Ali B en Brownie Dutch maken Tour de Mocro

Met Nederlandse muzikanten naar Marokko om inspiratie op te doen

Rapper, producer, coach, cabaretier en tv-presentator Ali B komt met weer een nieuwe muziekprogramma op televisie. In het programma Tour de Mocro reist hij samen met goede vriend en producer Brownie Dutch af naar Marokko.

Het concept: de Marokkaanse cultuur als inspiratie voor een nieuw lied. Dat meldde het Algemeen Dagblad zaterdag. Diverse media nemen het over op basis van berichten van de persdiensten ANP en Novum. Het is volgens het AD nog niet bekend welke omroep het nieuwe programma zal gaan uitzenden.

Ali is scoort momenteel bij de Tros met Ali B en de 40 wensen. Daarin zet hij probleemjongeren aan het werk om wensen van bejaarden uit te laten komen. Eerder maakte hij voor die omroep ook Ali B Op Volle Toeren. Bij RTL was hij in de afgelopen seizoenen van The Voice of Holland en X Factor te zien als coach.

Komende dagen speelt de duizendpoot ook nog vijf voorstellingen van zijn theatershow Ali B Beken(d)t. Speellijst hier en bekijk de trailer hieronder:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>