Ali B’s op volle Toeren-feestje op Nederland 3

Eén van de meer bejubelde programma’s op de Nederlandse televisie is Ali B op volle Toeren, waarin twee generaties muzikanten elkaar ontmoeten en samen componeren. De programmareeks kreeg een spin-off in de popzaal: het Ali B op volle Toeren Concert. De Tros filmde deze avond en knipt het op in vier uitzendingen, vanaf vanavond te zien op Nederland 3. De Tros meldt: “Een bont gezelschap van jong en oud, fans van de muziekiconen van toen én die van de rappers van nu was getuige van een uniek muziekevenement waar verschillende muziekwerelden samenkwamen. Van een generatiekloof was totaal geen sprake; werkelijk iedereen ging uit zijn dak.”

Bijna iedereen uit het programma doet mee. Willeke Alberti, Lenny Kuhr, Liesbeth List, Anneke Grönloh, Margriet Eshuijs, Ronnie Tober en Stef Bos zijn enkele namen die te gast zijn bij het concert. Maar ook aan rappers ontbreekt het natuurlijk niet. Naast gastheren Ali B en Brownie Dutch maken onder anderen Keizer, Kleine Viezerik, Sticks, Gio, RBDjan en Priester het podium onveilig. En net als bij de serie draait het ook bij het concert om het samenbrengen van twee werelden.

Ali B op volle Toeren in Concert, 22.25 uur, Tros (NL3)

Zie ook:
- Ali B wil meer blues in Op Volle Toeren
- Corry Konings in Ali B op Volle Toeren: Tranen met tuiten
- Tros geeft ook Ali B eigen real-life soap

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>