Toerist verleidt Nick (van Simon) in De Zomer Voorbij

Misschien wel het leukste programma op de zondagavond is Jan Smit: De Zomer Voorbij. Jan is met zijn muzikale vrienden Nick & Simon en de 3js naar Italië afgetogen voor het derde deel van de reissoap. Opnieuw komen er gasten over, maar niet zoveel als voorgaande jaren. Gevolg: meer rust op de camping en in het programma. En daardoor meer ruimte voor grappen en grollen. Vanavond: hoe trekken we Nick Schilder (van Nick & Simon) uit de kast?

Het Volendamse gezelschap is inmiddels in Rimini aangekomen op een camping waar het stikt van de pubers/jong-adolescenten. Een enkele Hollander, maar ook veel Italianen en Duitsers. Eén van de Duitsers knoopt een praatje aan met Jan Dulles van de 3js en Nick bij het sanitairblok. Hij geeft aan wel erg gecharmeerd te zijn van Nick (met zijn knalroze petje) en vraagt naar zijn beschikbaarheid voor een afspraakje. “Ik begin het steeds leuker te vinden op deze camping”, zegt Nick vervolgens in de camera. En dan moet er nog gedoucht worden.

Het belooft een hete uitzending te worden. Al was het maar omdat het ver boven de 30 graden was tijdens de opnames…

Jan Smit: De Zomer Voorbij, 21.00 uur, Tros (NL 3)

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Toerist verleidt Nick (van Simon) in De Zomer Voorbij

  1. Lon

    Heb deze aflevering 100x terug gekeken, fantastisch gewoon.

    “He is very cute, can I date him???”

    Uhh, nou nee. Haha. En dan dat gezicht van Dulles, geweldig. Deze serie is echt verslavend…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>