Cd/dvd De Beste Zangers van Nederland goud

Het tv-programma De Beste Zangers van Nederland is ook goed voor de platenverkoop. Diverse covers uit het Tros-programma behaalden al een hoge notering in de hitlijsten, zoals de nummers van Thomas Berge en Do. Nu blijkt dat ook de cd en dvd van De Beste Zangers van Nederland goed zijn verkocht. Afgelopen zaterdag is een delegatie van kandidaten verrast met een gouden plaat voor de seizoenen 1 en 2. Onder andere Jan Dulles, Anita Meyer, Syb van der Ploeg en Frans Duijts waren bijeen gekomen om samen nog eenmaal elkaars grootste hits en favorieten van anderen ten gehore te brengen in het radioprogramma Tros Muziekcafé. Eenmaal daar werden zij verrast met de uitreiking van de gouden award.

In het voorjaar van 2012 keert De Beste Zangers van Nederland terug op tv, dan gepresenteerd door Jan Smit.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Cd/dvd De Beste Zangers van Nederland goud

  1. Rolf

    ik was erbij zaterdag,echt leuk gedaan bijna iedereen zong 2 nummers,wat waren ze goed! jammer dat we de uitreiking niet hebben meegemaakt maar echt te gek dat het zo goed gaat met het programma.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>