Stemmen voor de State Awards 2013

Grote kanshebbers: The Opposites, Fit en De Jeugd Van Tegenwoordig

De uitreiking van de State Awards, gepresenteerd door State Magazine en mede mogelijk gemaakt door BNN en Buma, vindt op 14 november plaats in Mini Mall in Rotterdam. Er kan vanaf nu gestemd worden!

The Opposites en Fit voeren de lijst met kanshebbers aan met ieder vier nominaties, en De Jeugd Van Tegenwoordig maakt kans op drie awards.

Er kan tot 1 november gestemd worden in de categorieën Beste Artiest, Groep, Album, Single, Video, Producer, Live Act, Mixtape/EP, DJ, Rookie of the Year en de 101Barz Award. Door te stemmen maak je ook kans op toegangskaarten!

Stemmen kan op stateawards.bnn.nl

De State Awards worden op 16 november om 00.20 uur uitgezonden bij BNN op 3. De show is onderdeel van Buma Rotterdam Beats, een internationaal platform en showcase-festival voor hiphop, R&B, soul, reggae, dubstep en bass.

De uitreiking is alleen op uitnodiging toegankelijk. Met de State Awards wil BNN de Nederlandse muziekcultuur onder jongeren een breder podium geven en zo een bijdrage leveren aan de promotie van de Nederlandse hiphop scene.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>