MTV EMA in Amsterdam barst los met Music Week

‘Dit programma overtreft alles wat we in Nederland gewend zijn’

Aanstaande zondag vindt de twintigste editie van MTV EMA (voorheen beter bekend als MTV Europe Music Awards) plaats in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Een spektakel van wereldniveau met veel internationale sterren. Zo zijn er optredens van onder meer Bruno Mars, Kings of Leon, Icona Pop, Miley Cyrus, Robin Thicke, Snoop Dogg, Afrojack, Imagine Dragons, The Killers en Katy Perry.

MTV heeft naar eigen zeggen weinig moeite hoeven doen om de wereldsterren binnen te halen. ‘Amsterdam is voor veel buitenlandse artiesten heel aantrekkelijk, het is de stad waar alles kan. Dat is op zich al een mooi lokkertje.’

De productie van de show is voor het grootste deel in handen van MTV International, maar er zit toch een Nederlands tintje aan. Afrojack maakt kans op een internationale award en Carice van Houten reikt een prijs uit.

De tv-show begint zondagavond 10 november om 20.00 uur met een red carpet pre-show, en van 21.00 tot 23.00 uur dan de grote awardshow. Als je die mist, geen nood: er worden de dagen daarna nog herhalingen uitgezonden.

MTV Music Week

Maar de feesten barsten vandaag al los. Onder de noemer ‘Build up to the 2013 MTV EMA’ wordt de komende dagen de MTV Music Week georganiseerd. Met optredens op verschillende locaties, zoals Melkweg, Paradiso, Air en Club Ziggo.

Er zijn shows van onder meer Caro Emerald, The Killers, Russell Brand, Nicky Romero, Klangkarussell, Chef’Special, Alain Clark, Niels Geusebroek, Mr. Probz, Martin Garrix, Miss Montreal, Kraantje Pappie, Krystl en 2 Unlimited. (Uitverkocht zijn: Kensington, The Opposites, Nielson, Quadron en White Lies.)

Check mtvmusicweek.nl voor meer info en tickets.
Info over zondag mtvema.com en volg MTV EMA op Facebook en Twitter.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “MTV EMA in Amsterdam barst los met Music Week

  1. Frank

    Ik was aanwezig bij Alain Clark en Krystl. De recorder heeft het concert niet opgenomen en nu ben ik dus op zoek naar het concert .Of weet iemand waar ik het alsnog kan kijken????

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>