Kensington wint MTV EMA Best Dutch Act 2013

Verrassende winnaar • Nederlandse fans kiezen voor rockband

De Utrechtse rockband Kensington heeft de MTV EMA voor beste Nederlandse act gewonnen. Dat onthulde MTV vrijdag vooruitlopend op de awardshow.

MTV EMA (voorheen bekend als Europe Music Awards) vindt op 10 november plaats in de Ziggo Dome in Amsterdam. In de categorie Best Dutch Act heeft Kensington gewonnen van Afrojack, Armin van Buuren, Nicky Romero en Nielson.

Als winnaar zal Kensington meedingen naar de award voor Worldwide Act, maar de competitie is hevig. In deze internationale categorie neemt Kensington het op tegen onder meer Stromae, One Direction, Justin Bieber en Miley Cyrus.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kensington wint MTV EMA Best Dutch Act 2013

  1. Yoshi

    Zeer verdiend!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>