Jim Bakkum wil muziekprogramma bij SBS

Jim Bakkum wordt één van de nieuwe presentatoren van SBS Shownieuws. Dat was bij veel mediawatchers natuurlijk al bekend, maar nu blijkt dat de zanger nog meer plannen heeft bij de zender. Zo wil Jim er graag een muziekprogramma gaan maken.

Dat zegt hij in een interview bij FunX. ‘Het lijkt me in ieder geval leuk om een programma te doen dat iets met muziek te maken heeft,’ aldus Jim. Of hij dan de presentator wordt of dat hij misschien een andere rol in het programma zou krijgen laat hij in het midden.

‘Ik weet niet wat mijn rol moet zijn, daar moet over gepraat worden. Ze hebben ook heel veel nieuwe programma’s die ze gaan doen bij SBS. En misschien zit daar een programma tussen dat bij me past.’

Over het vernieuwde SBS Shownieuws zegt hij: ‘Het decor wordt echt heel groots en niet meer alleen achter een deskje staan. Je hebt veel meer interactie. Het wordt een beetje Amerikaansachtig showbizprogramma. Toen ik het hoorde dacht ik gelijk, dat is echt wat voor mij om te doen! Maar ik mag niet te veel verklappen.’

Luister het hele interview bij FunX hier.

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Jim Bakkum wil muziekprogramma bij SBS

  1. Robin

    Leuk, mis toch wel een programma a la Top of the Pops tegenwoordig. Jim is wel geschikt voor zo’n degelijk programma denk ik.

      /   Reply  / 
  2. Ronald

    Ja tuurlijk. Maar dan wel met iemand die echt verstand heeft van muziek, niet een omhooggevallen ex Idols deelnemertje met een chronische drang naar aandacht.

      /   Reply  / 
  3. inge

    Alsjeblieft niet zeg, we worden ermee dood gegooid als het om een talentshow gaat! Hou het lekker bij The Voice en laat het andere maar in de ijskast staan!

    En indd gooi dan iemand met echte muziek verstand erin en geen Jim Bakkum!

      /   Reply  / 
    1. Robin

      Wie zegt dat hij het over een talentenshow heeft, volgens mij heeft die het over een muziekprogramma zoals we Top of the Pops paar jaar geleden hadden.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>