line-up TMF Awards bijna rond

facebook share facebook share

12 Reacties // Reageer

12 thoughts on “TMF Awards voorspellen: best female

  1. Thomas

    Ik stem voor EliZe! En moet jij niet eens iets over haar nieuwe album op deze site zetten, die is vrijdag uitgekomen ;)
    Groetjes.

      /   Reply  / 
  2. Helen

    Ik gun het Elize ook wel. Leuke meid, lekkere nummers

      /   Reply  / 
  3. Herman

    Ik heb er melding van gemaakt in het release-overzicht. En als ze straks binnenkomt in de hitlijst, zal ik het ook opnemen. Maar het is niet te doen om elk album dat uitkomt hier te bespreken. En ik wacht nog altijd met smart op de video voor Itsy Bitsy Spider, kan ik die in Hit of Shit stoppen :)

      /   Reply  / 
  4. Judy

    Elize!!!!!

      /   Reply  / 
  5. Vinn

    Elize draait al te lang mee he voor best nieuwkomer ze heeft vlede jaar april zelfs opgetreden bij de TMF-awards en toen had ze al 2 singles dus,

      /   Reply  / 
  6. Rick

    Ik hoop op Do! Anouk is erg goed, maar vanwege de radiostilte het afgelopen jaar geen goede kanshebber..
    Do heeft een prachtig album afgeleverd, dus ik vind dat Do moet winnen!
    EliZe heeft het afgelopen jaar slechts 1 singletje uitgebracht dat het ook niet echt goed heeft gedaan & Ilse DeLange vind ik veel te truttig voor de TMF Awards..

      /   Reply  / 
  7. Judy

    @ Vinn: als je even goed leest, het gaat om beste vrouwelijke artiest en niet om beste nieuwkomer… *zucht*

      /   Reply  / 
  8. sandra

    Judy, als je goed leest dan lees je dat Herman het naast de beste vrouwelijke artiest het ook eventjes heeft over de beste nieuwkomer. Maar daar is Elize niet voor genomineerd. Herman vraagt zich af of zij daarvoor al te lang voor meedraaid. ….*zucht*

      /   Reply  / 
  9. Lisa

    Elize!!

      /   Reply  / 
  10. Mir

    ANOUK ANOUK ANOUK :D

      /   Reply  / 
  11. Mir

    Wat bedoel je trouwens met “Zeker als Anouk besluit om niet op de TMF Awards te verschijnen…”

    ??

      /   Reply  / 
  12. Herman

    het is publiek geheim dat mensen die naar de awardsshow komen vaak worden bedeeld met een prijs. als Anouk wegblijft, betekent dat meer kans voor de rest.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>