Vanavond terug op tv: Muziekfeest op het Plein

Eerste deel van nieuwe reeks: Maastricht, Amstelveen en Apeldoorn

De zomer breekt deze weken echt aan, en dat betekent uiteraard ook weer een nieuw seizoen van Tros Muziekfeest op het Plein. De shows zijn al opgenomen dus je kan er niet meer naartoe, maar vanavond starten de tv-uitzendingen.

De omstandigheden om goede kijkcijfers te scoren zijn beter dan vorig jaar. Het regent buiten en het Muziekfeest zit ingeklemd tussen sportprogramma’s die veel kijkers trekken. En de Muziekfeestformule blijft sterk; je ziet in sociale media dat ook mensen die niet specifiek van volksmuziek houden er met plezier naar kijken.

Vanavond deel 1 van het Muziekfeest op het Plein in Maastricht, met onder meer Jan Smit, Frans Duijts, Jannes, Wolter Kroes, Roy Donders, Stef Ekkel, Marianne Weber & John de Bever, en ook Tim Douwsma met zijn nieuwe single Lisa.

Twitter @TROS en @sterrennl met hashtag #muziekfeest. Naderhand terugkijken kan via sterren.nl en daar vind je ook backstage specials, wallpapers en foto’s.

Preview

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>