TMF Awards in Enschede met Stromae en Gabriella Cilmi

Wie zijn de populairste artiesten onder de jeugd? Dat moet vanavond duidelijk worden op de TMF Awards. Het evenement is dit jaar neergestreken in Enschede, waar nationale en internationale artiesten naar toe komen voor een miniconcert en mogelijk een award. Op Twitter heb ik talloze artiesten dagelijks een oproep zien plaatsen om toch vooral maar een stem uit te brengen, dus misschien is de prijs ook wel voor de artiest die de meeste fans weet te mobiliseren. Maar ook dat duidt iemands populariteit, nietwaar?

Nick & Simon, de Partysquad, Esmée Denters, DI-RECT, Jaap en Maaike van X Factor, Kane, Flinke Namen, Dio en Sidney Samson zijn allemaal aanwezig. De internationale acts zijn Stromae (goed uitgekozen van TMF, helemaal hot nu) en Gabriella Cilmi. De rockers van 30 Seconds to Mars mogen het mainstage afsluiten. Uiteraard draaien de camera’s mee voor verslagen op TMF, de komende weken nog uitgebreid te zien op de muziekzender.

Hier en daar zal er nog wel een verrassing in zitten. Zo komen ook de Vengaboys naar Enschede toe, toch de Nederlandse act met de meest langverwachte comeback van dit jaar. Wie weet betreden zij ook het podium voor een playbackact?

Het evenement begint eind vanmiddag en duurt tot elf uur.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>