Borsato, Van der Boom en Top 2000 op Oudejaarsavond

Televisiezenders vullen hun zendtijd tijdens de jaarwisseling graag met muziek. Zeker na middernacht zitten er maar weinig mensen voor de buis, maar is het wel lekker om muzikaal behang te hebben in de woonkamer. Dus zijn de uitzendrechten van de nodige concertregistraties binnengehaald. SBS 6 pronkt met zijn ster Jeroen van der Boom, die luttele minuten na middernacht zijn HMH-concert in première ziet gaan op televisie. The Voice of Holland-coach Marco Borsato gunde zijn 3Dimensies Live aan RTL 4. De zender kiest er voor dit op primetime uit te zenden, een unicum in de oudejaarsprogrammering. Maar wint Borsato het ook van de Top 2000 waar Nederland 3 mee uitpakt?

Recht tegenover 3Dimensies Live staat de laatste aflevering van De Top 2000 a GoGo geprogrammeerd, waar de afgelopen dagen telkens grofweg een miljoen kijkers op afstemden. Na een uur herhaalt Nederland 3 de registratie van De Vrienden van Amstel Live, welke in februari ook al eens was te zien. Om 22.30 uur neemt De Top 2000 het weer over, waarin via een concert wordt afgeteld naar de nummer 1 dit jaar. Nederland 3 komt aansluitend nog met Toppers in Concert 2011, wat de best verkochte muziek-dvd van het afgelopen jaar bleek. Het concert is al twee keer eerder op Nederland 3 vertoond.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>