Serious Request: Alain Clark veilt nieuwe liedjes

Elke dag een gloednieuw Alain Clark-nummer voor de hoogste bieder

Alain Clark zet zijn schrijftalent dit jaar in voor Serious Request met een bijzonder project. Hij zal iedere dag een nieuw nummer maken dat hij persoonlijk voor de hoogste bieder ten gehore zal brengen in de uitzending van Serious Request TV.

Die dagelijkse updateshow wordt gepresenteerd door Sophie Hilbrand, live vanaf het Wilhelminaplein in Leeuwarden, om 19.30 uur op Nederland 3.

De veiling voor het liedje van morgen is gesloten, maar voor de dagen erna nog niet! De biedingen variëren (op dit moment) tussen de 155 en 200 euro. Dat is natuurlijk een koopje voor een optreden van Alain… Bieden kan hier!

Let’s clean this shit up

Het thema van Serious Request 2013 is Let’s clean this shit up, het bestrijden van kindersterfte als gevolg van diarree. Alle opbrengsten gaan naar het Rode Kruis.

• Serious Request livestream • Kom in actie • Twitter • Facebook

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Serious Request: Alain Clark veilt nieuwe liedjes

  1. daan

    Gaat alain de liedjes ook uitbrengen
    wil graag het liedje little dragon hebben / kopen

      /   Reply  / 
    1. Marcus Lucas Auteur

      Dat is nog niet gecommuniceerd, maar hij werkt momenteel aan zijn volgende album, dus als de reacties op de liedjes goed zijn zal hij ze vast uitbrengen. Maar op dit moment zijn er in ieder geval nog geen studioversies.

        /   Reply  / 
  2. Laura Archidona

    Mijn zoontje is 25 oktober geboren en heeft ook moeten vechten voor zijn leven. Hij ademde niet zelfstandig bij de geboorte en heeft 10 dagen op de intensive care gelegen. Hij heeft het super gedaan en ik zou dan ook heel graag het liedje voor hem kopen..

      /   Reply  / 
  3. Natas

    Onze zoon heeft ook een moeilzame bevalling doorgemaakt, hartje is meerdere malen gestopt.ook hij is een vechter en heerlijke, lieve en pittige jongen die we liefkozend ‘draakje’ noemen. Sindsdien storten wij elk jaar per gezinslid een bedrag, omdat we zo blij zijn met onze gezonde jongens en het verlies zo dichtbij kan liggen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>