TMF Awards Festival uitverkocht

Iets meer dan een dag voor het TMF Awards Festival meldt de muziekzender te zijn uitverkocht. Alle kaarten voor het evenement in Rotterdam zijn verkocht. “We houden nog wel enkele tientallen kaarten beschikbaar voor deurverkoop zodat bezoekers van TMF Awards Festival niet de dupe zullen worden van handel in zwarte kaartverkoop”, aldus TMF. Wie dus onverhoopt met een vals kaartje wordt geweigerd, kan tegen betaling een echt kaartje kopen.

De TMF Awards worden morgen uitgereikt tijdens een festival met meerdere podia. Er zijn optredens van Esmée Denters, Black Eyed Peas, Agnes, Dio en vele anderen. De uitreiking vindt niet live op televisie plaats, een verslag van het festival is pas volgend weekend te zien op de muziekzender.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “TMF Awards Festival uitverkocht

  1. Bazz

    de ooit zo fantastische tmf awards zijn niet meer, althans zo lijkt het. De laatste jaren is het sterk achteruit gegaan vind ik. De buitenlandse sterren maakten het juist zo groots, ook de shows in Ahoy. En dan nu dit weer >>> niet live op tv? Belachelijk!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>