Nieuwe avonturen van Jan Smit, Nick & Simon en 3js in De Zomer Voorbij

Afgelopen zomer heb je al kunnen kijken naar Jan Smit: De Zomer Voorbij in Spanje, dat op Nederland 1 werd herhaald. Tijdens die herhalingen togen Jan Smit, Nick & Simon en de 3js naar Italië om het derde deel van de soap op te nemen. De resultaten zijn vanaf vanavond te zien op Nederland 3.

Het reisgezelschap sliep dit keer in een tentje, wat door de verzengende hitte en het gesnurk van enkele Volendammers niet voor iedereen goed uit te houden was. Maar ze hebben zich niet uit het veld laten slaan. Deze zomer te gast: John Ewbank, Ruth Jacott, Damaru, Guus Meeuwis, Giel Beelen en Ramon Beuk.

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Nieuwe avonturen van Jan Smit, Nick & Simon en 3js in De Zomer Voorbij

  1. X

    Drank drank en nog eens drank. Volendam scoort landelijk hoog in het gebruik van alcohol. Volgens mij wordt dit programma gemaakt met geld van de publieke omroep, met ons geld terwijl de postbus 51 spotjes om het alcohol gebruik onder jongeren terug te brengen ook door ons worden betaald. Lekker tegenstrijdig.

      /   Reply  / 
  2. Loes

    Hey, super! Weer een nieuwe serie van de zomer voorbij! Ik ben op zoek naar de titel van het liedje dat er steeds gezongen wordt, Het “bierliedje”. Helemaal geweldig. Wie kan me daaraan helpen? Groetjes…

      /   Reply  / 
  3. mariska

    hoi loes,

    dat liedje heet Ober en staat op de single lippen op de mijne na het solo liedje van simon :)

      /   Reply  / 
    1. Loes

      Hey, Dank je voor je reactie!! Super..

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>