Vanavond live: Nieuwe awardshow 538 JingleBall

Met Loreen, Flo Rida, Gers Pardoel, BLØF, Afrojack, Ilse DeLange, Kane en meer

In een uitverkocht Ziggo Dome vindt vanavond voor het eerst de awardshow 538 JingleBall plaats. RTL 5 en 538 zenden het spektakel rechtstreeks uit. En er is een dresscode…

The Wild Side Of X-Mas. Ik ben benieuwd of er mensen zijn die één van de suggesties van de organisatie aantrekken. Ze roepen mensen namelijk op om als verkleed te komen als kerstboom, zuurstok, cadeautje of rendier. ‘Niks is te gek’, zeggen ze er nog bij.

538 JingleBall moet dus een soort kerstcarnaval worden, waarbij de optredende artiesten ook gelijk een kekke award (ik gok in de vorm van een kerstbal) mee naar huis krijgen.

Het geheel wordt gesponsord door Windows 8. Dat hebben ze fijn geïncorporeerd in de hele vormgeving en stemmethode. Er zijn genomineerden in zes muziekcategorieën, en daarnaast zijn er nog awards in de categorieën Personality, TV en Sport.

Line-up in ieder geval: Flo Rida, Loreen, Afrojack, VanVelzen, Ilse DeLange, Kane, BLØF, The Opposites, Handsome Poets, Gers Pardoel, Nielson, Wildstylez & Niels Geusebroek, Leona Philippo en Sandra van Nieuwland.

Het evenement wordt live op RTL 5 en 538 uitgezonden vanaf 20.00 uur. En voor wie iets alternatievers wil: vanavond om 20.25 uur de concertfilm Coldplay live 2012 op Ned 3.

facebook share facebook share

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Vanavond live: Nieuwe awardshow 538 JingleBall

  1. Bastian

    Ben benieuwd! Mis de TMF awards (van voor 2007) nog steeds. Was toch een groot evenement om jaarlijks naar uit te kijken met behoorlijk wat internationale artiesten.

      /   Reply  / 
  2. Denn

    Dennis Weening r*t op met je backstage commantaar!! Ik wil die optredens helemaal zien!

      /   Reply  / 
  3. jim

    goede show maar accoustiek voor de thuiskijkers, erg sleht

      /   Reply  / 
    1. Denn

      Met name door Dennis Weening en de reclame. Het had gewoon zoiets als de VMA’s moeten zijn… geen gepraat maar gewoon goed vermaak en goede muziek!

        /   Reply  / 
  4. Arjan Hensens

    Leuk iniatief. Maar te veel reclame en geluid van optredens was slecht. En er mag geinvesteerd worden in optredens. Als je kijkt naar de VMA’s of Grammys of MTV Awards dat zijn complete shows. Hier staat een Leona of een Loreen een optreden te geven in hun uppie zonder enige aankleding act of dansers…

      /   Reply  / 
  5. Frank

    Viel me erg tegen alsof ik naar Wipe Out zat te kijken, zonde dat de complete optredens niet te zien waren tijdens het gekwebbel van Tim en Dennis. (dan hadden jullie er maar bij moeten zijn, werd er gezegd)
    Eén ding is duidelijk, hoe goed de presentatoren op 538 ook kunnen zijn; op TV is het stuk voor stuk helemaal niets. Ieder zijn vak toch?
    Ze hadden beter één vaste ‘echte’ TV presentator kunnen aantrekken i.p.v. het onwennige en ondeskundige presentatiewerk van de 538 DJ’s zelf. Volgend jaar beter.

      /   Reply  / 
  6. Denn

    ja ik verwacht ook dat het er volgend jaar wat beter uitziet. Ook de vele lege plekken in het publiek viel erg op, en het publiek zelf was ook zo lekker enthousiast

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>