Dit zijn de winnaars van de Sterren.nl Awards 2014

Nick & Simon al zes jaar grote lievelingen van het Sterren.nl publiek

Tijdens het TROS Muziekfeest op het Plein zijn dinsdag de Sterren.nl Awards 2014 uitgereikt. Jannes werd uitgeroepen tot beste zanger, Leonie Meijer tot beste zangeres. Nick & Simon wonnen opnieuw in de categorie beste groep.

De afgelopen zes jaar ging de prijs voor beste groep alle keren naar Nick & Simon. Het beste Nederlandse album van het afgelopen jaar is volgens het publiek van Sterren.nl Berge Verzet van Thomas Berge. De award voor beste single werd door Jamai uitgereikt aan Jan Smit, voor Leeg Om Je Heen.

Verder kreeg Henk Bernard de award voor Rijzende Ster en werd de videoclip bij het nummer Vrij Als De Wind van Ancora beloond met de prijs voor beste clip. De TrosKompas Oeuvre Award gaat dit jaar naar Pierre Kartner.

Op 15 juni wordt de uitreiking van de Sterren.nl Awards op tv uitgezonden. De presentatie is dan in handen van Monique Smit en Tim Douwsma.

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Dit zijn de winnaars van de Sterren.nl Awards 2014

  1. Henk

    Dan is het aanbod van zangers wel heel erg beroerd geweest als Jannes daaruit als beste wordt gekozen. Gaat toch echt nergens over dit.

      /   Reply  / 
    1. Yoshi

      Nick&Simon, Leonie Meijer en Thomas Berge zijn anders best wel bekend in de Nederpop.

        /   Reply  / 
    2. Henk

      Ik was het liedje van Jan Smit alweer vergeten, maar dit vind ik wel één van zijn betere liedjes.

        /   Reply  / 
    3. Ronald

      Gaat nergens over, inderdaad Henk. Het is echt alleen een prijs voor het volkse genre. Dat is net zoiets als in een metal/rock poll of een DJ lijst de nummer 1 kiezen. Buiten dit genre zijn het echt niet de beste zangers…

        /   Reply  / 
      1. Henk

        Ik weet niet wie er nog meer genomineerd was maar dat moeten wel hele beroerde zangers zijn als Jannes wint.

          /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>