The Opposites grote winnaar TMF Awards

The Opposites is op dit moment de populairste act onder de jeugd. Dat valt op te maken uit het verloop van de TMF Awards. Twan en Willem mochten maar liefst drie van de zeven TMF Awards mee naar huis nemen. The Opposites heeft de TMF Superchart Award, de TMF Pure Award en de TMF Award voor beste video mee naar huis genomen. Die laatste is toegekend voor de nummer 1-hit Broodje Bakpao.

Ook Waylon mag in zijn handjes knijpen. Hij heeft de TMF Borsato Award gekregen, een soort aanmoedigingsprijs voor nieuw talent. Waylon versloeg daarbij acts als Lisa Loïs, Destine en Diggy Dex. De Borsato Award is een publieksprijs terwijl Waylon niet overactief zijn fans heeft opgeroepen een stem uit te brengen.

Jan Smit mag zich de beste mannelijke artiest van Nederland noemen, Esmée Denters won bij de vrouwen. Daarmee verslaat ze onder andere Anouk, die in het verleden heel vaak dat beeldje won. Tiësto gaat ten slotte naar huis met de TMF Dance Award.

Het TMF Awards Festival gaat nog tot 23.00 uur door in Enschede. Een registratie ervan is spoedig te zien bij de muziekzender.

facebook share facebook share

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “The Opposites grote winnaar TMF Awards

  1. Sharon

    lol.. kan je zien hoe triest de smaak van de jeugd tegenwoordig is, als je dit al ‘artiesten’ noemt! En bovendien zijn de TMF awards echt niks meer..

      /   Reply  / 
    1. Sharon

      Dan heb ik het trouwens over de opposites he, even voor de duidelijkheid. Vreselijk, die sukkels!

        /   Reply  / 
  2. PINHEAD

    TMF Awards is niks meer nu het een festival is. Ze hebben het zelf verpest…

      /   Reply  / 
  3. Jeroen65

    Klopt de TMF Awards is niks meer! TMF heeft het gewoon verkloot. Sinds ze vanaf 2006 het intiemer en nationaler wilden maken en verhuisden naar de HMH in Amsterdam ging het bergafwaarts. De categorieen werden minder en alleen nationaal, de optredende artiesten zijn nu bijna alleen nog maar van nationale bodem. Sinds 2006 is de populariteit van de TMF Awards ook ERG afgenomen.

    TMF moet de TMF Awards gewoon weer doen zoals vroeger. In Ahoy, een 4 uur durende show met ong. 20 artiesten….half nationaal en half internationaal. Weer de vertrouwde 11 a 12 categorieen in nationaal en internationaal terug en alles live met de hele dag backstage reportages enzo. Iedereen keek uit naar de Awards altijd, maar nu is het gewoon niks meer…jammer!

      /   Reply  / 
  4. Jeroen

    En hoezo doorgestoken kaart? Wel heel toevallig dat The Opposites de grote winnaar zijn.. Is die Willy niet toevallig VJ bij TMF? En komen The Opposites uberhaupt wel eens in de iTunes top 100 voorbij??

    De TMF Awards is kansloos en smaakloos. Ik irriteer me sowieso de laatste tijd aan TMF met die tekenfilms, gamekings en al die andere flauwe spelletjes.. Ik wil gewoon MUZIEK!

      /   Reply  / 
    1. Sharon

      Ja idd Jeroen.. een jaar of 9 á 10 geleden keek ik niet anders dan TMF! Er waren leuke clips en nummers. Tegenwoordig kijk ik het amper meer.. De muziek van de laatste tijd is bijna allemaal prut: of stijl ala lady gaga (iewl… vreselijk), rap/hiphop (bah bah!), of het komt uit volendam! verschrikkelijk. En ik irriteer me ook aan die domme spelletjes en domme programma’s tussendoor.. TMF staat voor Music factory, draai dan ook muziek!! op MTV is dat ook zo erg, zo niet nog erger.

        /   Reply  / 
      1. Jeroen

        Wij begrijpen elkaar ;) . Hopelijk leest TMF mee en gaan ze er wat aan doen :D . TMF Dance vind ik wel weer leuk maar is niet overal te ontvangen.

          /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>