Stemmen voor de MTV EMA Awards 2013

Armin, Afrojack, Nicky, Nielson en Kensington in de race voor Best Dutch

Zoals bekend vinden de MTV EMA Awards (voorheen MTV European Music Awards) dit jaar plaats in ons eigen Amsterdam. De stembussen zijn nu geopend!

De Nederlandse dj’s Armin van Buuren, Nicky Romero en Afrojack, singer-songwriter Nielson, en popband Kensington zijn genomineerd in de categorie Best Dutch Act. Op deze categorie kan (nog) niet gestemd worden.

Afrojack is ook genomineerd in de categorie Best Electronic Act, samen met zijn internationale collega’s Daft Punk, Avicii, Calvin Harris en Skrillex.

In de internationale categorieën zijn Macklemore & Ryan Lewis, Justin Timberlake en Taylor Swift het vaakst genomineerd. Of zij naar 020 zullen komen is nog niet bekend. Het optreden van Timberlake tijdens de Amerikaanse VMA’s was legendarisch, dus het zou mooi zijn als hij komt.

Een aantal andere topgenomineerden zijn Lady Gaga, Daft Punk, Justin Bieber, Robin Thicke, Katy Perry, Miley Cyrus, Thirty Seconds To Mars, Black Sabbath, Green Day, Kings Of Leon, Rihanna en The Killers. Later wordt onthuld wie er op 10 november allemaal daadwerkelijk naar Amsterdam komen.

Stemmen kan via: nl.mtvema.com/stem (internationale categorieën)

Nb. Tickets voor de show zijn niet te koop, die kunnen gewonnen worden via prijsvragen op MTV. Hoe precies is bij ons op NLpop niet duidelijk. Check mtv.nl

facebook share facebook share

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Stemmen voor de MTV EMA Awards 2013

  1. Yoshi

    Nielson had niet genomineerd mogen worden. Daar hadden ze een andere act voor moeten kiezen die ook naam heeft in het buitenland: Sharon Doorson of Caro Emerald.

      /   Reply  / 
    1. Johan van de Velde

      Dat ligt aan de criteria. Ken jij die, Marcus?

        /   Reply  / 
  2. Marcus Lucas Auteur

    Criteria ken ik niet, maar de MTV Awards zijn natuurlijk zo commercieel als wat. Gericht op hun doelgroep. Jongeren, met name jonge meiden. Daar is niks mis mee. Er zijn ook allerlei andere awards en prijzen.

      /   Reply  / 
    1. Johan van de Velde

      Zeker niks mis mee.
      Kunnen buitenlanden stemmen voor genomineerden uit Nederland?

        /   Reply  / 
  3. Marcus Lucas Auteur

    Ja is vaag. Ik kan niet terugvinden waar en hoe er gestemd kan worden in de internationale categorieën. Ik vermoed dat ze die later zullen openen. Er wordt ook over geklaagd op de MTV EMA’s Facebook-pagina.

      /   Reply  / 
    1. Johan van de Velde

      Niet dat ik zou stemmen, maar ben wel benieuwd hoe zowel de genomineerden, als de winnaars worden gekozen.

        /   Reply  / 
  4. Marcus Lucas Auteur

    Ik heb de titel en tekst iets aangepast, want de officiële naam is MTV EMA. Ze gebruiken die naam niet (meer) als afkorting. Ik heb in de tekst toch (voorheen: MTV European Music Awards) gezet want volgens mij zoeken mensen wel geregeld op die naam.

      /   Reply  / 
    1. Johan van de Velde

      Dat is toch gewoon dezelfde naam, maar dan afgekort?

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>