Ben Saunders zegeviert op TMF Awards

Pas een paar maanden bezig en nu al overladen met prijzen: Ben Saunders. Op het TMF Awards Festival gisteren is hij de grote winnaar geworden met drie beelden. Het TMF-publiek vindt Ben de beste zanger en de beste live-act, bovendien wint hij de TMF Borsato Award, wat gezien kan worden als een aanmoedigingsprijs voor nieuw talent. In die laatste categorie versloeg Saunders Go Back to the Zoo, Krystl en MakeBelieve. Naast Ben Saunders viel ook die andere ‘nieuwe’ sensatie in de prijzen; Caro Emerald werd uitgeroepen tot beste zangeres, nadat ze eerder al een Edison, MTV Award, 3fm Award, Popprijs en MegAward won.

De beste video is volgens de TMF-kijkers Ik Ga Hard van The Partysquad. Ook C’Mon van Tiësto met Busta Rhymz viel in de smaak, die single won de TMF Superchart Award. Tot slot wisten ook Keizer (Pure) en Chuckie (Dance) een beeldje in de wacht te slepen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>